Pošlite nám fotografiu, ako papáte niečo zdravé a vyhrajte komplex laktobacilov a bifidobaktérií ProbioMaxík pre spokojné bruško. 3 z vás, ktoré pripravia najoriginálnejšie zdravé raňajky odmeníme už dnes o 16.00 hodine.
Dnesne ranajky mojej dcerky. Ano kazdy den jeden vitaminovy cukrik. Bozinku kebyze tieto z predaja vypadli bolo by plaaacu. Mala ich ma najradsej :D ak chcem siahnut po vitaminoch pre deti tak tieto. Taktiez kupujeme pravidelne probiotika pre obe moje deticky a ako inac v dr max (mam ho pod oknom :D)
Aj keď jestvuje aj čokoládová variácia, u mňa vždy vyhráva musli s ovocím, mňam a hlavne keď si ho dám aj na večer naša papkanie prebieha vo dvojica s 16 mesačnou dcérkou, ktorá si sadá hneď vedľa a dvíha rúčku a piští ..... tak sa dožaduje že aj ona chce, poprípade bez mliečka na chrumkanie pri večernom čítaní
ja som si na ranajky urobila super cajik, ktory zboznujem a aj moje deti
mladsia mala na ranajky papriku , prvu ktora narastla v zahrade 🙂 a papala aj polievku. netradicne chcela na ranajky slepaciu polievku. ( na chlebik nemala chut ) 😀 😀 😀 ( nakolko na net nedavam fotky svojich deti, pozovala nasa vevericka Ema. 🙂 )
@miriatinko aaaaa zabudli sme na pár chia semienok, o ktorých si myslí, že je to mak 😀
Takto pripravujeme raňajky, na foto chlebík s maslom,so šunkou a tvrdým syrom ,ale niekedy si synček zaziada kašičku