Sledujete novinky v IT svete?

eva_eset
24. nov 2016

Vývoj informačných technológií je neuveriteľne rýchly. To čo bolo super moderné dnes, môže byť už zajtra zastaranou technológiou. Ak vás láka tento zaujímavý svet, môžete novinky a správy, nielen zo sveta internetovej bezpečnosti, sledovať aj na www.welivesecurity.com.
Na stránkach ESET tiež nájdete blog ( https://www.eset.com/sk/blog/ ), v ktorom vám odborníci z ESET ľudskou rečou priblížia ako na bezpečnejšie technológie.

Zaujímate sa o moderné technológie a IT svet?

lorela
24. nov 2016

Áno, do istej miery sledujem. Najmä čo sa týka elektronických informačných systémov.

lucik194
24. nov 2016

z profesionalneho aj osobneho hladiska sa zaujimam hlavne o GIS lebo ma zivia 😉

sadul
24. nov 2016

sledujem, pred par rokmi som odoberala pc revue, teraz odoberam newslettre🙂 pc revue, touchIT, zive, techbox..

eva_eset
autor
24. nov 2016

elektronické informačné systémy sú súčasťou našich pracovných životov už pri väčšine povolaní a neustále aktualizácie a zmeny nás veru nútia sledovať ich a stále sa učiť... Mňa osobne tiež novinky zo sveta IT technológií bavia a zaujímajú. Ak by ste mali záujem môžete sledovať aj môj blog ambasádorky spoločnosti ESET @astarte123 tu na Modrom koníku, kde zvyknem uverejňovať aj rôzne pikošky z IT sveta pod označením #it_news 😉

karolin2
24. nov 2016

Keď som si mohla dovoliť svoj prvý počítač, našou súčasťou boli ihneď PC REVUE, AKO NA POČÍTAČ s CD-kami. To bolo radosti, Teraz, keď už sú IT technológie na takej vysokej úrovni, priznám sa strácam prehľad, sledujem však hlavne tie, ktoré súvisia s mojim zamestnaním.

kupcovci
24. nov 2016

ano spolu s manzelom radi sledujeme novinky v it svete a radi sa ucime novym veciam 🙂