Neděle bez dětí... nebo s nimi? 🙂

lidka_hipp
12. okt 2014

Taky někdy vzpomínáte na to, jaké to bylo, když jste ještě neměly děti? Jak by vypadala vaše neděle, kdyby vaši miláčci nebyli? Já vím, že bych dlouho spala, pak v klidu dlouze posnídala a nedělala vůbec nic 🙂 Místo toho, jsem od sedmi ráno hledala malý náhrdelník od oblíbené panenky, musím uklidit bordel, který tu udělali naši psi, když se porvali o zakutálený kus chleba a hlavně uvařit hodně jídla s masem 😀

2712sasenka
12. okt 2014

@lidka_hipp Ved si si sama aj odpovedala 🙂

foolie
12. okt 2014

Už si neviem predstaviť nedeľu bez Nášho drobčeka ;) ani neuvažujem aká by bola bez neho

kim_rossi_stuard
12. okt 2014

priznam sa ze nase deticky su uz vacsie a nechavame ich obcas u babky a dedka na noc, aby sme si tiez sami uzili rane dlhsie spanie 😉 aj ked teraz ked uz sa neprisposobujeme tak plienkovaniu papaniu ako ked boli babatka, uz sa s nimi da vsetko- wellnesovat, dovolenkovat, vyletovat 😵 😵 😵

lidka_hipp
autor
12. okt 2014

@2712sasenka Ještě pár dní a Anička odjede na sportovní soustředí a já budu moct lenošit 🙂

@foolie Jak máte velkého drobečka? 🙂

@kim_rossi_stuard Babičky a dědečkové jsou moc užiteční 🙂 Teď v létě jsem byla s dcerou v Dánsku, protože jsem si chtěla splnit svůj dětský sen a vidět Legoland 🙂 Takže si myslím, že spousta skvělých věcí se dá podnikat s dětmi, ale chce to mít i svůj čas bez nich 😵

0silvia0
12. okt 2014

@lidka_hipp píšete ako keby ste mali doma 5 detí... som šokovaná z toho, že máte jedno-jediné 6-ročné dieťa a toto riešite 🤐 lenošenie? hm... toto mi nikdy nechýbalo ku šťastiu... ale ľudia sme rôzni...

foolie
12. okt 2014

@lidka_hipp včera mal 8 mesiacov

sam2
12. okt 2014

@0silvia0 nerozumiem Vasmu utoku a Vasej reakcii.... ☹ mozno by ste si to lenosenie mali vyskusat...mozno by ste potom takto nereagovali na uplne nevinnu a milu otazku...

atika11
12. okt 2014

@lidka_hipp veď to je prirodzené byť so svojimi deťmi,veď na to sme si ich spravili,aby boli s nami.Nikdy som syna nikam neodkladala a zvlašť teraz si víkendy užívam keď cez týždeň pracujem.Veď čo je krajšie ako byť ako rodina spolu.Aj keď vie dobre pojedovať,najradšej sme s ním,je to náš poklad.

monikahan77
12. okt 2014

@lidka_hipp ja by som asi celý deň chodila neistá a cítila sa divne 😀 Za ten rok aj niečo som si už asi zvykla na to, že všetko len okolo malej sa točí a popri tom stíham čo sa dá 🙂 Možno by som šla na dáku kávičku ku kamoške, to som už dlho nezažila

0silvia0
12. okt 2014

@sam2 mám úplne inú predstavu o nevinnej a milej otázke... toto sú komerčné otázky, reklama vykúkajúca z každej akože nevinne položenej otázky, jednoducho psychológia trhu. Ale chápem, bez reklamy to v dnešnom svete nejde ☹
A veľmi sa čudujem, že niekto toto nevie prekuknúť, chytí sa do siete a akože "nevinne" trkoce 🙂

liebling98
12. okt 2014

@lidka_hipp mám 3 trpaslíkov, 5r, 2r a 8mes. Milujeme ich s manželom nadovšetko. Ale mať chvíľku len pre seba vo dvojici je na nezaplatenie. Vďaka Bohu za starých rodičov.
A čo by som robila, ak by som sa náhodou ocitla jeden deň, alebo aspoň pol dňa sama a bolo by upratané, poprané, požehlené, navarené? Sedela by som na záchode, bez toho, aby mi niekto vyklopkával na dvere s otázkami typu maminka kde si a čo tam robíš? Napustila by som si vaňu a ležala v bublinkách, spravila si manikúru a pedikúru, pekne pomaly, v kľude. Zabalila by som sa do župana, uvarila čaj alebo si dala pohár vína a prečítala by som si nejakú dobrú knihu.
Minulý týždeň mi kamoška strážila drobcov (najstarší bol v škôlke), šla som sama von niečo vybavovať. Cítila som sa nesvoja, nechápala som prečo. Potom mi to došlo: netlačila som žiadny kočík! 99% mojich výjazdov z domu za posledných päť rokov boli vždy s nejakým kočíkom.

bubelko
12. okt 2014

@lidka_hipp tak isto ako kazda za posledne 3 roky... vstali by sme okolo deviatej, urobili si ranajky a dalsi program podla pocasia. bud by sme sli na vylet alebo sa pustili davat do poriadku byt, kedze sme boli na vylete v sobotu 😉
deti na tychto planoch vela nezmenili... ano, kym boli uplne malicki, tak sme vstavali aspon jeden s nimi - kym som kojila, tak ja, neskor raz ja, raz muz... ked uz starsi vedel postrazit a zahrat sa s bratom, tak nas ani nebudili, chodili za nami az ked boli hladni... no a teraz uz ani to nie, urobia si ranajky - jogurt s müssli si vie aj 3r dieta vybrat same - pozeraju rozpravky alebo sa idu hrat...

sam2
12. okt 2014

@0silvia0 v pohode, tak netrkocte....su to dni z Hipp, kazdemu je jasne ze je to reklamna kampan, ale ak nemam k teme co povedat a myslim si o tom to co Vy, tak sa nevyjadrujem....nechcem sa hadat a ani rypat...mate pravo na svoj nazor...ale treba byt aj trosku tolerantny a nie bezhlavo utocit na cloveka, ktory vykonava len svoju pracu...nic viac nic menej 😉

liebling98
12. okt 2014

@0silvia0 A čo keď je to reklamný ťah? Ona sa tým netají, že sa pýta v rámci Dní s Hipp. Spýtala sa normálne a slušne, odpovedala som. Je mi jasné, že akákoľvek moja odpoveď môže byť použitá na prieskum správania sa rôznych zákazníkov. Netají sa a nerobí skrytú reklamu ako tu vidieť pri niektorých otázkach napr o poisteniach a pod.

liebling98
12. okt 2014

@sam2 zdá sa, že nás obe napadlo to isté 🙂

tenerifka
12. okt 2014

@lidka_hipp Ty nemas volno ani v nedelu?

0silvia0
12. okt 2014

@sam2
@liebling98 jasné, ok, už padám, ja na tieto pocukrované reči nie som, takže sorry, že som vám to tu pokazila, už sa tu neukážem, peknú nedeľu 🙂

liebling98
12. okt 2014

@0silvia0 neviem, aké pocukrované reči máš na mysli, ale ok. Padať nemusíš, idem ja. Využijem chvíľu, keď drobci ešte spia a idem žehliť.
Pekné nedeľné popoludnie všetkým!

bubloska135
12. okt 2014

Ja by som nemenila, co bolo bolo a terajsie chviky s nasim krpcom su najlepsie 🙂 je pravda ze niekedy by som si rada pospala do 9 Ako predtym, ale teraz vstavam skor a beriem si maleho do postle a tieto ranne mojkacky stoja za vsetko 🙂

lidka_hipp
autor
12. okt 2014

@foolie Tak to už je "velký" kluk 🙂

@sam2 Trocha toho lenošení ještě nikomu neublížilo 😉

@atika11 Souhlas. Děti jsou náš poklad 🙂

@monikahan77 Vzpomínám, jak se mi po několika měsících, kdy jsem byla s malou prakticky nepřetržitě. Obě babičkou jsou na druhém konci republiky, vyrazila sama na nákup. Pořád jsem měla pocit, že mi něco chybí a musím kontrolovat, kde to je a co to dělá 😀

@liebling98 Voňavá vana, ticho a klid... to zní moc dobře 🙂 Přeji vám, ať takovou pohodičku zažijete co nejdříve 🙂

@bubelko Máte opravdu ohleduplné děti 🙂

@liebling98 Ano, jsem tu během Dní HiPP a jsem k dispozici všem maminkám 🙂

@tenerifka Mám tolik volného času, kolik potřebuji 🙂 Během Dní HiPP tu jsem nejen během dne, ale i večer a o víkendu.

@bubloska135 Pomalé probuzení s drobečkem je moc příjemné, tedy pokud nenastane ve čtyři ráno 😀

bubelko
12. okt 2014

@lidka_hipp neviem, ci by som to nazvala ohladuplnostou 😉 ale kazdopadne je to velmi prijemne vstavat v nedelu v "normalnom" case 😉

luciferkax
12. okt 2014

Svoje deti neskutočne milujem no aj napriek tomu viem, že chvíľa bez nich dobre padne.. na noc boli z domu asi trikrát, lenošenie mi nechýba, pretože naše deti spia dobre a dlho a ak sa aj zobudia, tak si obujú papučky a hrajú sa samé :D :D a niektoré dni , aspon raz do mesiaca, necháme deti navečer napr. sestre či mame, a dáme si "rande".... nie je dobré sa fixovať na dieťa a do troch rkov sa od neho ani nepohnúť.. škodí to vzťahu a vonkoncom aj dieťaťu.. čiže všetkého veľa škodí :D :D

olivka26
13. okt 2014

ja si neviem predstavit nedelu a ani iny den bez dcerky...asi to bude aj tym ze mi ju nema kto postrazit... ☹
A zvykla som si uz tak na to ranne vstavanie ze aj keby prave nezobudil moj maly ranostaj tak by som vstala sama,uz som takto nastavena 🙂