Těhotenství je pro někdy příjemné překvapení a jindy pořádný šok 😉 Vzpomínáte, jaké to bylo, když jste se dozvěděla, že jste těhotná? Kdo se tuto novinu dozvěděl jako první? 🙂 Co říkal budoucí tatínek? Jak jste mu řekly, že budete tři, později čtyři, bude vás pět.. ? 🙂
Mne pár dní meškala menštruácia, tak som si si ráno na výročie svadby spravila test...a len som pricupkala do izby, že všetko najlepšie :D
Niekoľko mesiacov to bolo iba tajné dúfanie, konečne, keď to vyšlo, vedela som to naisto,manžel čakal pred ambulanciou a podľa môjho úsmevu pochopil.Neskôr to bolo podobne. Tehotenský test som nikdy nekupovala.
@axelina To jste mu řekla, že si budete dělat test spolu? 🙂
@womanica To je krásné výročí svatby 🙂
@danuta1414 Je super, že vám těhotenství vyšlo! 🙂
Ráno som mu nechala test na stole ( aj s návodom) a večer keď prišiel domov ho našiel. Potom mi zavolal a tešili sme sa spolu 🙂
@lidka_hipp bol v zahraničí, takže som mu cez skype ukázala tehotenský test 🙂
prvá to vedela mama, hneď ráno.
Moj priatel bol v Nemecku, vtedy tam robil, a ja som bola cez sviatky na Slovensku...ked som si spravila test bol pozitivny, tak som ho odfotila a ako mms som mu to poslala.Zachvilu mi volal cely stastny, ci je to pravda ze bude tato...bol to oneskoreny vianocny darcek-28.12
Týždeň mi meškala menštruácia a vtedy ešte priateľ mi odbehol kúpiť ráno test, o pár minú som len vyšla z kúpeľne zo slovami "zabijem ťa" 😀 ... mali sme totiž pred svadbou a ja som chudla do šiat 😀, potom sme sa objali a tešili sa 🙂
@tichanska1 Je krásné, že jste se těšili spolu už od začátku 🙂
@lavinis
@marisa90
Koukám, že moderní technologie se dostávají do všeho 😉
On bol prvý, kto to vedel. Tehu test sme robili spolu a spolu sme sa tešili na nášho bubáka 🙂
ako sa to dozvedel? no bol v praci a aj ja .. no len ja som bola taka nedockava ze som sla kupit tehotensky a kedze som mala v praci vsetko poorbene tak som si ho sla spravit ... bol pozitivny poslala som ho priatelovi cez viber a ten prve nechapal ... ked mi zacal opisovat co sa dialo v praci tak som sa naramne zabavala 😀 ... prisiel za nim menezer ze co zbledol ...nevedel nic robit a len mu ukazal mobil , no potom pochopil a priatel sa uz tesil domov z prace 🙂 😀
@lidka_hipp to je pravda 😀 ..len on sa tak tesil ze osal v soku a nevedel ze co sa deje 😀 ... cize pohodka 😀
poslala som mu mms s testom
u nás to bolo presne na vianoce ráno o 6 keď som vstávala do práce.Keď my test vyšiel pozitívny utekala som za mužom a ukázala som mu ho, jednak nevedel čo to je a ani ma poriadne nevnímal keďže som ho zobudila a tak som to nechala doma a ja som išla do práce. Volal mi asi za 2 hodinky keď sa s toho spamätal a bol strašne šťastný, hneď chcel ísť nakupovať veci a hračky a dúfal že to bude chlapček no maminkina túžba bola väčšia a preto je to dievčatko. 🙂
@lidka_hipp tak to by som aj ja rada vedela :D, myslím, že je to ešte z čias, keď mala sestra malé deti. Teraz už majú 7 a 12, tak to označenie prešlo na našeho 🙂
@lidka_hipp ako prvý sme kúpili kočík, doby a dupačky to bolo 5 dní pred pôrod a ostaté sme nakúpili až po 🙂
@lidka_hipp kytica ale my sme to viac menej cakali obaja takze ziadne prekvapko sa necakalo...
S plačom 🙂 Veľmi som sa bála. Začal sa najskôr na mne smiať a potom sa tešil. Ale myslím si, že strach mal aj on. Teraz sme tí najšťastnejší rodičia 🙂
my sme si to tak trocha naplanovali,ked som si robila 1test u nasich ,tak nebolo nic vidiet ,pri druhom teste ,uz bolo vidiet nieco slabucko,ale este sme si neboli istý a nakoniec doma rano s manzelom ,on cakal v obyvacke a ja som sla spravit test ,a uz ako pocul,ze som vyletela z wc ako pojasena ,uz sa usmieval vedel:D STRASNE SME SA TESILI NA NASHO Bobáčika ,teram ma 3roky a je to naše najvacsie bohatstvo,strasne ho milujeme ,nas smejo .Pri druhom babatku ak sa podari,mam predstavu ako mu to oznamim ... 😉 😀
prvy krat som prisla do spalne a povedala, ze som tehotna.. druhy krat som prisla do obyvacky a povedala, ze som tehotna 😀 😀 😀 ja nie som moc romanticky clovek..
Po dvoch mesiacoch testovania sa, mi zostal posledny test a chcela som ho rychlo minut, aby ho manzel nevidel zase v kupelni a nebol smutny, ze stale nahanam pozitivny vysledok. Zavolali mi rodicia a ja som pocas hovoru isla vyhodit test, o ktorom som "vedela", ze je negativny a hopla, pozitivny. Okamzite som uprostred vety prepla do hysterickeho placu, naco som sa snazila vykoktat: "ja-mam-dve-ciar-ky". Mamina sa zacala smiat a ocino, total vylakany a vykolajeny z nahlej zmeny mojej nalady (netusiac, co myslim tymi dvomi ciarkami), zahlasil: "A kolko by si ich chcela??!!!" Asi si myslel, ze sa mi máli ;) O hodinu prisiel manzel z prace a oznamila som mu, ze som mu vymyslela perfektny darcek k 30-tke. Zahlasil s usmevom, ze on nic nepotrebuje. Vytiahla som test a usmev mu razom, asi z toho najkrajsieho soku v zivote, zamrzol. Po par sekundach, kym mu ta informacia docestovala z oka do mozgu, sa zacal smiat a 30-tku oslavoval uz ako 2-oj dnovy, cerstvy ocinko 🙂
@lidka_hipp moj partner to oznamil mne "zlato si tehotna" kedze si vsimol,ze sa na mne nieco zmenilo a po urobeni testu som jeho oznam potvrdila 😉
@lidka_hipp nie uz som spravila tie testy. Uz boli s 2 ciarkami. Navod aby vedel ze co to znamena. 3 tyzdne som mu nic nepovedala az ked prisiel domov na sviatky dala som mu tento darcek.
Ja som dala do darcekovej tasticky ruzovy a modry cumlik a podala som mu to 🙂 Ta radost bola neopisatelna,plakali sme obaja 🙂
Ja som mala podozrenie, že som tehotná... Cestovala som ráno vlakom a zrazu ma začalo napínať na vracanie. Ledva som stihla WC (šťastie, že bolo voľné)... Takto zle mi nikdy ráno nebolo...tak som si kúpila test, keď som išla z práce a večer sme s manželom testovali...vyšla som zo záchoda s teh. testom a obaja sme pozorovali, ako sa objavili dve čiarky. 😀 Manžel sa tešííííííl! 😀
No my sme si to vobec nevsimli ani ja ani priatel, ale vsetci naokolo nam to hovorili, a tak mne to nedalo a kupila som si test a rano, priatel este spal som si ho isla spravit, a potom som mu ho ukazala 🙂 najprv bol rozospaty zaskoceny nevedel co ma povedat ale nakoniec sme sa velmi tesili a uz sa nam to blizi a sme stale viac a viac nedockavi. 🙂
ked som to zistila zavolala som mu nech okamžite pride domov, že sme vyrobili pruser 😀 chudak bol akurat na rybach ale dofrčal raz dva...taky bol v šoku ze mi ani nevynadal že som ho tak vyplašila 😀
@fazulka17 Jste vzorná. Já jsem kočárek objednala večer před plánovaným odjezdem do porodnice 😉
@vtacatko3 Myslím, že strach k očekávání miminka patří. Někdy mi dokonce přijde, že se tatínci bojí ještě o něco víc, protože si neumí představit, jaké to je mít v břiše miminko 🙂
@morandia A neprozradíte nám, jaký způsob sdělení té skvělé novinky si chystáme? 🙂
@jana_eyre Romantika, neromantika, sdělila jste, co bylo třeba, ne? 🙂
@katkapl Koukám, že se vám opravdu povedlo překvapení 🙂 Jaký pak byl tatínek v dalších měsících těhotenství?
@saska.t Jak to poznal, že jste těhotná? Měl nějaký speciální radar? 🙂
@axelina Asi bych nedokázala vydržet tři týdny a neříct tuto skvělou novinu 😉
@adka90 To je krásné 🙂 Jaký dudlík jste nakonec potřebovali? Narodila se vám holčička nebo chlapeček?
@martinkaha Ranní nevolnosti bývají často spolehlivým signálem těhotenství 😉 Společné testování muselo být opravdu napínavé 😉
@jessica1996 Jak okolí poznalo, že jste asi těhotná? 🙂 Je hezké, že se oba těšíte a přeju vám hodně zdraví a lásky 🙂
@iwusskaa13 Chudák partner, takhle ho vyděsit 😉 To si musel myslet, že nejmíň hoří, ne? 😉
Dala som mu do krabicky od zlata tehotensky test aj s navodom. 🙂