Časté nočné papanie 3-týždňového chlapčeka

snazilka_bio_mamka
27. aug 2024

ahojte som prvorodička, mam doma 3 týždnoveho synceka. papá kazdé 2 až 2 a pol hodinky , je predcasniatko takze nezvladne naraz vela a rychlo vyhladne. takze v noci aj 4x sme hore a nevyhneme sa velmi hlasnemu placu. rozmyslam ako si to uľahčit v noci aby mi netrvalo tolko zarabat UM. Podla Vas, by som si mohla pripravit 2- 3 flasky uz zarobene do chladnicky a v noci to len ohrejem? alebo sa znehodnoti to UM za taky cas.. aspon keby len 1 si pripravím, napr. teraz papal o 21.00 a zniva si bude pýtat predpokladám okolo 23.00 cize 2 hodky by to stalo v chladnicke. alebo ako to robite by? uz som pocula aj tak , ze si mamicky daju vrelu vodu do termosky a zalievaju mlieko, no momentalne nemam termosku (mám ale ta je stara a muz z nej pije kavu). prosim poradte, v noci taky rev púšťa, ze uz cakam kazdu chvilku ze mi zaklope socialka 😀

kikusenka1
27. aug 2024

@snazilka_bio_mamka umele mlieko sa vždy robí čerstvé. Ja som mala vodu v termosky nachystanua zarábanie mlieka nezaberie veľa casu

tim23
27. aug 2024

@snazilka_bio_mamka v žiadnom prípade nezarabaj um. Buď si daj do termosky teplú vodu alebo ak máš ohrievač fliaš tak si priprav vodu tam a nechaj ohrievať.. Veď nasypanie um trvá 0.03 sekundy

snazilka_bio_mamka
autor
27. aug 2024

mam ohrievac flias ale uvazovala som ci to
mozem nechat zapnute, vy to mavate normalne na noc zapnute? lebo je tam funkcia udrziavanie tepla ale ja som paranoidna a bojim sa ze vyhorime 😀

juliacenc
27. aug 2024

Twpla voda do termosky a tak zaliat um kt budes mat pripravene vo flasi. Idealne by bolo kojit tam nemas ziadnu robotu len vytiahnes cicku a spis dalej

tim23
27. aug 2024

@snazilka_bio_mamka zapni udržiavanie tepla 🙂

zuzike123
27. aug 2024

Vecer som pripravila vodu a supla do ohrievaca (nezohrievala) v spalni. Ked sa v noci zobudila, zapla som ohrievac, prebalila a dovtedy sa voda ohriala, nasypala som UM a islo sa jest.

joesvk
27. aug 2024

Do normálnej rýchlovarnej kanvice daj prevariť vodu a nechaj tak.Potom v noci,keď potrebuješ pripraviť mlieko,tak.znova zapni kanvicu a nemusíš už čakať, kým voda zovrie ,stačí pár sekúnd na zahriatie na chcenú teplotu.