Milé maminky, moc se mi líbilo, jak jste zapojily do naší velké soutěže o balík příkrmů v hodnotě 100 €, a tak jsme si v HiPP řekli, že bychom pro vás měli připravit další velkou soutěž 🙂 Tentokrát hrajeme o balík hned 50 příkrmů HiPP!!! Napište mi, jaké je nejoblíbenější jídlo vašeho miláčka. Nemusí to být jen náš příkrm 😀 Odpovídat můžete do neděle 18. října do 12 hodin. Večer pak vylosujeme jednu šťastnou maminku.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výživu a podle posledních vědeckých poznatků. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.
Jakubko má najradšej bolonske špagety a všetko s rybičkou 🙂 A keď chcem aby spapal ovocie tak jedine od hipp. Iné do pusinky nedá
Ahojte 🙂 našej malej šibalke chutí najviac tekvica 😀 mnam...väčšina ľudí o nej nechce ani počuť, naša by jedla na kilá 😉
Moj synator nielen ze skace ako opica, este sa tak aj stravuje 😀 Banany, jablka a vsetko mozne ostatne ovocie by jedol od rana do vecera 😀
tak moj maly ma najradsej rajciny so spagetami a mozzarelou a este velmi chuti ryza so zeleninou a telacim 🙂
ahojte....no čo sa týka nášho jedla moje dcérky Soničky tak od uuplneho malinkata, keď sme len začínali to bol špenát so zemiakmi, rôzne cestovinky s omáčkami, ryža s maskom..a to jej zostalo dodnes...čo sa týka HIPP tak tie sme používali, keď sme sa nestihali vracať domov, alebo sme boli niekde kde som nemala papanie pre ňu a vtedy u nás išli bolonsské špagety...vždy ale musela mať dvojitu dávku, ke´dže už od mala je veľkým jedákom.....teraz mám svoju druhú lásku ( je to sestrin synček - keďže ja už bohužial tu vlastnú radosť nezažijem ) a ten tiež milujem HIPP..mnohokrát sme mali aj iné príkrmy, ale tieto nám nielenže chutili, ale z rakuska mi ich dovážali lacnejšie...a preto aj mojím známym vždy odporúčam hipp a hlavne bolonské špagetky... :D
Moja dcérka má rada mrkvičku a tekvičku od Hipp 🙂
moja dcérka ma najradšej palacinky 🙂 hlavne so šlahačkou a šlahačka je potom všade - a moje malinké este nevieme 🙂 ale podla maminky má najradsej kyslé uhorky s nutelou 🙂 mňamka 😀
My papame prikrmy hlavne od Hipp tie jej chutia najviac a z nich kuraciu a telaciu polievku a kralika s bramborami
moja mala zboznuje zemiak uvareny v supke. tri krat kusne a potom rozpuci 😀
my máme najradšej mrkvičku so zemiačikmi a kuracím mäskom a keď mamička nemôže uvariť domácu stravu, tak potom príkrmy, ktoré využívame najmä vtedy, keď nestíhame alebo sme mimo domova ... ale od malička sme boli len na mrkvičke od Hippu, dokonca chutila lepšie ako domáca, ktorú mamička pripravovala takmer pol hodiny ... 😠
No ja to pojmem asi najstrucnejsie... Ale je to jednoznacne spenatik 🙂 ten ma skutocne velmi rad 🙂 uvidime ako na tom bude nase druhe babko 🙂
Moja zatiaľ moje mliecko 🙂, ale čoskoro ideme na to.
Našej Eli stále najviac chutí moje mliečko 🙂
naša slečna ľúbi z ovocia najmä hrušku a banán (ale zatiaľ odmietla len mango) a zo zeleniny má najradšej mrkvu a kaleráb - ako zajačik 🙂 no top je u nás chlebík 😵
Naša blška papká zatiaľ iba materské mliečko, ale ja sa musím priznať, že som minimálne 50% príkrmov Hipp vyskúšala na sebe 🙂 Minulý rok ma skolila pankreatitída a to znamenalo nasadenie diety. Keďže som v tom čase chodila na služobné cesty, variť si nebolo kde... tak ma napadlo vyskúšať detské príkrmy :D
Musím skonštatovať, že sa už teraz teším, že keď maličká vyrastie a začneme s príkrmíkmi budem ich môcť dojedať 🙂 Chutia výborne (ani babička by lepšie neukuchtila 🙂 ) a sú vyrobené len z kvalitných surovín.
Naša polročná Nelinka zatiaľ najviac ľúbi mliečko od maminky z ciciku, ale chuti jej aj dusena mrkvicka, tekvicka, a vyživky s piškotkou... radosť na nu pozerať ked papá 🙂
mäsko 🙂
u nas vedu bolonske spagety 😀 ale tiez si dcerka rada pochutna na slepacej polievocke,paradajkovej,vajickovej a ma rada halusky s tvarohom,rybku na masle so zemiakmi...to su jedla ktorych sa nevie dojest..
.ja ja tiez..vsak je cela mama 😀
nasej zabke momentalne najviac chuti ovocie- maliny, jahodky, ribezle, mandarinky... tesim sa, ze jej chuti zdrave 🙂
ovoce všeho druhu a momentálně i maso na kosti, stačí velká kost a Nelinka je spokojená.
u nás je to kukurica 🙂 a na druhom mieste všetka zelenina a ovocie 🙂
Tak nasa bambulka papa najradsej mliecko a potom uz po troske zeleninku s maskom, ovocie to nie, tvari sa velmi nestastne a kyslo :D
U nas vyhrava jednoznacne koprova omacka z hovadzim maskom a zemiackami...tej sa nevie dojest 😀
moje dvojicky - babulky maju najradsej hovadzie masko s tekvicou a z ovocia si najradsej pomlaskaju na slivke... 😎
Moje obe deti milujú kurací paprikáš s malými kolienkami, ktoré dcérka vyberá z misky priamo rukami :D a syn, ktorý nie je veľký jedák, si dá aj 2 taniere 🙂
Moja dcéra je mäsožravec 😀 papá najradšj mäsko a výživy hipp jej chutili od začiatku prikrmovania a na cesty vždy brávame králičie mäso s feniklom..u nás véééééľká mňamka 🙂
Malemu,co uz ma 4rocky,este stale kupujem ovocne prikrmy hipp,ma to velmi rad,a nakolko cerstve ovocie stale ma problem konzumovat,tak to riesime takto,a prikrmy od hipp mu asi vjac chutia,ako ine!..Ked bol mensi,rada som mu davala aj zeleninove prikrmy,ci take,ako polevocka,a vzdy mu to chutilo,a bolo to vyborne na cesty,ci obcas,ked som nevstyhala mu navarit,tak sme sa takto zachranili! 🙂 Teras som v 35tt.,budem mat devciatko a urcite budem zas vyuzivat ponuku prikrmov od Hipp,ako som si aj vsimla,maju este bohatsi vyber,tak sa tesim!..Este aj som zabudla,cajik a napoje,tiez stale syncekovy kupujem,jemu to velmi chuti,a ja si zas myslim,ze su aj zdrave,takze u nas jednoznacne boduju!...🙂
kedze mam 5 deticiek,tak kazdy ma rad ine jedlo,napisem co najviac jedia,brynzove halusky,keby bol rezen kazdy den, 🙂 spagety so syrovou omackou,
Najobľúbenejšie jedlo môjho synčeka je zatiaľ prsník 🙂 ten papa skoro všade a vždy... občas do neho dostanem na raňajky chlebík alebo cez deň nejakú mrkvu, jablčko alebo hrušku alebo nejakú výživu s piškótou, alebo polotovary značky Hipp. - 🙂 ale najobľúbenejšia je didi - tak ju volá 🙂