Radšej od známeho alebo neznámeho?

eva_eset
26. nov 2016

Od začiatku svojej existencie dosahuje spoločnosť ESET mnoho úspechov a získava viacero ocenení.
Má za sebou najviac za sebou nasledujúcich ocenení za detekciu malvéru spomedzi všetkých poskytovateľov internetovej bezpečnosti. V testovaniach sme nezaváhali už od roku 2003. Aj pred pár týždňami získal ESET ocenenie týždenníka Trend - Firma roka.

Zaujímajú vás pri výbere produktov ocenenia spoločnosti, sú pre Vás dôkazom dôveryhodnosti?

Prehľad ocenení, ktoré spoločnosť ESET získala si môžete pozrieť tu: https://www.eset.com/sk/o-nas/ocenenia/

kupcovci
26. nov 2016

Ahoj, priznám sa ze určite preferujem známy antivirus od neznámeho,.odkedy máme eset zaujímam sa aj o ich ocenenia a aj vďaka tomu som rada že sme sa rozhodli pre firmu ktorá má skvelé meno a množstvo ocenení a robí nas it svet bezpečným 🙂

eva_eset
autor
26. nov 2016

@kupcovci 😘 ďakujeme ❤

kupcovci
26. nov 2016

Ďakujem za srdiecka 🙂

cokii
26. nov 2016

Zdravím. Samozrejme, že zaujímajú. Tak ako v práci sa snaží firma ochrániť svoje údaje pred zneužitím, tak aj doma - vo vlastnej rodine, snažím sa ochrániť svoje súkromné dáta uložené v počítači resp. mobiloch. Celkom ma teší, že postupom času aj bežní ľudia začali chápať celkom prirodzene nutnosť informačnej bezpečnosti. Niekedy sa kúpil počítač a málokto riešil jeho zabezpečenie... V súčastnosti, v dobe pripojenia na internet skoro každého počítača, je nutnosť s kúpou počítača riešiť aj spoľahlivý antivír, lebo riziko napadnutia je veľké. U nás už dávno zvíťazil ESET, na mobilných zariadeniach, aj na počítači. Investícia do kvalitného antviríru sa určite oplatí, u mňa to nie sú "vyhodené" peniaze. To, že získali ďalšie ocenenie, určite o tom tiež svedčí. Nech sa im darí!

matricia
26. nov 2016

Aj my preferujeme antivirus od znamej firmy, mali sme najprv Norton a teraz pouzivame Nod.