Co se vám vybaví pod značkou HiPP?

lidka_hipp
3. apr 2015

Pro mě HiPP znamená spoustu skvělých lidí, se kterými mohu pracovat, a také spoustu dobrot nebo jemná kosmetika. Když jsem u Aničky řešila, jaké příkrmy jí budu dávat, chtěla jsem takové, které mají jasné složení a budou v bio kvalitě. Bylo mi sympatické, že HiPP má hodně přísná pravidla pro kvalitu a zároveň se snaží chovat ekologicky. Jak to ale máte vy? Co se vám vybaví, když se řekne HiPP?

fazulka17
3. apr 2015

mne sa vybavím výborná kozmetika ale aj fajné príkrmy no len tie ovocné iné sme asi ani nepapali nakoľko uprednostňujem domácu stravu 🙂

karolina297
3. apr 2015

ja si predstavím super papu

ryolita
3. apr 2015

Keď sa povie Hipp, mne sa vybaví vôňa mliečka. Veľmi oceňujem, že UM sa približuje k MM, a utvrdila som sa v tom, keď som mala možnosť "privoňať" ku konkurenčnému mliečku, ktoré má síce veľkú reklamu, no svojmu bábu by som ho nedala. Hipp vonia ako mliečko, nie ako umelina po ktorej bábätká žiaľ istým spôsobom "smrdkajú" ☹ čo je veľká škoda

emka2610
3. apr 2015

Mne sa ako prve vybavi slovník 🙂 a ako som prvý krát kupala svoju dcéru 🙂 ktorá do dnes inú značku neznesie 🙂 🙂

marlene
3. apr 2015

vybavi sa mi gazdovsky bio dvor nedaleko nas,kde chovaju teliatka pre detske vyzivy 😖

tiumen
3. apr 2015

Mňe sa vybaví vôňa kozmetiky ktorá vonia zo všetkej detskej kozmetiky najlepšie, žiadna iná mi tak nevonia.. 🙂

natalushka
3. apr 2015

Tradicia,kvalita,spolahlivost..a osobna skusenost,vdaka ktorej by sme nemenili..ine nepouzivame,jedlo i kozmetiku..

axelina
3. apr 2015

Mne sa vybavi dobra kvalitna a hlavne uuzasne vonava kozmetika. Vynikajuuce prikormy, cajiky a este vynikajucejsie mlieko. 🙂

tatiana135
3. apr 2015

Mne sa vybavi nadherna vona babatka po kupeli, skvela ovocna detska vyziva... A este (ani neviem preco) kvitnuca zahrada mojej babicky 🙂

sardinka333
3. apr 2015

mna hned napadli tie prvé príkrmy...mnam, chutili nám a planujeme papkať zase 🙂

matricia
3. apr 2015

Mne sa vybavia cajiky a príkrmy pre bábätká a farebné logo so srdiečkami

topier
3. apr 2015

Vybaví sa mi kvalita, pestrosť (a nemyslím len krásne farebné logo, ale aj široký výber výrobkov) a krásna vôňa 🙂

lidka_hipp
autor
3. apr 2015

@fazulka17
@karolina297
@ryolita
@emka2610
@marlene
@tiumen
@natalushka
@axelina
@tatiana135
@sardinka333
@matricia
@topier

Milé maminky, omlouvám se, že jsem se vám během dne tolik nevěnovala. Chtěla jsem navštívit své rodiče a také babičku a s nimi jít na velkopáteční obřady. Vidět se s rodinou bylo moc příjemné 🙂 Když jsem si přečetla vaše příspěvky a v nich tolik chvály, vím, že jsem během dne neškytala náhodou 😉 Jsem moc ráda, že máte s výrobky HiPP dobré zkušenosti. Díky dnům s HiPP tady na koníkovi máme dobrý pocit z toho co děláme. Moji kolegové řeší třeba distribuci příkrmů, jednání s obchodními řetězci, vyplňují tabulky a podobně, a tak je vždy moc potěší, když jim můžu říct, že maminky a jejich děti jsou spokojené 🙂

hippinka
3. apr 2015

Mne sa určte vybaví krásna vôňa mojej malinkej a obraz ako si mrmle mňam mňam keď papá ovocnú výživu. Takže HiPP je kvalita a výborná chuť! 🙂

reny1
4. apr 2015

Jooj, no mne hlavne vôôôňa kozmetiky s mandľami, aach 🙂

lidka_hipp
autor
4. apr 2015

@hippinka Ovocné výživy HiPP chutnají i dospělým, což ráda dokazuji já i můj manžel 🙂

@reny1 Naprostý souhlas 🙂 Mandlovou kosmetiku HiPP jsem si taky zamilovala a používám jí sama 🙂

sense
4. apr 2015

umele mlieko kt. nam ako jedine sadlo....to je prve co ma napadne pri znacke hipp...vyzivy sme kupovali malo len niekt. ovocne v zime, inak sme kupovali ovocny caj od hipp, a mandlovu kozmetiku...ine vyzivy nechcela a zleninove a masove uz vobec nie ale to nebolo kvoli znacke...

veronique_1
4. apr 2015

Kvalitné a pestré (nie farbou ale zlozenim) príkrmy a vyborna kozmetika.

rheia27
4. apr 2015

mna jednoznacne prve co napadne je kvalita 🙂

bubloska135
4. apr 2015

Mne sa ako prve vybavia o ocne vyzivky a bio kvalita. Ked sme zacali prikrmovat syncaka, zrovna bolo obdobie zimy a nie vsetko ovocie bolo dostupne. A tak sme po nich siahli. Synovi chutia doteraz a ja osobne ich aj rada odporucam inym maminkam. Myslim ze pod pojmom hipp sa schovava kvalita, nielen v prikrmoch ale aj kozmetike a ostatnych produktoch. Aspon tak to mam zafixovane ja