Zdravie členov domácnosti je pre nás nesmierne dôležité. Súčasťou nášho portfólia produktov sú preto aj CO alarm (ochrana pri úniku oxidu uhoľnatého) a NG Alarm (ochrana pri úniku zemného plyn).
Pošlite nám fotku svojho krbu, alebo plynového sporáka a my spomedzi vás niektorú vyberieme a alarmom ju obdarujeme.
Veru uz dvakrat sa mi stalo ze som ohen nevypla lebo som zabudla... raz som odisla z domu, som to zistila ked som sa vratila, isla okolo sporaka a zacitila teplo.. Druhykrat sa mi pripekal hrniec so zbytkami, namiesto vypnutia som to len stisila ☹ No taketo veci nie su sranda, muzovi som sa ani nepochvalila radsej😁😁😁😁 este ze nesfuklo ohen
momentálne používame kachle ako stojan na ozdoby, ale už sa nám aj stalo, že si vtáky urobili v komíne hniezdo a dymilo sa z toho. Unikanie oxidu uhoľnatého je naozaj veľmi nebezpečné, už som mala aj tú skúsenosť ako to začalo unikať a bolo mi zle , len som o tom nevedela. Nejako nás ale napadlo otvoriť okno, tak mi už nebolo tak zle po vyvetraní, ale ten pocit si pamätám, človeka to omámi, že si to ani moc nevšimne. Pri plynovom sporáku sa nám to stalo u rodičov, ked to prestalo horieť, ale našťastie vtedy tato otvoril hneď okno.
Dobrý deň CO alarm (ochrana pri úniku oxidu uhoľnatého) by nám urobila obravskú radosť. Popravde som už premýšlala nad podobnou vecičkou, pretože pri topení drevom sa stane, že sa izba zadymí prípadna cíťiť dym, a niekedy viac vetráme ako topíme. Pritom komín je prečistení a krb urobený profesionálne. Možno ho len nesprávne používame neviem posúdiť, no týmto by ste nás určite nielen potešili ale aj zabránili úniku oxidu uhoľnatého, teda upozornil by nato váš prístroj v prípade, ak by unikal. 😉
Dobrý deň dámy. Vďaka za všetky fotky a odpovede. 😉 Po ich prečítaní vám ako Energetický poradca RWE skutočne odporúčam si zaobstarať jeden z alarmov. Situácie ktoré popisujete, môžu byť veľmi nebezpečné. ☹ Zo všetkých odpovedí sme vyžrebovali @cevrik5 @erika630, ktoré prosím o napísanie kontaktný údajov do našej správy. Blahoželám 😎
PS:
viac o NG alarme: https://www.rwe.sk/web/sk/Domacnosti/Produkty-a...
viac o CO alarme: https://www.rwe.sk/web/sk/Domacnosti/Produkty-a...
Dobrý deň, aká je suma pri kúpe CO alarmu? Nikde som sa to nedocitala. Ďakujem
Skoda len ze doteraz mi nic neprislo, ani nikto nereagoval na moju spravu. Prajem pekny den a sutaziace nesmutte nevyhral nikto 😀
@noro_rwe