To, že být maminkou je nádherné, i když se často nevyspíte a řešíte starosti, o kterých jste dřív neměla ani ponětí 😉 Ještě jsme si poslu ale nepovídaly o tom, jaké to je být tátou a jak se pozná dobrý táta. Pro jednu moji kamarádku bylo nezbytné, aby partner byl u porodu, protože si neuměla představit, že tam bude sama. Já zas ocenila, když se manžel dokázal o malou postarat, když jsem měla po porodu zdravotní problémy a nezvládla o ní pečovat. Jaký je tatínek u vás? Může mít titul nejlepší táta na světě? 🙂
@lidka_hipp Tak ja sa musim pochvalit najlepsim tatom na svete :D My sme cakali na nas zazrak neskutocne dlhych 5 rokov - uz vtedy bol uzasnou podporou. Potom prisiel prvy potrat, prvy krat v zivote som ho videla neskutocne plakat - ale stale bol uzasnou podporou a drzal ma nad vodou...no a potom prisiel ten nas zazrak 24.12. - samozrejme bol pri nas ked prisla nasa dcera na svet, drzal ma za ruku a povzbudzoval ma...dodnes si pamatam ako mi hovoril 'uz vidim hlavicku, uz to mas za sebou 🙂'
Pocas tych dalsich beznych dni je pri mne neustale, ja som dcerku kupala prvykrat asi po mesiaci - tata si to dovtedy vychutnaval...vie ma plnohodnotne zastupit uplne vo vsetkom....keby mal prsia tak by to dal na 100% :D a vidiet tu jeho hrdost, ked malu niekam prinesieme, ako si ju nesie, nikomu ju skoro nechce dat 🙂 POCIT NA NEZAPLATENIE :D
Vsetkym zenam zelam takeho tatu ako mame my dve...
U nas určite. Keď som prišla z pôrodnice mala som doma navarené, popratané...no komplet poriadok..o dcéru sa tiež veľmi dobre postaral...behal kolo mňa celý čas 🙂 po pôrode už mám síce 7mes., ale aj teraz mi pomôže s upratovaním, alebo navarí obed...zoberie k sebe malého a ja s dcérou si ideme poobede ľahnúť 🙂 Ale najlepšie je, keď sa nám podarí poobede pospať všetkým 🙂)
Jak se pozná dobrý táta? - má to napísané na čele 🙂 😉
Pekná téma. Náš ocko je svojský, moc sa naším dievčatám nevenuje, ale majú ho veľmi radi. Pri pôrode nebol, nechcel, najprv som bola nahnevaná, lebo som ho tam chcela. Ale potom som pochopila, nechcel, asi sa bál a teraz sa mi to dokonca, páči, že nerobil zo seba hrdinu.
S mladšou lyžuje, to je jeho parťák. So staršou bojuje, lebo je ako ja, tvrdohlavá. Niekedy sme radi, že ho doma niet, urobíme si dámske posedenie, ale potom už nám chýba. 😀
hm,da sa napisat kadeco...ale myslim,ze sa staci pozriet na deti a ich reakciu,ked otec odchadza a ked prichadza domov 😉 a slzicky pri dochode a vyskakovanie po prichode domov hovoria za vsetko
ale inak,nas ocko robi stastnou aj mamicku jeho deti 😀
milá otázka, najlepší tatino je ten čo sa stará, milujem detičky i manželku 🙂 a sám je príkladom pre detičky...dnes je to už asi aj vzácnosť, veľa manželstiev sa rozpadá a možno niekedy stačí tak málo...namiesto krčmy či kamarátov si viac začnem vážiť to čo mám doma- zdravé detičky a manželku 🙂
ja som to šťastie v živote mala a prajem to aj ostatným ♥
nas tatino je ten najlepsie hovori o tom dcerin usmev (7 mesačna) ked pride tatino unavený z prace a ona ho obdari sladkym usmevom. unava hned sa strati a je cas na hranie a maznanie. Tatino vie maminu zastupit aj pri výchove, krmeni, kúpani ci prezliekani. A ako sa bal ked sa narodila ze to nezvladne, že malej ublizi. Dnes je tej najlepsi tata a najlepsi manzel na svete.
dobrý tatino je starostlivý. Keď ide na služobku, maminke pošle za seba náhradu....
nas tatino je dobry 🙂 lubi nas ako nikto a urobi pre nas vsetko na svete 🙂
Ked som lezala na rizikovom v nemocnici s Kristinkou v brusku tak sa postaral o deti a bol naozaj perfektny.Mozem sa nanho naozaj spolahnut.Nas tato je super tato🙂A spravny tato sa da spoznat podla toho ako sa deti k nemu spravaju😉
náš tato určite. On sám chcel byť pri pôrode, ale nakoniec nemohol (rodila som sekciou ). Od malička ju chcel kúpať chovať a hrať sa s ňou, vie ma na 100% zastúpiť keď potrebujem niekam ísť