Moje dcera Anička miluje slony ve všech podobám. Máme jich doma hned několik, ale když se jí zeptám, jak se její sloni jmenují, tak mi řekne, že prostě sloni 😀 My v HiPP taky máme rádi sloníky, a proto je najdete na mnoha našich výrobcích. Jenže náš sloník nemá jméno a to mi přijde škoda. Zkusíte ho pro něj vymyslet? Tři nejoriginálnější nápady odměníme krásným a hebkým plyšáčkem 🙂
Mne a hlavne synovi by sa páčilo meno SLONÍK HIPPUŠKO, to vymyslel syn a určite by sme sa mu potešili, to by bol skvelý darček k narodeninám, ktoré bude mať v novembri. 🙂
mne aj synom by sa páčilo Hippko 🙂 😀 😀 😀
@lidka_hipp mne sa lubi celkom ze slonik Ajko.lehko sa vyslovuje aj pre tie najmebsie deticky napriklad ako mam doma ja 16 mesiacikov 🙂
Sloník Hippík by to mohol byť.
mne tiez napadlo slonik Hippik 🙂
Sloník Max 🙂
Slonik Mnamko.🙂
Hippie Hippo 🙂
Hippik jumbik ;)
DUMBO 🙂 toho pozná asi každé dieťa a každý dospelý - tak ako každý rodič pozná kozmetiku Hipp
sloník Lapajko 😉
Moja dcéra má obľúbenú hračku Timka, tak by to mohol byť sloník Timko 🙂
na modrom koníkovi - predsa modrý sloník Ricco 🙂
Keďže sa syn volá Andrejko a doma ho voláme Ajko, tak mi ešte povedal, aby sa volal HIPPAJKO 🙂
Mne sa.paci Hippko🙂
Slonik HippiCHobo(T) 😉 🙂 by moju dcerku urcite potesil 🙂 😉
Hipp-hopko
u nas je slonik Dumbik 🙂
slonik Hippik 🙂
Hippinko
Sloník Hippáčik-nosáčik 🙂
slonik ele-fun-hipp, s ktorym je stale zabava 🙂
Sloník HiPPík, HiPPiTrubko návrh nášho tata 🙂 a malý sa zatiaľ vyjadriť nevie 😀 ale sloník by sa mu isto páčil, lebo teraz má obdobie stískania, dusenia, kusania a pusinkovania plyšákov
Hippi Nippi 🙂 univerzalne, medzinarodne. jednoducho sa aj vyslovuje. pre male babo, ktore sa uci rozpravat je lepsie vyslovit hipinipi ako hipusacik hipusko a podobne 🙂
Sloník Hippinko 🙂 maly by sa mu potešil 🙂 v novembri máme meninky
Mohol by sa volať Hamko 🙂 nemá to síce nič spoločné s HIPP, ale vyslovuje sa to deťom určite najlahšie a hlavne, keď bude Hamko sedieť vedla tanierika malého drobca, určite mu bude lepšie chutiť 😉
SlonikHappy Hippo
slonik Hiperko
slonik Hipko :-*
My mame doma slonka Tonka 🙂 takze mozno nie originalne, ale lahko vyslovitelne pre deticky... Slonko Tonko