Moc nás v HiPP těší váš obrovský zájem o naše soutěže 🙂 Nebudu vás dlouho napínat a rovnou vyhlásím vítěze. Jsem moc ráda, že jsme spolu mohly strávit krásné dny a doufám, že se brzy opět potkáme 🙂 Všem vám moc děkuji za vaše odpovědi, otázky a připomínky. Když budete chtít o nás vědět víc, jsme tu pro vás na našem fb: http://www.facebook.com/hipp.cz.sk
Na balíček 10 svých oblíbených příkrmů HiPP se mohou těšit tyto maminky:
@anny1984
@evulienkaslx
@butterfly22
U HiPP příkrmů máte jistotu, že ať už si vyberete ovocný, zeleninový nebo hotové menu, vždy zpracováváme jen ty nejkvalitnější suroviny, které navíc prochází velmi přísným systémem kontrol. Jsme na sebe dokonce ještě přísnější, než nám ukládá slovenská i evropská legislativa. Pokud bychom zjistili cokoliv špatného, vůbec nebudeme surovinu zpracovávat. Navíc pečlivě kontrolujeme i to, aby se v našich příkrmech neobjevily ani zbytky pesticidů a dalších chemikálií. Díky tomu tak dodáváme dětem jen to nejlepší 🙂
Balíček HiPP jídelní mističky a lžiček poputuje za těmito maminkami:
@topier
@simonne1
@foolie
@marisa90
@adulik71
@zhalickova
@sirep
Balík HiPP vlhčených ubrousků s výtažkem z BIO mandlového oleje poputuje k těmto maminkám:
@p_etrisha
@albao
@aluxka
@adoela
@ozdana
@33kacora33
@angi22
@glumdolf
@alienka000
@katka708
Obrovský ohlas vyvolala i naše soutěž o pojmenování našeho sloníka HiPP. Netušili jsme, že máte tak velkou fantazii 🙂 Proto jsme se rozhodli odměnit ne jen tři maminky, ale hned deset maminek! Doufáme, že naši sloníci udělají radost 🙂
@ajino
@sono2
@norosko
@zuzin78
@nikinka1111
@dena989
@ludka140281
@tilly24
@ivsinka
@bianca
I naši jemnou kosmetiku HiPP s BIO mandlovým olejem byl velký zájem 🙂 Moc mě těší, že voní nejen dětem, ale i jejich maminkám. Všechny kosmetické výrobky HiPP jsou bez minerálních olejů a obsahují přírodní látky mimořádně šetrné k pokožce a byly vyvinuty tak, aby minimalizovaly riziko vzniku alergií. Proto jsou bez parfémů, bez mýdla a s obsahem pouze mimořádně jemných mycích složek, bez PEG emulgátorů, bez parabenů a beez živočišných složek.
@septembrovci
@meluela
@kati99
@agataaghova
@luchajda
@meiwe
@jajamalka
@mandelina
@slamienka
@adelinkamoja
A velký balík 50 příkrmů HiPP čeká na maminku: @zaynab
Jéj, moc ďakujem-tešíme sa celá rodina 🙂
Geatulujeme maminkam.skoda ze nam sa nic neuslo :/
Jeeej ďakujeme ♡ 😉
Jejeeeej, moc ste nas potesili...dakujeme pekne 🙂
Waw ja som prvy krat nieco vyhrala. Moc dakujem 🙂
Tesiiime sa 🙂
ďakujem, ďakujem, ďakujem, máme plyšového sloníka, syn sa veľmi teší a ja tiež, super, má krásny dar od Vás k narodeninám, ďakujem ešte raz
Dakujeme veeelmi pekne
Dakujem velmi pekne 😉
Dakujemeeeeee a velmi sa tešíme 🙂
Jeejo daďakujeme veľmi pekne 🙂 potešili ste nás 🙂
jeeeeej, velmi sa tesim!!! 🙂 🙂 🙂 Dakujeme!!
jeeej, velmi pekne dakujeme, deticky budu mat velku radost zo slonika, velka vdaka 🙂
ďakujem veľmi pekne 🙂
Dakujeeeem <3
A kde sa mame ozvat? Spravu napisat?
@dena989 Pošlete mi soukromou zprávu se svou adresou 🙂
dakujem krasne 🙂 tesime sa
dakujeme, tesime sa 🙂
Jééééj 🙂 to ste nás potešili 🙂 ďakujeme veľmi pekne! 🙂
aj ja som nieco vyhrala? jeeej dakujem🙂 ) ja som ani nevedela ze ked dam koment tak nieco sa dostava😉 dakujem
@meiwe Ano, vyhrála 🙂 Pošlete mi soukromou zprávu s adresou 🙂
@lidka_hipp dakujem pekne druhy krat v zivote 😉 prve osusky kuku ruku a teraz hipp tesim tesim dakujem🙂 mala sa potesi moc a velky tiez😉)
jejda ďakujeme. Malý sa mu hrozne poteší 🙂
@lidka_hipp tak to sme neskutočne šťastní, veľmi ďakujeme 🙂
Ďakujeme, že sme sa aj my našli v zozname výhercov. Tešíme sa a ďakujeme za možnosť zasúťažiť si o milé a hodnotné darčeky.
@lidka_hipp jeeeeeeeeeee,dakujeeeeeeem pekne!!! Ani som nedufala,ze nieco vobec vyhram,uz strasne davno som vobec nic nevyhrala,hrozne moc ste ma potesila,dakujem krasne,velmi sa tesim!!!🙂 🙂 🙂
@zaynab Pošlete mi svou adresu a taky napište, jak velkého máte miláčka 🙂
Dakujeme krasne, tesime sa na vyhru.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej velmi sa tesime 😀