Tak sa pochváľte dámy! Zodpovedá čistota podláh u vás doma vašim predstavám? Ste ochotné akceptovať, že už po pár hodinách po povysávaní vám sem-tam niečo chrupne pod nohami? Alebo patríte do kategórie tých, ktoré sú ochotné sa takmer celé vopchať pod posteľ, aby povysávali aj ten najschovanejší vlások? Vysávanie je otročina a dá sa pri ňom riadne zapotiť. Ako často teda vysávate a nie je to celé vlastne len jeden začarovaný kruh?
Pri dvoch drobcoch plus vytazena kuchyna
Niekolko krat denne 😜
Pri synovi 1,5 r. vysávam minimálne po raňajkách. Ale keďže nonstop niečo chrume.... plávajúce podlahy sú super , len na nich vidieť každú omrvinku... mna ide z toho roztrnut, ale s kludom anglicana vezmem do ruky vysavac......Áno je to začarovaný kruh 😅🙏
Vysávať a utierať následne prach vo väčšine izieb by bolo najlepšie minimálne každý druhý deň u nás, no robí to môj muž, a tomu sa do toho nikdy nechce - ja mám silnú alergiu na prach 😔, a dcérka už štvornožkuje, takže chcem, aby behala po čistom, takže niekedy proste sa toho musím chopiť ja, aj keď si to potom vyberie svoju daň ☹ Keby sme mali nazvyš peniažky na irobota, tak ho hneď kúpim.
Pri deťoch non stop😂irobot je super,ale skôr na veľké plochy bez strbin,krmiacich stoličiek,kočíkov,ktoré treba denne vysávať od omrviniek
aby to vyzeralo podľa mojich predstáv, museli by sme vysávať ráno, na obed aj večer.... ale zvykneme len raz max. 2 krát denne...
Neznesiem na podlahe ani vlások. Pokiaľ niečo zbadám beriem okamžite vysávač. Ale ja som až chorobne poriadkumilovná a obťažuje to moju rodinu🙂 Manžel hundre že stále behám s vysávačom, ale zistila som že si na čistotu zvykol a minule keď si všimol na podlahe niečo skôr ako ja, hneď reagoval🙂 A nejaké lezenie pod posteľ je nič proti tomu kde všade sa vopchám aby bol poriadok podľa mojich predstáv🙂
Na dokonalost by stacilo 3x do dna. Po ranajkach,obede a veceri a k ktomu zmyt 😉
@ivan_irobot odkedy mam synatora vysavam aj 10x do dna. V poslednom case mi sam zacal ten vysavac vyberat aby sme vysali, a potom ked ho vypnem ho sam uprace. Pod postel s tym neleziem, uz sa mi v 8 mesiaci zle ohýba 😇 Som zvedava co by robil s iRobotom, ale myslím ze by sa hneď skamaratili a nahanali sa spolu a ja si konecne oddychla od vysacaca 😂
Veru vysavat kazdy den niekolkokrat by bol idea na ciste podlahy. Ale vysavam kazde dva dni a zametam kazdy den a okrem toho pobehujem so smetarikom...
Vysávať u Nás by trebalo každý druhý deň
Aby bolo všetko ok , veď ak vysávať tak poriadne , aj čo sa týka podlahy
Tak u nás aj 2x denne, moje deti majú neskutočnú schopnosť namrviť pod stôl aj keď jedia polievku. 😉
Urcite aj kazdy den by bolo treba. Mam dvoch 7mesacnych lezunov a az sa zhrozim, ked niekedy zbadam aku rucicku si davaju do pusy. Irobot by sa u nas isto nezastavil, no momentalne si ho dovolit nemozeme, takze vysavac funguje na dennom poriadku, aspon tam, kde je to najviac potrebne. Nestiham 😊.
Vysavam minimalne 1x za den. Do toho beha robot. Mam 6- rocneho, 16 - mesacneho, 1x pes, 2x macka. Chlpy a omrvinky su vsade ;) vadi my to do momentu, ked na sedacke vidim chlpy a na zemi prilis vela omrviniek 🙂
Aby to volo podla mojich predstáv tak vzdy po večeri , čo aj robim
Vysavam 1 x za den všetko a ked deti namrvia tak starsi syn povysava ale aj mladsieho to už chytá takže asi budeme mat aj o Vianočný darček postarane
Je to kolotoc. Povysavam a zachvilku je to zase ako predtym niekedy aj,horsie. Irobot je uzasna pomocka do,domacnosti len zial zatial cenovo dostupna len pre urcitych ludi. Kebyze su,peniazky urcite by patril do,kazdodennej sucasti nasho domceka 😇😍
pri Našom Samkovi nonstop niekedy mám už pocit že tie omrvinky nepadajú z jedla ale rovno z neho 🙂
ked povysavam,uz o par hodin vidim aj tak na zemi kopec omrviniek, chlpov, vlasov, prachu.. neviem, kde sa to berie... pan Boh pomahaj, aj nahodou svieti oproti slnko na podlahu.... mame ju totiz hned a je to des.... okrem toho, ze na nej vsetko vidno, ani umyt sa pekne neda, uz v ten den vecer vyzera akoby sa neumyvala tyzden.... cele zle.. za mna hneda nikdy viac....
vysavat sa musi aspon kazdy druhy - treti den tak poriadne a kazdy den vysavam bezdrotovym vysavacom take bezne omrvinky a veci, co sa namatkovo natrusia .... dakujem za vynalez tychto malych bezsnurovych vysavacov,mame od Electroluxu Ergo RAPIDO a uz si to dalsi 3 ludia kupili podla nas, je to velka pomoc na male rychle povysavanie , vzdy poruke....
teraz pri malom dietati vysavam aj 2x denne tymto + velke vysavanie ked treba , ale bez neho sme vysavali tak 2-3x do tyzdna( to su tie kazde 2-3dni)
Mne by sa robotický vysávač určite zišiel. Mám 2-ročnú dcérku s razštepom pery a podnebia a keď mala 8mes. tak mala naplanovanu operaciu a to som musela vysavať 3x do dňa lebo musela mať čisty vyter z nošteka lenže práve liezla po 4roch a ručky boli hneď v puse a stale sme mali nejaky bacil v nose a prekladali nam operaciu na 3x. Teraz vysavam tak rez do dňa viac sa neda i keď by bolo treba. Pravdupovediac už teraz sa obavam keď nam naplanuju ďalšiu operaciu a mne začne zas bláznivý kolobeh upratovania a dezinfekcie proste des odkiaľ sa tá špina berie?😢
To "chrupnutie" pod nohami naozaj neznasam. Staci mi vsak povysavat izby ob den a kuchynu s obyvackou kazdy den.
No ja pozametam ked vidim fakt bordel na zemi!nechodi detom z vysavacom za zadkom.Nemam doma na podlahe nalepene jedlo a rosypane ovsenne vlocky ebo namrveny chlebik?pcha...ved by som sa ani von z detmi nedostala.Umyvam podlahu raz za tyzden ,vysavam ked vidim ze bordel a zametam kazdy den.Zivot ie je len o cistej podlade.Na co si potrpim je aby sa nechodilo v topankach do bytu i ked obcas v rychlosti sliapnem.Svokra kolkokrat pride do kuchyne az v topankach co chodi po vonu...tooto nemusim
Máme tri malé deti, mačku a psa. Začarovaný kruh? Hehe, asi tak. Ja radšej idem s deťmi von alebo na výlet. Irobot by bol riešenie, no určite z rozpočtu bude vždy niečo dôležitejšie 😉, rodiny s viac deťmi to poznajú.
No klobúk dolu pred vami mamičky. Ja som z vás asi najneporiadnejsia. Ja vysavam asi 1* za týždeň, niekedy za dva. K tomu zmyjem podlahy. Otec mi kúpil aj mechanickú metlu,ale tá poslúži asi raz za 🌒. Ale priznám sa, že keď viď niečo na zemi, tak to podvihnem. Ale je to pre mňa otrokaren. Chcela by som vašu energiu. Máme 2 malé deti a nijaké zvieratá, a musím ďakovať Bohu, že nemáme na nič alergie. Ale zas keď sa pustím do upratovania pozhanam si operku,lebo trvá mi to celý deň. Vtedy si poviem, že môžu prísť Vianoce.
Deti síce nemám ešte, ale upratovať treba aj tak. A ja vysavam ob deň, keď je treba tak aj každý deň.
Zmyvam 1x za týždeň.
Mám strasne nervy keď chodím bosá a bordel mi ide do nôh.
Plánujem kúpiť toho sluhu 😁 čo bude za mňa vysávať 😁 lebo naši sa jeduju keď behám a hučí 😢
Kazdy den vysavam, ved to by sme inak 'zhnili' za ziva. Rozmyslala som o tom irobote ale pocula som vselijake recenzie nato ...
Mimochodom vysavanie je pre mna relax a nie otrocina (ani viem je to diagnoza 😀 )
Keby som chcela mat podlahy podla svojich predstav, tak vysavam nonstop. Zial, to sa neda a tak sa snazim aspon kazde 2 dni. Ale je to o drzku po praci sa este s dcerkou ucit a aj upratovat. Esteze mi manzel velmi pomaha...
Roboticky vysavac by bol pre nas asi vyhrou v loterii. Zial, kedze sme si teraz postavili domcek, jeho kupa bude musiet chviku pockat, kym sa nakupia ostatne nutne veci...
Ano je to zacarovany kruh. Mam dve male deti a vysavam kazdy den. Pouzivam klasicky vysavac 2x za tyden a kazdy den rucny vysavac na mokre aj suche vysavanie, kt.si neviem veru vynachvalit.
@lavender273 Ahoj, pozri si #test_roomba na Koníku a uvidíš, čo na Roombu hovorí 5 báb, ktoré robota tri týždne testovali.
@vajonka 2 male deti a nijake zvierata.... asi si chcela povedat NEJAKE 🙂 lebo nijake ma vyznam ziadne, 🙂 , ale to pochybujem , ze by si to spominala, keby ste ziadne nemali 🙂
AKoze pri zvieratach si to fakt neviem predstavit vysavat raz za tyzden, resp. dva... mali sme vnutri mačku jeden cas, teraz uz len vonku, aj pes obcas vbehol a ked len do chodby, tak sa to rozfuka a roznesie vsade. takze..... uf....to si dobra, ze ti tnevadia chlpy, mne by to teda vadilo dost...a to nie som ziadny pedant
Keby to malo byť podľa mojich predstáv, tak by som vysávač asi ani nevypla... Keby tie iroboty nestali tak veľa, tak by som si zaobsatarala aj 2-3 ks 😂 momentálne máme klasický ručný 😞 nie su peniažky na irobot, máme jedného škôlkara a jedného 9 mesačného drobca, ktorý akurát začal štvornožkovať, takže je kam dávať peniaze... ALE raz si ho kúpime 😊