Ktoré produkty značky Dr.Max nakupujete?

ivana_drmax
17. máj 2016

Značka Dr.Max má široké portfólio, viac ako 200 produktov pre každého člena rodiny, od produktov na zaparené detské zadočky cez imunitu až po kozmetiku. Ja osobne nedám dopustiť na kozmetickú vazelínu Dr.Max, čokoládová príchuť je top. 🙂 Minule ma príjemne prekvapil Betaglukán Dr.Max s vitamínom C, ktorý prispieva k správnej funkcii imunitného systému. Vďaka pomarančovej príchuti tohto sirupu som s Ellinkou nemusela bojovať. 🙂 Do rodiny som na základe odporúčaní zadovážila komplex vitamínov GoldAktiv, ktorý si pochvaľuje aj moja mamina. Ktoré produkty značky Dr.Max máte v obľube vy?

ivana_drmax
autor
17. máj 2016

Momentálne prebieha akcia 2+1 zadarmo nielen v kamenných lekárňach Dr.Max, ale aj na eshope www.drmax.sk.

dadka_bb
17. máj 2016

Moj najoblubenejsi vyrobok je vas bezdotykovy teplomer,kupili sme ho hned prvy tyzden ako sme dcerku priniesli domov,v takom balicku s 3kremami na zadocek, nieco ako bepanthen. Odvtedy su nasou sucastou 🙂

karolin2
17. máj 2016

Z vitamínov si vyberám značku DR. MAX sú cenovo výhodnejšie.
@ivana_drmax tá vazelína je vhodná aj pre deti, a ak áno od ktorého veku, a tiež ma teraz zaujal Betaglukán s vit. C, ale nikdy som sa nevedela dočítať tiež od ktorého roku je vhodný pre deti. Píše sa tam iba 10 kg. Som rada, že konečne vidím aj sirupček na imunitu, v ČR ma zaujali tieto, budú dostupné aj u nás?

kupcovci
17. máj 2016

My kupujeme krem na zapareniny kt.casto byva akcii2+1,caje bylinkove dr.max, cslciovu mast,a vitaminy.oplati sa kedze je to lacnejsie s ma rovnaky ucinok ako ine znacky casto o dost drahsie.

lubina
17. máj 2016

kedze my mame v meste tri lekarne Dr. Max tak samozrejme mam karticku...no a ked nieco potrebujem, tak uz idem uz len do "Maxa" 🙂 , ale asi najcastejsie kupujem v zime vitaminy pre deti, su casto v akciách a tak sa to oplati.

luccyina
17. máj 2016

Toto su nase naj 🙂 Brusnice naozaj zafunguju uz po prvej tabletke, Probio Maxik je spolhlivy a pre maleho aj MNAM 🙂

gallina
17. máj 2016

U nás počas zimného obdobia najviac používame pre deti DR.MAX KIDS GUMMIES S VITAMÍNMI ABCDE, pre nás rodičov DR.MAX VITAMÍN C 500 MG LONG EFFECT, DR.MAX BETAKAROTÉN FORTE, DR.MAX PREMIUM GOLDAKTIV..... 😉

jabucko
17. máj 2016

Maxikovi krem proti zapareninam. U nas dr.max nie je. Tak len ked sme u mamky

ivana_drmax
autor
18. máj 2016

@jabucko Ahoj. Vedela si, že môžeš objednávať aj online? Keď nakúpiš za minimálne 20 €, neplatíš dopravu. A taktiež môžeš zbierať body a využívať svoju vernostnú kartu. 😉 Navštív nás na www.drmax.sk

maryon1
18. máj 2016

@ivana_drmax
Výrobky Vašej značky kupujeme dosť často,

obľúbené: ako snažilka tehotenské testy, ako tehuľka kyselinu listovú, železo, éčko a magnézium,

no a teraz už pre celú family: vitamíny - céčko, béčko...., probiotiká, morskú vodu do nošteka,
a tiež čajíky - detský, alebo ja ženský.

ivana_drmax
autor
18. máj 2016

@maryon1 Ďakujem za info, u nás je viac ako 200 produktov, môžeš si prelistovať náš katalóg tu: https://www.drmax.sk/public/media/8948/04-2016-...

katka_drmax
18. máj 2016

@karolin2 Ahoj Karolina, v podstate vazelínu môžeš dávať na pusu aj svojmu dieťatku, avšak treba dať pozor, aby jej na puse nebolo veľa, aby sa nedala zjesť. Vekový limit by som odporučila od tých troch rôčkov. 🙂 čo sa týka dávkovania Betaglukánu, naozaj je nastavené podľa váhy dieťatka. Vekovo obmedený nie je, čiže treba sa riadiť dávkovaním na 5 kg váhy sa dáva 1 ml sirupu 1 x denne. Takéto dávkovanie je presnejšie, lebo ako sama vieš detičky rastú každé inak a preto nevieme povedať, že napríklad v 3 rokoch budú mať všetky rovnakú váhu a tým sa ťažšie určuje dávkovanie podľa veku. Verím že sirupček bude chutiť a pomôže posilniť imunitu. 🙂 Pekný deň prajem

kim_rossi_stuard
18. máj 2016

baby ja sa priznam ze este nemam ziadny Dr Max vyrobok, kedze byvame v malom meste a nemame tu Dr. Max lekaren, takze sa k nim dostanem asi 2 krat do roka v nakupnom centre. tak len citam co tu pisete, ze aky maju svoj sortiment 😉 a ze ste spokojne

ivana_drmax
autor
18. máj 2016

@kim_rossi_stuard Ahoj. Ako som už v téme písala, môžeš objednávať aj online, prostredníctvom online lekárne www.drmax.sk a pri nákupe nad 20 € máš dopravu zadarmo. Množstvo Dr.Max produktov nájdeš tu: https://www.drmax.sk/dr.-max-pharma-ltd.

majba
18. máj 2016

my kupujeme v Dr. Max skoro stale. Nejak sme si na tu lekaren zvykli, ze ked ideme do Kauflandu, tak sa zastavime aj v lekarni. Je to super, ze maju otvorene az do osmej vecer. Doplnky probiotika, vitamin C, paracetamol, kyselinu listovu, magnezium, sem tam aj tehotenske testy, cajiky.. a proste co nam treba.

katka_drmax
18. máj 2016

@karolin2 Karolínka tie detské sirupy, ktoré sa ti páčia sú zatiaľ len v ČR. Pracujeme na tom, aby sme ich čoskoro mali aj na SLovensku. Zatiaľ ti viem odporučiť, nie síce celkom totožnú náhradu, ale s vitamínom D3 máme pre detičky - https://www.drmax.sk/dr.max-vitamin-d3-junior/ 🙂

karolin2
18. máj 2016

@katka_drmax ďakujem

lyrrya
18. máj 2016

U nas najcastejsie morsku vodu. Vzdy hned 2x. Jednu pre babatka a jednu normalnu. Aj probiotika sme uz mali a synovi sa moc lubili. A vyskusali sme uz aj skorocelovy sirup a dokonca tehotensky test 😉

ivana_drmax
autor
18. máj 2016

@lyrrya Milá lyrrya. Vedela si, že pre detičky máme aj Vitamín D3 https://www.drmax.sk/dr.max-vitamin-d3-junior/ ? Sú to malé ampulkové rybičky, ktoré môžeš otvoriť pomocou odstránenia konca kapsule a vytlačiť na lyžičku alebo priamo do ústočiek dieťaťa.

lyrrya
18. máj 2016

@ivana_drmax o tychto som nevedela. Dr nam predpisuje Vigantol,ale kedze malinku z neho bolelo brusko, davam ho starsiemu a dcera na od Jamieson D3

veronikulka
18. máj 2016

Ja som najviac nakúpila aj použila tehotenských testov Dr. max, a stálo to za to ten posledný z mnoho bol pozitívny 🙂

ivana_drmax
autor
19. máj 2016

@veronikulka Veronika, tak asi mnohé sme si kupovali desiatky testov. 🙂

katuska2709
19. máj 2016

@ivana_drmax ako casto sa dava tato d3? Tiez kazdy den?

sun123
19. máj 2016

najradsej nakupujem v inych lekarnach,nie v MAXOVI, kde ku vsetkemu pchaju svoje supermaxovske produkty,kvalita 0 bodov..

evkakd
19. máj 2016

My mame radi sumaky, nemozu chybat. A cmulacie cukriky salvia na hrdlo 😉

tiumen
19. máj 2016

Ja tam chodím hlavne na vitamínky E, 800ku kyselinu listovú, a najlepšie tehotenské 10kové testíky 🙂

katka_drmax
19. máj 2016

@katuska2709 Ahoj Kati. Tento konkrétny vitamín D3 sa užíva 1 x denne. Netreba však robiť paniku keď náhodou jeden deň vynecháš. 🙂

mawka
19. máj 2016

paralen. neviem preco, ale po vasom sa nam ulavi rychlejsie ako po origosi alebo inych. pritom je to to iste. na vas paralen nedam dopustit 😀

ludka140281
19. máj 2016

a ešte milujeme hroznový cukor,no už sa akurát minul 😀
detom kupujem vitamíny na imunitu

ivana_drmax
autor
19. máj 2016

@ludka140281 Ahoj Ľudka. Mojej malej veľmi chutí Betaglukán s vitamínom C. Mojej malej veľmi voní a vždy, keď vidí v mojej ruke krabičku, otvára pusinku ako lastovičiatko 😀