Vyhlasujeme prvú miniSÚŤAŽ pre krajší pondelok!

ivana_drmax
16. máj 2016

Pošlite nám fotografiu, ako papáte niečo zdravé a vyhrajte komplex laktobacilov a bifidobaktérií ProbioMaxík pre spokojné bruško. 3 z vás, ktoré pripravia najoriginálnejšie zdravé raňajky odmeníme už dnes o 16.00 hodine.

bibyke
16. máj 2016

Takto pripravujeme raňajky, na foto chlebík s maslom,so šunkou a tvrdým syrom ,ale niekedy si synček zaziada kašičku

bibyke
16. máj 2016

A Zabudla som dať foto dnešných raňajok, domáca škvarkova pomazánka s cibuľkou aj reďkovkou so záhradky 😊

kupcovci
16. máj 2016

My doma mame radi acidko je zdrave a dobre na travenie ja som ho pila aj pocas kojenia a malaj tiez velmi chuti 🙂

erikaemkina
16. máj 2016

U nás ovocie nesmie chybat kedže dcérka ho ma rada , či už su to čerešne pomelo kiwi pomaranč mandarinka či hrozno .. proste stále je doma neaké to ovocičko , pokrájam a aj mne sa ujde 🙂

vvia
16. máj 2016

Dnesne ranajky mojej dcerky. Ano kazdy den jeden vitaminovy cukrik. Bozinku kebyze tieto z predaja vypadli bolo by plaaacu. Mala ich ma najradsej :D ak chcem siahnut po vitaminoch pre deti tak tieto. Taktiez kupujeme pravidelne probiotika pre obe moje deticky a ako inac v dr max (mam ho pod oknom :D)

blbovina
16. máj 2016

Krupicka s ovocim k ranajkam pre mojich drobcekov, ale aj pre nas. No najsamlepsie je aj tak mlieckoooo vsade, aj na cestach.

juliet221
16. máj 2016

moja najmladsia princezna papa polievocku a vsetko co doma navarim. a takto si vzdy vecer piju moje poklady zdrave a chutne mliecko

nikky81
16. máj 2016

my sme si vcera spolu s malou napiekli spaldove muffiny s cervenymi ribezlami a dnes to boli skvele ranajky 🙂

karolin2
16. máj 2016

Aj keď jestvuje aj čokoládová variácia, u mňa vždy vyhráva musli s ovocím, mňam a hlavne keď si ho dám aj na večer naša papkanie prebieha vo dvojica s 16 mesačnou dcérkou, ktorá si sadá hneď vedľa a dvíha rúčku a piští ..... tak sa dožaduje že aj ona chce, poprípade bez mliečka na chrumkanie pri večernom čítaní

aka13
16. máj 2016

Moje raňajky 🙂

kluucik
16. máj 2016

Samozrejme kava nesmie chybat 😀 (ale ta zdrava nieje) 😀

katuska2709
16. máj 2016

Hádajte čo? No predsa cvikla 😊

1mirka1
16. máj 2016

U nas su ranajky velmi oblubene a ja mam radost ich pripravovat pre seba aj pre deti v akejkolvek forme 🙂

marecek1
16. máj 2016

My občas pripravujeme raňajky pre ocina - má rád musli s mliekom 😵

ivkasnv
16. máj 2016

My stále papkáme s celým radom autičiek. Najprv my, a potom si pochutnajú aj autíčka. Dobrú chuť všetkým praje Timko 🙂

ada510
16. máj 2016

Čerstvá mrkvova stava pre celu rodinu 😉

janbrna
16. máj 2016

Naši chalani sú vybíraví a tak často mosí dojít nápad. Nedávno sme pri nejezení zemiakov z nich vykrájali dinosaurov. A hned byly lepší.
Na svačinku sme zkusili jak auto, tak húsenicu. A chutnalo

katka708
16. máj 2016

my fičíme na domácom ovocí a zelenine (teda hlavne ovocí a musí ho jesť sám bez pomoci tak preto to dopadne takto) Fotka je ešte z minulého leta, teraz sa už trasieme od radosti kedy dozrejú prvé jahody 😀

tamara321
16. máj 2016

Moja sofi ma najradsej zeleninku...🙂 a mamina jej rada vymysla taketo zdrave pochutky ;)

retiazka
16. máj 2016

My sme dnes ranajkovali ovsenu kašu s tvarohom a ovocim 😉

kupcovci
16. máj 2016

@1mirka1 krasna inspiracia🙂

lener
16. máj 2016

Prve bio jahodky zo zahradky ☺

zuzin78
16. máj 2016

ja som si na ranajky urobila super cajik, ktory zboznujem a aj moje deti
mladsia mala na ranajky papriku , prvu ktora narastla v zahrade 🙂 a papala aj polievku. netradicne chcela na ranajky slepaciu polievku. ( na chlebik nemala chut ) 😀 😀 😀 ( nakolko na net nedavam fotky svojich deti, pozovala nasa vevericka Ema. 🙂 )

jabucko
16. máj 2016

Maxik bude mat zajtra 15 mesiacov a jeho ranajky pozostavaju z mliecka. Joj, veru, je to moj mliecny princ 🙂

petra0017
16. máj 2016

😀 😀 jabĺčko a rožky a hlavne nožky horee 😀 😀

77mirinka77
16. máj 2016

Nase zdrave ranajky priprajuveme niekedy uz vecer napecenim celozrnych-bananovych susienok,rano spravim Filipkovi jeho oblubenu kasu pohanku +cvikla + banan a po vydatnych ranajkach mame dost sil na plavanie,troska sportu co ku zdravemu stylu zivota nesmie chybat!po kupani si dame stavnatu dynu

1mirka1
16. máj 2016

@kupcovci dakujem🙂

miriatinko
16. máj 2016

Možno naše raňajočky nevyzerajú práve najvábnejšie 😀 ale sú zdravé a Miško ich miluje.. Sú to vlastne napučané ovsené vločky v mlieku, zmiešané s troškou bieleho jogurtu, kakaom, a nakrájaným banánikom- a osladené medíkom... MŇAM ♡

uhlikova09
16. máj 2016

Dobrý deň teta Ivka 🙂 Volám sa Samko a síce mám zdravé raňajky (mamka ma kojí) nevedel som to odfotiť. Tak dúfam, že nevadí...fotím až obedík. Veeeeľmi mi chutil

miriatinko
16. máj 2016

@miriatinko aaaaa zabudli sme na pár chia semienok, o ktorých si myslí, že je to mak 😀