Zájem o naše sloníky je opravdu velký, a tak jsme se rozhodli, že ji zopakujeme 🙂 Podmínky pro účast v soutěži jsou stejné. Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂
u nas je najoblubenejsia hracka vysavac 🙂)))
skúsime to opäť, u nás je najobľúbenejšia hračka tento plyšový psík,má ho už od narodenia a ten si už niečo prežil.Bol s nami všade či už u lekára alebo na výletoch dokonca sa už stihol vykúpať vo vani ale aj v záchode no ešte funguje ( rozpráva a hrá pesničky). Niekoľko krát sme hu už aj stratili no našťastie sa vždy našiel. Je to jej Top hračka 🙂
na buvanie NINIK, pocas dna kamoška MINIE
Sice moj maly ma uz 6 rokov,tohto macka musi mat proste vzdy pod vankusom. Na dovolenke, u babiny, v nemocnici. Uz sa aj hambi, ze je velky, ale vecer vzdy kontroluje ci je macko na svojom mieste. Macika som kupovala ked Alex este nebol na svete a cakal ho doma v postielke hned ako dosiel z porodnice
Nasa mala, ako asi každe dieta v roznom obdobi miluje inu hracku. ked bola velmi malicka velmi rada sa dívala na hraci kolotoc nad jej postielkou, ako rastla a silneli jej rucicky tak sa prehrala s rôznymi hryzadlami. Potom sa vedela dlho prehrat s knizkami a v súcasnosti miluje vsetko co vydáva zvuk a svietia svetielka.
Naša malá má rada túto jahodu 🙂 vždy ju poriadne ožužle a potom spolu spinkajú v postielke 😀
Naša najmenšia Kajušqa má najradšej túto hrazdičku, ktoréj som nesmiere šťastná že ju máme bez nej by som ťažko niečo doma poupratovala...... Simonkina najobľúbenejšia hračka sú topánky venuje sa im od rána do večera.... mňa by to nebvilo ako ju stále sa obúvať a vyzúvať.... 😀 A Aďkova najoľúbenejšia hračka sú meče je jeddno či ich má ako gladiatór, optimus a po najnovšom ako ninja korytnčka.... 😉 Ešte že mám tieto tri moje najvzácnejšie pokladíky neviem čo by som bez nich robila.... 😉 🙂
Skusime stastie este raz,lebo slonik by moju princeznicku velmi potesil.Miskina najoblubenejsia hracka je babika menom Jakubko.Dostala ju na vianoce pred dvoma rokmi,odvtedy su stale spolu spinkaju,chodia do skolky,obchodu,doktorke na vyleti proste kde sa pohne dcerka tam je babika.Dokonca este ajv skriny 🙂.Raz si ju zabudla v skolke a museli sme sa pre nu vratit.
Dlho bol u nas hracia deka najoblubenejsou ale ako rastieme cim viac ho zaujimaju veci ktore nie su hrackami.napr. ovladac,mobil..