Mám tu další balíčky a to hned s naší HiPP novinkou pro všechny maminky miminek 🙂 Je to náš nový rozpustný Baby Fenyklový čaj, který je vhodný pro miminka už od ukončeného prvního týdne. Obsahuje pouze 100 % extraktu z fenyklu. Je bez lepku a samozřejmě bez přidaného cukru. Byl navíc oceněn nezávislou asociací Aktion zahnfreundlich e.V. „ŠŤASTNÝM ZOUBKEM“. Protože myslíme na maminky, které mají plné ruce práce, je čaj balený po malých sáčcích, které jen stačí zalít vodou.
Pokud vyzkoušet náš nový Baby Fenyklový čaj a vyhrát balíček, ve kterém najdete i naše BIO sáčkové čaje, napište mi, co s dětmi děláte teď na podzim. Chodíte na procházky a užíváte si spadaného listí? Vyrábíte zvířátka z kaštanů? Milují vaše děti kaluže? Jsem zvědavá na vaše zážitky 🙂 Na deset z vás tu čeká náš balíček plný voňavých čajů.
S drobcekom chodievame kazdy den na prechadzky, kocik uz velmi nevyuzivame, dame sa do nosica a vyrazame do prirody.Malinky si to moc uziva, vsetko sleduje, nakoniec na cerstvom vzducu zaspinka.
U nás letí momentálne zbieranie opadaných "pekných" listov, gaštanov a keď občas fúka tak púšťanie šarkana či fúkanie bublifukov. Už sa tešíme na zimu keď bude sniežik.
Naša najmladšia si užíva jeseň naplno 🙂 Je v období (18m), kedy ju všetko zaujíma. Veľmi rada chodí na prechádzky a zbiera opadané lístie a tiež po ňom aj rada chodí - páči sa jej ako šuchoce. Ale keď je lístie na chodníku mokré toho sa bojí ani kráčať po ňom nechce 🙂. Gaštany sú super zábava, pár sme ich vonku nazbierali a doma dali do krabičky od vyťahovacích papierových vreckoviek. Vyberá ich, potom kotúľa kade-tade, potom ich hľadá, naspäť dáva do krabičky a tak dookola... 🙂
keďže to moje malé je ešte malé, tak prechádzkami a čo som si všimla páčia sa mu teraz tie farebné listy na stromoch keď na ne svieti slnko, celkovo sa mu páči svetlo, aj doma sa plazí za lúčom slnka na veľkej posteli a niečo mu bľaboce 🙂 a večer spolu pozeráme cez okno na zapadajúce slnko, to sa mu tiež veľmi páči, lebo vypliešťa oči a niečo si bľaboce 😉
Samozrejme ak sme zdravy tak prechadzky musia byt. Sme radi medzi detickami. Milijeme kamienky, listie. Ked sme doma a je skarede pocasie vymyslame cselijake aktivity. Najradsej malujeme. Naposledy sme malovali pohare a dovnutra sme dali sviecky. Inspirovali sme sa skolkou. Velmi radi varime a samozrejme najradsej robime neporiadok, ktory musi mamina upratat lebo po tolkom robeni neporiadku bolia rucicky aj nozicky 🙂 no pri vsetkych aktivitach mame po ruke vzdy flasku s cajikom, ktora nesmie chybat. 🙂
Dobrý deň keďže mám deticky dve starší má 3roky amladsia 6mesiacov snažím sa venovať naplno obom ,keď je starší v škôlke s malou chodime na prechadzky potom vyzdvihneme braska, chodime do parku na preliezky, chovamé kacicky ,u starkych na dedine maly hrané listie, doma si čítame, malujeme a učíme sa farby. 🙂 foto pri starkych druhá v parku na zubnej kefke 🙂
My chodíme každý deň na prechádzky.Včera nám lístie padalo zo stromov rovno do kočíka,malý mal veľkú radosť,hneď si musel listy chytiť do ruky.Listy mu v rukách šuchotali, na tom sa veľmi smial. 🙂 Takto si užívame jeseň.
My sa zatial len kočíkujeme, drobec občas vykukne z kočíka ale ináč nič moc. Tešíme sa na Vianoce 😀
Čajík by sa zišiel keď prídeme z dlhej prechádzky plnej dobrodružstva 🙂 (chytanie lienok, zber lístia, trhanie travy, či zbieranie pekných kamienkov) ... na zahriatie
Túto jeseň si dcérka užíva po 1x tak skutočne, keď môže šuchotať nožičkami v listoch, neskutočne ju to baví, zbiera ich a potom chodí s plnými ručičkami celá natešená. Donesie si ich až domov 😀
S našou malou chodievame každý deň na takéto jesenné prechádzky. Sedí v kočiari a pozera na každú stranu, všade kde sa niečo šuchne, niekto prejde, či pes zabrechá hneď zbystrí pozornosť. Už aj chodí tak sa tešíme na zimu keď ju zoberieme na sánky alebo sa prvýkrát prejde po snehu. A po dlhej mrazivej prechádzke si dáme výborný teplý čajík 🙂
Nášho drobčeka najviac baví zberanie listov zo zeme až kým nemá plné ručičky, potom ich pustí a zberá odznova 🙂 taktiež chodíme na dlhé prechádzky
odkedy sa ochladilo a skor sa zotmieva pokusam sa malemu robit program kde sa da, robili sme jezka z gastanov, vcera sme robili garaz pre autickaa, dnes budeme vyzeravat tekvicu 🙂 chodime do detskeho centra a na prechadzky, dnes sme presli cele nase sidlisko a vyhrievali sa na slniecku 🙂 pridavam foto nasej novej gagaze
Taktiež chodíme na prechádzky aj v tychto chladnych dnoch,pozerame na krasne farebne stromceky,ako listy opadaju....Ale pre nas toto vsetko je nic,kedze sme cez leto zvykli ze chodievame k susedom a krmime im zvierata 😀 Maly mi vyskakuje z kocika ked uz vidi ze sme zabocili na tu ulicu kde bude barancek,sliepky a husy. 🙂 🙂 Takze my o celorocne prechadzky mame postarane 🙂 🙂 🙂
Jeseň je super,hlavne,keď je taká slnečná ako tieto dni, vtedy si s najmladšou užívame slniečko a ona rada chodí v lístí,lebo super šuští, staršie sú zatiaľ v škole, ale potom spolu so všetkými dcérkami sme vyrezávali tekvičky a aj ich rozsvietili-viď foto a naša druhá dcérka vyrobila takéto ozdoby na naše vchodové dvere a ešte figúrky z gaštanov a vymýšľame básničky a keď prš tak milujeme skákanie do mlák, ale potom hlavne mamina má robotu,lebo špinky a voda až za ušami, lebo najlepšia je tá najväčšia a najhlbšia mláčka. Všetkým v HiPP aj Tebe @lidka_hipp aj Aničke krásnu jeseň. 🙂 🙂
Aj my milujeme jeseň hlavne krásne slnečné dni kedy stravine vonku dlhý čas, len škoda že sa už tak skoro stmieva.. chodíme na dlhé prechádzky a úplne najradšej v tej našej malinkej dedinke mimo mesta kde nás na každom dvore zdravia zvieratká.. koníky,psikovia,sliepocky,husky a dokonca tu máme aj pštrosa 🙂...vždy keď sa vrátime domov radi si dáme s Ninkou dobrý teplý čajík od Hipp náš obľúbený je ovocný a bylinkový 🙂
my robíme všetko možné, hlavne sa prechádzame a testujeme detské ihriská 😎
Nakoľko sme stále v hlbokom kočíku dni trávime nekonečnými prechádzkami. Vonku trávime cca 10 hodín zo dňa. Ak nefúka silný vietor malinká sa rada pozerá na svet z môjho náručia a tak sa často nosíme. Už sa neviem dočkať kedy trošku podrastie a bude sa spolu so mnou tešiť zo všetkých tých maličkostí, ktoré robia život takým krásnym.
My si jesen naozaj s detmi uzivame....dlhe prechadzky,zbierame gastany,sipky,listy,tvorime si z nich spolu nase veldiela 😊pustame sarkanov,valame sa v kopach listia....my s mm sme si ako deti taketo chvile s rodicmi neuzili,stale sa kamsi ponahlali a na nas nemali cas...teraz pri svojich detoch vidim,o ake krasne chvile sme boli ukrateni....
Náš Maxik je veľmi energické dieťa, má len 8 mesiacov, veľké aktivity ešte nerobíme. Užijeme si budúci rok 🙂. Ale chodíme často von, keď bolo teplejšie, tak na hupacku. Tu má strašne rád. Ked pozoruje deti na ihrisku, az vyska radosťou. Lozil po tráve, padanom listi. Pri kruhovom objazde nA chodníku odparkujem kočík a sleduje vozidla, nákladiaky...
môj maličký sa veľmi teší z opadaného lístia ... nedávno sme sedeli na lavičke pred zdravotným strediskom a ja som mu dala pár listov do rúčky a on bol taký šťastný, smial sa tak nahlas, že vyčaril úsmev na tvári takmer každému okoloidúcemu a niektorí sa pri nás aj zastavili 🙂 bol to krásny jesenný zážitok
Nas chrust ma sice rok, ni este nie je "samostatny chodec", takze nam jesenne aktivity isti kocik. A to ci je slnko, ci dazd, ci teplo, ci uz mrzne. Denny spanok maly absolvuje len v kociku. Doma v postielke sa mu cez den nejako nedari zaspavat ... tak ja mam aspon o pohyb kazdy den postarane 🙂
Z naším dievcatkom si momentálne uzivame krasne jesenne prechadzky do prirody. Jazdime na chalupu kde Kde je klud a pohoda a vyuzivame retro kocik ešte po manželovi. No a keďže má drobec len styri. mesiace, tak je to nasa najvacsia zábava. Doma často cvičíme aby bolo naše dievcatko pripravene na jar a začalo pekne behat keď aj ostatne detičky v jej veku.