SOUTĚŽ: příkrmy HiPP

lidka_hipp
18. feb 2016

Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.sk/prikrmy/produkty/

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.

Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

ivankajar
18. feb 2016

Vsetky

majah212
18. feb 2016

My mame radi vsetky, nastastie maly nie je vyberavy v jedle a spapa vsetko. Teraz ked je uz vacsi tak papava uz to co my ale ficime teraz na ovocnych presnidavkach do rucicky 🙂 su prenosne, hned po ruke a dieta sa moze napapat aj same. Postupne nachadzame vsetky prichute ale nie v kazdom obchode maju taky velky vyber 🙂

lili763
18. feb 2016

U nás je najobľúbenejší príkrm Hipp teľacie so zeleninkou. Radi by sme vyskúšali Hipp rajčiny so špagetami a mozzarelou a Hipp červená repa s jablkami a hovädzím mäsom. Veľmi často papáme ovocné výživky a kapsičky Hipp, veeeľmi nám chutia a sú zdravé, taktiež kašičky sú mňaam mňam a malému Eričkovi veeľmi chutia. 😀

polacka
18. feb 2016

My by sme chceli vyskusat kase 🙂

vcielka32
18. feb 2016

Nasej malej chuti najviac zeleninova polievka s morcacim maskom a vsetky ovocne vyzivky 😊 Este by som urcite chcela vyskusat spageti bolonese kedze tie mame radi aj my rodicia ☺️

trudy1717
18. feb 2016

U nas ficia najme kasicky, musli tycinky a cajiky a stavicky 🙂 prosto vsetky mnamky 😙

yvaine
18. feb 2016

My sa papkať ešte len chystáme, za 2 týždne ideme nato, už sa teším ako to spolu skúsime. Takže my sa chystáme okoštovať všetko 🙂

marisa90
18. feb 2016

Nasa Lala ma najradsej spagetove srdiecka, tie jej chutia najviac. A radi by sme vyskusali prikrm s rybou, lebo mala ryby zboznuje, stale ked ideme jest pyta sa: papat rybu? 🙂

alias313
18. feb 2016

Ja väčšinou varím domáce..Ale keď už siahnem po kupovaných tak jedine hipp.Malej chutí losos,zemiak,mrkva.Nedavno sme skusali hovadzina,cvikla,teľacie,... Najčastejšie kupujem ovocné príkrmy,kedže teraz nie je sezóna (hruškový ten je top,slivkový,broskyňový,marhulový...) Určite by sme toho chceli ešte veľa vyskusat napr.cestoviny.Len posledné mam celkom problém s vyberom.Majú toho v obchode málo😞

erika630
18. feb 2016

radi by sme vyskusali Ovocie v Téglikoch - BIO Jablká s jahodami - kase nám chutia aj presnidavky - skor ovocne ako zeleninové ale tieto "jogurtiky" sme este nemali a snád sa postastí ich vyhrat a ochutnat 🙂

alenocka83
18. feb 2016

My zatial papame vsetko, co si doma navarime, ale velmi velmi radi, by sme uz konecne vyskusali aj nieco od Vas, hlavne take, co malému nemam moznost pripravit sama, alebo pripravujem len velmi zriedka - napríklad kralicie mäsko, morcacie mäsko, losos, telacie mäsko, sladke zemiaky, spenat,, ale aj spagetky bolognese, -vsetko vyzera tak chutne, a nas maly je velky papkacik, takze mu urcite bude chutit -ked vyhrame, posleme Vam foto, ako papkame Vase dobrotky 🙂

bubloska135
18. feb 2016

u nas frcia vsetky, najviac milujeme ovocne prikrmy a ovocno tvarohove. maly na odmalicka zavislost na slivkovom hipp, skoda zeje taky malicky, lebo to ma len pod zub 🙂

petrarac
18. feb 2016

este iba zaciname takze by som si vybrala bio prvu mrkvu, brokolicu, tekvicu alebo bio zemiaky s mrkvou, cukinou alebo so spenatom.. a pre starsiu ovocnu predsnidavku do rucicky aby som jej mala co ponuknut ked nechce nastupit na kocik a ist z preliezok domov...

ciusinka
18. feb 2016

Moj syncek ma rad uplne vsetky prikrmy od Hipp,cez ovocne,zeleninove,zeleninovo-masove,polievky az po prikrmy s rybou,nikdy nenecha ani trosku 🙂Miluje vsetky ovocne,ale najviac asi kombinaciu hruska-slivka a keby som mala vybrat zo zeleninovo-masovych,tak by to boli asi spagety Bolognese a momentalne jeho najvacsi favorit-aljasska treska so zeleninkou a cestovinami-aj dnes to bude mat na obed a urcite mu ani nebudem stihat naberat 🙂

martina374
18. feb 2016

Občas, keď už neviem čo malej navariť tak jej dám kupovaný príkm. Hlavne taký, ktorý obsahuje napr. mäso telacie alebo králičie alebo iné potraviny či ovocie, ktoré doma nepripravujeme a nemáme. Naša malá zje všetko takže obmena by nezaškodila a určite by jej to chutilo. Preto by sme radi vyskúšali tieto hipp výrobky obsahujúce tieto suroviny. 🙂

katkanr
18. feb 2016

Mojej Dominike najviac chutia Tagliatelle s morskou rybou, brokolicou a smotanou. Priznám sa,že keď som otvorila pohár a zacítila tú špecifickú vôňu 😕 nedávala som jej veľku šancu.Na moje počudovanie sa len tak po nej zaprášilo 😵

majba
18. feb 2016

nasa Hanka ma teraz obdobie cestovin 🙂 zelenina s cestovinami a sunkou je pre nu mnamka. a ked papa cestoviny s rybou, brokolicou a smotanou to mi otvara taaake velke ustocka 🙂 tesim sa, ze jej hipp prikrmy tak velmi chutia 🙂

ivec16
18. feb 2016

my mame asi najradsej kuraciu polievku s rezancami. ale ja uprednostnujem vyzivy, prikrmy s masom ktore doma bezne nevarievam, aby mal pestrejsi vyber. bohuzial rybacie mi moc nejdu, maly ich aj spapa ale vadi mi ten pach. takze rybku robim radsej doma cerstvu. ale ste hipp su urcite vzdy na prvom mieste, ktore pozeram a z ktorych vyberam, ale vsimla som size mate inu ponuku v roznych statoch, asi to je prisposobene domacim kuchyniam... napriklad v anglicku mam problem vybrat nieco v com by nebola rajcina (nie zeby mi extra vadila, ale mam pocit, ze vsetky tie prikrmy s rajcinou chutia rovnako - a pripomina mi to chut morca-delly)

blska381
18. feb 2016

U nas su najoblubenejsie prikrimy s telacim masom a aj vsetky ostatne nasej malej velmi chutia. Najcastejsie ich jedavame ked sme na celodennom vylete alebo na navsteve,vtedy si aspon nelamem hlavu nad tym co malej navarim a vtedy mi to ulahci robotu. A aj ovocne presnidavky hipp u nas frcia,slivkovu ma velmi rada a vzdy jej aj pomohla ked bola trosku zapecena aby ju nebolelo brusko 🙂

mirecka0809
18. feb 2016

U nas najviac fici ovogie 🙂 ale chystam sa vyskusat aj zeleninku

janettan
18. feb 2016

Tieto príkrmy mám doma len preto, lebo keď cestujeme nemôžem dať svojmu synčekovi doma uvarenú stravu. U nás je top s teľacím mäskom a s rybkami. Vždy, keď sú v akcii, urobím si zásobu, maličký ich ma rád.

akumm
18. feb 2016

Dcerka ma najradsej ovocne prikrmy Hipp. Nosime ich vsade so sebou a uplne mega super su vyzivy do rucky (ktore sa daju cucat). Taku ma zjedenu za asi 20 sekund 🙂 Nepotrebujeme lyzicku, su velmi prakticke. Dakujeme za tento produkt.

kim_rossi_stuard
18. feb 2016

ach no tazka dilema, co napisat 😕 😕 maly spapa vsetky, zatial nepohrdol ani jednym 😉 ak sa na nas stastena usmeje pochutnali by sme si radi na - bolonske lasagnach - kedze mne sa ich nie a nie podarit upiect dobre, vzdy su bud suche alebo premocene, alebo losos v akejkolvek forme 😝 mnam, sama by som si dala 😉

irenaliza
18. feb 2016

Máme 4 dcérky 10,7,4 rokov a 2émesiacov ale HIPP výživky si dávajú najmä dve staršie- a sú výborné, všetky a kašičky tie milujú mladšie a občas aj 7 ročná dcérka, rady si ich ešte ochutia ovocím, proste HIPP je vhodné nielen pre maličkých ale aj pre staršie sestričky, je proste fajn. Krásny deň

luchajda
18. feb 2016

U nás už niekoľko mesiacov kraľujú špagety v boloňskej omáčke 🙂 Darmo, je po maminke 😀 Už chutnala aj tie ozajstné dospelácke Bolognese, no ani z ďaleka sa netešili takému úspechu ako Hippácke.

cheerinka
18. feb 2016

Hoc už papame vsetko, a teda rada varim ;) hipp je u nas vzdy poruke , ci uz nejaka vyziva tu vedie slivkova abo zeleninka tu vedie brokolica a tekvica ked cestujeme su to nase chutovky a ked ma obdobie ze nechce nic varene a predsa mi ho uz pride luto nastupuje : hipp bio rajciny s kuracim masom ;)

nessie2014
18. feb 2016

Ja väčšinou dcérke varím, papáme spoločne vždy to isté... inak by nepapala. Má to svoje výhody, už takmer rok sa stravujem viac menej zdravo a keďže väčšinou papáme zemiaky so zeleninou alebo ryžu so zeleninou, aj rodinný rozpočet netrpí toľko. Hippky sme už vyskúšali, na Vianoce dostali od kamarátky špagety s morskou rybou, jej dcérka už odrástla a príkrmy začala odmietať. No to ste mali vidieť, len sa tak zaprášilo a ešte po novom roku som jej musela servírovať jedlo do pohárika od príkrmu 😀 Taaak sa tešila len čo ho zbadala. Určite by sa potešila nádielke príkrmov 🙂 a ja tiež, aspoň pár dní by som si spravila nezdravé hody 😀

kupcovci
18. feb 2016

Nam chutia vsetky ale najviac asi menu s rybou.aj zemiaky s brokolicou ma mala velmi rada hipp je u nas vzdy zarukou ze mala vsetko spapa kedze vrlmi dobre chutia🙂

jabucko
18. feb 2016

Najobľúbenejší je kuracia polievka. Bez pochyby. Pri inom toľko nespap . Toto zblajzne len taký fukot 🙂

ajulienka81
18. feb 2016

obľúbenú má Zeleninu s cestovinami a šunkou, cestoviny sú u nás všeobecne veľmi obľúbené, či už so zeleninou a mäskom, alebo aj nasladko... s tvarohom a ovocím