Taky někdy vzpomínáte na to, jaké to bylo, když jste ještě neměly děti? Jak by vypadala vaše neděle, kdyby vaši miláčci nebyli? Já vím, že bych dlouho spala, pak v klidu dlouze posnídala a nedělala vůbec nic 🙂 Místo toho, jsem od sedmi ráno hledala malý náhrdelník od oblíbené panenky, musím uklidit bordel, který tu udělali naši psi, když se porvali o zakutálený kus chleba a hlavně uvařit hodně jídla s masem 😀
Už si neviem predstaviť nedeľu bez Nášho drobčeka ;) ani neuvažujem aká by bola bez neho
priznam sa ze nase deticky su uz vacsie a nechavame ich obcas u babky a dedka na noc, aby sme si tiez sami uzili rane dlhsie spanie 😉 aj ked teraz ked uz sa neprisposobujeme tak plienkovaniu papaniu ako ked boli babatka, uz sa s nimi da vsetko- wellnesovat, dovolenkovat, vyletovat 😵 😵 😵
@2712sasenka Ještě pár dní a Anička odjede na sportovní soustředí a já budu moct lenošit 🙂
@foolie Jak máte velkého drobečka? 🙂
@kim_rossi_stuard Babičky a dědečkové jsou moc užiteční 🙂 Teď v létě jsem byla s dcerou v Dánsku, protože jsem si chtěla splnit svůj dětský sen a vidět Legoland 🙂 Takže si myslím, že spousta skvělých věcí se dá podnikat s dětmi, ale chce to mít i svůj čas bez nich 😵
@lidka_hipp píšete ako keby ste mali doma 5 detí... som šokovaná z toho, že máte jedno-jediné 6-ročné dieťa a toto riešite 🤐 lenošenie? hm... toto mi nikdy nechýbalo ku šťastiu... ale ľudia sme rôzni...
@lidka_hipp včera mal 8 mesiacov
@lidka_hipp veď to je prirodzené byť so svojimi deťmi,veď na to sme si ich spravili,aby boli s nami.Nikdy som syna nikam neodkladala a zvlašť teraz si víkendy užívam keď cez týždeň pracujem.Veď čo je krajšie ako byť ako rodina spolu.Aj keď vie dobre pojedovať,najradšej sme s ním,je to náš poklad.
@lidka_hipp ja by som asi celý deň chodila neistá a cítila sa divne 😀 Za ten rok aj niečo som si už asi zvykla na to, že všetko len okolo malej sa točí a popri tom stíham čo sa dá 🙂 Možno by som šla na dáku kávičku ku kamoške, to som už dlho nezažila
@sam2 mám úplne inú predstavu o nevinnej a milej otázke... toto sú komerčné otázky, reklama vykúkajúca z každej akože nevinne položenej otázky, jednoducho psychológia trhu. Ale chápem, bez reklamy to v dnešnom svete nejde ☹
A veľmi sa čudujem, že niekto toto nevie prekuknúť, chytí sa do siete a akože "nevinne" trkoce 🙂
@lidka_hipp mám 3 trpaslíkov, 5r, 2r a 8mes. Milujeme ich s manželom nadovšetko. Ale mať chvíľku len pre seba vo dvojici je na nezaplatenie. Vďaka Bohu za starých rodičov.
A čo by som robila, ak by som sa náhodou ocitla jeden deň, alebo aspoň pol dňa sama a bolo by upratané, poprané, požehlené, navarené? Sedela by som na záchode, bez toho, aby mi niekto vyklopkával na dvere s otázkami typu maminka kde si a čo tam robíš? Napustila by som si vaňu a ležala v bublinkách, spravila si manikúru a pedikúru, pekne pomaly, v kľude. Zabalila by som sa do župana, uvarila čaj alebo si dala pohár vína a prečítala by som si nejakú dobrú knihu.
Minulý týždeň mi kamoška strážila drobcov (najstarší bol v škôlke), šla som sama von niečo vybavovať. Cítila som sa nesvoja, nechápala som prečo. Potom mi to došlo: netlačila som žiadny kočík! 99% mojich výjazdov z domu za posledných päť rokov boli vždy s nejakým kočíkom.
@lidka_hipp tak isto ako kazda za posledne 3 roky... vstali by sme okolo deviatej, urobili si ranajky a dalsi program podla pocasia. bud by sme sli na vylet alebo sa pustili davat do poriadku byt, kedze sme boli na vylete v sobotu 😉
deti na tychto planoch vela nezmenili... ano, kym boli uplne malicki, tak sme vstavali aspon jeden s nimi - kym som kojila, tak ja, neskor raz ja, raz muz... ked uz starsi vedel postrazit a zahrat sa s bratom, tak nas ani nebudili, chodili za nami az ked boli hladni... no a teraz uz ani to nie, urobia si ranajky - jogurt s müssli si vie aj 3r dieta vybrat same - pozeraju rozpravky alebo sa idu hrat...
@0silvia0 v pohode, tak netrkocte....su to dni z Hipp, kazdemu je jasne ze je to reklamna kampan, ale ak nemam k teme co povedat a myslim si o tom to co Vy, tak sa nevyjadrujem....nechcem sa hadat a ani rypat...mate pravo na svoj nazor...ale treba byt aj trosku tolerantny a nie bezhlavo utocit na cloveka, ktory vykonava len svoju pracu...nic viac nic menej 😉
@0silvia0 A čo keď je to reklamný ťah? Ona sa tým netají, že sa pýta v rámci Dní s Hipp. Spýtala sa normálne a slušne, odpovedala som. Je mi jasné, že akákoľvek moja odpoveď môže byť použitá na prieskum správania sa rôznych zákazníkov. Netají sa a nerobí skrytú reklamu ako tu vidieť pri niektorých otázkach napr o poisteniach a pod.
@sam2 zdá sa, že nás obe napadlo to isté 🙂
@lidka_hipp Ty nemas volno ani v nedelu?
@sam2
@liebling98 jasné, ok, už padám, ja na tieto pocukrované reči nie som, takže sorry, že som vám to tu pokazila, už sa tu neukážem, peknú nedeľu 🙂
@0silvia0 neviem, aké pocukrované reči máš na mysli, ale ok. Padať nemusíš, idem ja. Využijem chvíľu, keď drobci ešte spia a idem žehliť.
Pekné nedeľné popoludnie všetkým!
Ja by som nemenila, co bolo bolo a terajsie chviky s nasim krpcom su najlepsie 🙂 je pravda ze niekedy by som si rada pospala do 9 Ako predtym, ale teraz vstavam skor a beriem si maleho do postle a tieto ranne mojkacky stoja za vsetko 🙂
@foolie Tak to už je "velký" kluk 🙂
@sam2 Trocha toho lenošení ještě nikomu neublížilo 😉
@atika11 Souhlas. Děti jsou náš poklad 🙂
@monikahan77 Vzpomínám, jak se mi po několika měsících, kdy jsem byla s malou prakticky nepřetržitě. Obě babičkou jsou na druhém konci republiky, vyrazila sama na nákup. Pořád jsem měla pocit, že mi něco chybí a musím kontrolovat, kde to je a co to dělá 😀
@liebling98 Voňavá vana, ticho a klid... to zní moc dobře 🙂 Přeji vám, ať takovou pohodičku zažijete co nejdříve 🙂
@bubelko Máte opravdu ohleduplné děti 🙂
@liebling98 Ano, jsem tu během Dní HiPP a jsem k dispozici všem maminkám 🙂
@tenerifka Mám tolik volného času, kolik potřebuji 🙂 Během Dní HiPP tu jsem nejen během dne, ale i večer a o víkendu.
@bubloska135 Pomalé probuzení s drobečkem je moc příjemné, tedy pokud nenastane ve čtyři ráno 😀
@lidka_hipp neviem, ci by som to nazvala ohladuplnostou 😉 ale kazdopadne je to velmi prijemne vstavat v nedelu v "normalnom" case 😉
Svoje deti neskutočne milujem no aj napriek tomu viem, že chvíľa bez nich dobre padne.. na noc boli z domu asi trikrát, lenošenie mi nechýba, pretože naše deti spia dobre a dlho a ak sa aj zobudia, tak si obujú papučky a hrajú sa samé :D :D a niektoré dni , aspon raz do mesiaca, necháme deti navečer napr. sestre či mame, a dáme si "rande".... nie je dobré sa fixovať na dieťa a do troch rkov sa od neho ani nepohnúť.. škodí to vzťahu a vonkoncom aj dieťaťu.. čiže všetkého veľa škodí :D :D
ja si neviem predstavit nedelu a ani iny den bez dcerky...asi to bude aj tym ze mi ju nema kto postrazit... ☹
A zvykla som si uz tak na to ranne vstavanie ze aj keby prave nezobudil moj maly ranostaj tak by som vstala sama,uz som takto nastavena 🙂
@lidka_hipp Ved si si sama aj odpovedala 🙂