Milé maminky, konec Dnů HiPP tady na koníku pro mě znamená milou povinnost a to vyhlásit jména těch, které se mohou těšit na balíčky plné dárků, dobrot a kosmetiky 🙂 Všem vám děkuji za velmi příjemný čas, které jsme spolu mohly strávit spolu. Protože váš zájem byl obrovský, rozhodli jsme se, že nakonec rozdáme více dárků, než jsme měli původně v plánu a uděláme radost více dětem i jejich maminkám 🙂 Pokud s námi chcete soutěžit i nadále, přihlaste na náš facebook: http://www.facebook.com/hipp.cz.sk a také do našeho Baby Clubu: http://babyclub.hipp.sk/registracia
Vzhledem k tomu, že vás vyhrálo opravdu hodně a já budu mít brzy v poště pořádný zmatek, prosím, pokud jste vyhrály, napište mi vždy, jakou cenu jste získaly a samozřejmě svoji adresu, abychom věděli, kam výhru poslat. Když to neuděláte, je možné, že vám nakonec pošleme něco úplně jiného 😉
Plyšového slona vyhrávají:
@ivec16
@bobaaa
@1lulu1
@mmisell
@sluchatka
@mischell86
@maickamf
@miminkacik
Sluneční clony HiPP do auta vyhrávají:
@ellushka
@slinkaaa
@martina374
@lavitakaty
@lovetoken
@wejuska2608
@majusqa77
@vrtulnik
@sunibrutal
@malanina2
@alenocka11
@bumbajka
@kajca84
@cisi
@sue83
@katka2602
@mary_m
@zuxik
@janettan
@natalia1985
Balíček čajů na podporu kojení vyhrávají:
@zuzanarichard
@mandelina
@marcelatje
@skerinko
@radka168
@stina
@ukulela
@buduca_maminka
@darja20
@janushka7
@sirep
@katarinka289
@matarka
@marbullsalka
@lauricka
Balíček kosmetiky HiPP s BIO mandlovým olejem vyhrávají:
@fazulka17
@bubloska135
@baklik
@erikab82
@peta2108
@agataaghova
@majah212
@haidi
@johankahanka
@dencatko
@tosijo
@liavan
@maruskasb
@ozdana
@martinkaha
50 příkrmů HiPP vyhrává:
Velké balení vlhčených HiPP ubrousků s BIO mandlovým olejem vyhrávají:
@katarinka289
@melesmeles
@misel12
@cecilka88
@petronelak
@poleva
@natalia_1
@xevulax
@moname
@martinka55
@michaelabrezovska
@minuskad
@barunka
@anka2103
@nelinkabublinka
Balíček dětských čajů s isomaltulosou šetrných k dětským zoubkům vyhrávají:
@erinkamaminka
@inga263
@2kocka7
@evyttka
@slamienka
@maminecka2
@marisa90
@dankaa78
@curcuma
HiPP Masážní olej na strie s BIO mandlovým olejem, jojobovým olejem a výtažkem z rakytníku vyhrávají:
@slecnabezmena
@christy_
@aly
@zamilion
@ekinka82
@mattkav
@mirkamurko
Balíček dobrot HiPP pro batolata vyhrávají:
@kaja082
@daduska2222
@sunibrutal
@marisa90
@zuzana814
Balík 4 ks mléka HiPP Combiotik vyhrávají:
@vtacatko3
@sisik236
@slavuska237
@01sladkaadka
@moncsi1987
Balíček kaší HiPP vyhrávají:
@margarita
@luchajda
@skoricaxx
@ukulela
@olivka26
@ryolita
@dadka_bb
@alienka000
@iwuska1401
@jastericka_elza
Ďakujeme 🙂
jej tesim sa 🙂 prvykat v zivote sme nieco vyhrali 🙂
A ja zase nic? Uz si zacinam zvykat ze asi nikdy nic nevihram ☹ !Ale ,ked uz som tu tak aspon gratulujem 😅
Škoda, my nič,dievky budú smutné, ale čo už. pekné dni, u nás ráno bude smutnejšie, ak o oznámim babám, ale... 🙂
@lidka_hipp Dakujem krasne aj ja 🙂
Gratulujem 🙂
teším sa a ďakujem 🙂
Ďakujem 🙂
jej, super! dakujeme velmi pekne! uz sa velmi tesim na balicek 🙂
A to je pravda a na sloníky sa veľmi tešíme , ale dúfali sme... 🙂 Ale naozaj sme radi za sloníkov,každý deň budeme vyčkávať poštárku či už sloníci budú u nás a gratulujem všetkým. Krásny zvyšok noci, ja idem ďalej upratovať, dnes mi to ide nejako pomaly.. 🙂 🙂
jupiiiii mame vyhru.prvy krat som nieco vyhrala.dakujeeeeem:-):-):-)
Jejeeeeeeeeeeej, moc sa tesime a velmi pekne vam dakujeme 😉
Dakujeme 😉
dakujeme 🙂
@lidka_hipp jeeeej dakujem velmi krasne, som zvedava co to bude,,, sice sme velmi chceli aj slonika, ale aj tak som veelmi rada. Dakujeme krasne ja som prvykrat v zivote nieco vyhrala a prosim vas pani Lidka ten slonik sa da niekde aj kupit? Dakujeem
Ďakujem pekne, veľmi sa teším, snáď začnú moji krpci aj viac piť
Jej dakujeme velmi pekne,to je prvy krat co som nieco vyhrala.A chcem sa opytat kde sa da ten slonik kupit,velmi by som ho pre synceka chcela.Dakujem velmi moc,majte sa krasne. 🙂
@lidka_hipp to je skoda, uz som na fb tak idem sutazit, dufajme sa stastie znova usmeje 🙂
ani mi nic
@lidka_hipp Takto nevadi skusime stastie aj na fb,aj tak sa velmi tesim na balicek cajikov od Vas.Majte sa krasne
Ďakujem krásne 🙂 Pochutíme si obaja - mama na čajoch a Bertík na kaši 🙂
Jeeeeeeeeeeeeeeeeej ja dá tak tesiiiiim ešte nikdy nič som nevyhrala tak som rada ze aspon pre moju babulku bude mať veľkú radosť zo slonika ....ďakujeme veeeelmi pekne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
supeeer, veľmi sa tešíme, ďakujeme 🙂
Dobre ranko, dakujem velmi pekne, vyhra ma neskutocne potesila uz len preto, ze som nikdy nic nevyhrala a navyse sa nam akurat obrusky minaju 🙂 pisem adresu do IP 🙂
Gratulujem aj ostatnym 🙂
Jeeej, prvýkrát v živote som niečo vyhrala! Ďakujem krásne!!! :* 🙂
Tiez som 1x v zivote nieco vyhrala. Velmi sa tesiiiiim 🙂
Jejkooo ďakujeme aj mi sme prví krát niečo vyhrali juuuj ale sa tešíme ďakujeme za krásne ráno potešili ste nás 🙂
jeeej, dakujeme!!!