Ak čítate tieto riadky minimálne jedna sociálna sieť vám jej blízka. Áno, aj Modrý koník nám pomáha kontaktovať sa so známymi a neznámymi a deliť sa o svoje životy. Práve sociálne siete sú skvelým prostriedkom na šírenie rôznych druhov malvéru a na získavanie osobných údajov, ktoré môžu byť zneužité. Odborníci z ESET skoro denne odhalia nové hrozby a podvody, aby nás pred nimi mohli chrániť.
Ako často navštevujete sociálne siete? Čo pre vás svet sociálnych sietí znamená? Vyjadrujete sa radšej fotkami alebo slovami?
ESET sa stal partnerom spoločnosti Facebook, čo znamená, že úspešná technológia spoločnosti ESET je teraz integrovaná priamo do prostredia Facebooku. Stále však môžete využívať aplikáciu ESET Social Media Scanner pre Twitter a VKontakte, kde dokáže automaticky skontrolovať vašu časovú os a zoznamy. ESET Social Media Scanner je dostupný vo vašom konte na my.eset https://my.eset.com/?wrfsts=true
ahoj,musim povedat ze navstevujem soc.siete viac ako by som niekdy chcela 🙂hlavne mk ,rada tu hladam inspiraciu ci uz v kuchyny alebo obleceni.ja sa vyjadrujem kombinaciu oboch sem tam hodim niaku foto a komentar aj ked niekdy sa bojim aby hlavne tie fotky niekto nezneuzil ale to je riziko internetu..
Navstevujem denne, ale zvycajne nepridavam vlaatny obsah, len "stalkujem" ostatnych 😂
Vďaka sociálnym sietiam viem, napríklad, čo sa deje v živote mojich bývalých spolužiakov. Smutné je, že keď všetci o všetkom vieme už sa niekedy nemáme o čom rozprávať, lebo si povieme - videla som na facebooku...
Bohuzial hej. Mam pocit, ze ako som na rodicovskej, cez socialne siete sa spajam so svetom. Bazim po tom, chyba mi svet mimo domu. Tak si to sprostredkuvam formou intenzivnejsieho "surfingu" na SC 🙂
Sociálne siete mi pomáhajú byť v kontakte s ľudmi, čo je veľkou výhodou najmä pri veľkých vzdialenostiach. Aj pri získavaní nových poznatkov, ponúk, zábavy a podobne. Popri tom mám obavy z ich používania, presne ako píšete, zo zneužitia osobných údajov, fotiek a podobne.