Víkend mám vždy vyhradený pre rodinu. Môžeme dlhšie leňošiť v posteli, chodiť na spoločné prechádzky a výlety. Snažíme sa plnohodnotne stráviť chvíle spolu a byť tu jeden pre druhého.
Keď už budú mať naše ratolesti na chvíľu pokoj od školských povinností, môžu sa venovať aj súťaženiu. Využite voľné víkendové chvíle s vašimi deťmi tvorivo a nakreslite alebo postavte kamaráta pre ESET robota. Fotografie troch robotov oceníme balíčkom darčekov od ESET.
Vyhodnotenie súťaže nájdete v nedeľu na mojom blogu 🙂
Krásny deň, všetkým v ESET prajeme aj super Evičke a naše dcérky sú dnes doma a tak pre ESET robota kamátov nakreslili. Nakreslili viacerých aby robot nebol sám a stále sa s nimi usmieval. Krásny deň prajú naše 4 dcérky a robot už teraz snáď nebude nikdy smutný, veď, keď je Vás doma viacej radosti a smiechu je vždy oveľa viac.
Pekný deň, tiež sa zapájame, síce úloha znela nakreslite alebo postavte kamaráta pre ESET robota, moja 5 ročná dcérka Lianka mu nakreslila rodinu, mamku, otca a súrodencov, a keď som sa jej spýtala, že prečo nie radšej kamarátov, s ktorým by sa hral, tak mi povedala, si moja mamka, ale zároveň aj kamarátka. ďakujem. ESET robot už teraz nebude sám, bude už mať svoju rodinu.
Mám dve dcérky, staršia veľmi robota kresliť nechcela, jej vysvetlenie, prečo musím kresliť robota, keď som dievča? Roboty kreslia len chlapci....tak sme vyskladali z dievcenských vecí robota a urobili mu aj samostatnú bytovku ešte z ockovej stavebnici. Na prvej fotke je robot s koníkami my little pony /najprv som si myslela, že sú to labute/ a druhé 20mesačná dcérka
radi sa zapájame do súťaže aj my 🙂 ...ale kedže náš Alex oslávil pred 2 týždňami svoje 2.narodeninky realizovala som sa ja 😀 a malému som dala voľnú ruku na vyfarbenie 🙂 potom mi dal svoju ruku, nech mu ju obkreslím a hneď chcel celého robotíka počarbať, asi nebol podľa jeho predstáv 😀 tak som obrázok ešte rýchlo ,,cvakla"... 😀 snád sa aspoň vám bude páčiť 😀 😀
Vďaka vám a vašim šikovným ratolestiam má teraz ESET robot množstvo kamarátov a dokonca aj novú rodinu a frajerku 😉 Ďakujem za vaše výtvory, sú krásne, na každom jednom je vidieť, že ste si dali záležať a tvorili ste ich s radosťou. Už o chvíľu nájdete mená troch víťazov v mojom blogu. Ak nevyhráte nezúfajte, v skupine ESET - Objavujte internety pre vás s ESET pripravujeme štedrý december.
Ešte raz ďakujem 😘
My sme už Tvorili 🙂 síce cez Skicár a takto 😉 Tu je teda kamarát ..