Co děláte proti opruzeninám?

lidka_hipp
3. jún 2014

Dětský zadeček patří k nejcitlivějším partiím, která pořádně "dostává zabrat", a tak se můžou objevit nehezké a hlavně bolestivé opruzeniny ☹ Máte nějaký spolehlivý způsob, jak se vzniku opruzenin vyhnout? Co vám pomáhalo udržet zadeček miminka "v dobré kondici" 😉 ?

Za HiPP vám můžu doporučit naše Čistící vlhčené ubrousky bez parfémů HiPP Babysanft vytvořené právě pro citlivé partie zadečku. Jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Naopak v nich nenajdete minerálních oleje, aromatické látky, které mohou vyvolat alergickou reakci, éterické oleje, alkohol, mýdlo, barviva, PEG emulgátory a ani parabeny. Také nejsou bělené chlórem. Jejich pH je neutrální.

sissy27
3. jún 2014

@lidka_hipp tak ja som svoje dieťa porodila do časov, keď bolo dostať asi dva druhy vlhčených obrúskov 😀 ale proti zapareninám sme bojovali jednoducho - častou výmenou plienky, oplachovaním vlažnou vodou, dobrým osušením a podľa možnosti aj vetraním prdelky 😀 a natierali sme starou dobrou "rybacou" masťou za pár korún... zaparenina sa podarila presne jedenkrát za 2 roky nosenia plienok, rýchlo sme ju vyriešili canestenom... fúha,celé bez Hipp obrúskov, ani neviem či sa to smie 😀

lidka_hipp
autor
3. jún 2014

@sissy27 Základní pravidla péče o pokožku jsou stejná jako v minulosti a to často přebalovat a hlavě větrat, :D

sissy27
3. jún 2014

@lidka_hipp také jednoduché a lacné 😀 ja viem, platíte si tu reklamu a príde jedna "stará a nemoderná" ktorá to zvládla aj bez drahých moderných kozmetických produktov 😅 ale každopádne vlhčené utierky (akejkoľvek značky) považujem za megasuper vynález, ani nie tak na prdelky, ale na bežné použitie vonku a v domácnosti 🙂

lidka_hipp
autor
3. jún 2014

@sissy27 Určitě nejste "nemoderná", sama tyto HiPP vlhčené ubrousky používám při odličování a naprostá spokojenost 😎

saska.t
3. jún 2014

@lidka_hipp potvrdzujem su vyborne na odlicovanie 😀 ani oci z nich nestipu...

sissy27
3. jún 2014

@lidka_hipp no tak to aby som vyskúšala 😉

ivka_jarko
5. jún 2014

Rovnako aj ja mam akurat na skusku vlhcene obrusky Hipp a som velmi spokojna a aj malej vyhovuju. ;) Pouziv ich pri tych vacsich nehodach, alebotam kde nemam moznost malu umyt, napr. u doktora. Inak malu vzdy umyjem namocenou plienkou a rirku natieram uplne obycajnou "rybaciou mastou" za 1.8 Eur a s tym som uplnenajspokojnejsia. Nemame ziadne zapareniny a ani len zacervenanu rirku. Vzdy po kupani kazdy druhy prdelku riadne naolejcekujem. Inak ritku pravidelne vetrame, to ma moja mala najradsej. ;) Vystrem hocikde aj na pohovku nepremokavu podlozku, ja pozeram telku a moe dieta je s tou holou ritou najstastnejsie na svete. ;)