Keďže mám citlivú pleť, uprednostňujem kozmetiku z lekárne. Investícia je síce vyššia, ale to mi vynahradí odborníčka na dermokozmetiku v jednej zo špecializovaných lekární Dr.Max, ktorá mi vždy ochotne poradí, čo môj typ pleti potrebuje. Aká je vaša pleť a aké prípravky máte najradšej? Využili ste už dermoporadenstvo v lekárňach Dr.Max?
@ivana_drmax Dopřála jsem si nejprve řadu od Uriage, teď mám Esthederm 🙂 Spokojenost.
@lauricka Len pre informáciu, aby si našla dermolekáreň v blízkosti svojho bydliska, klik sem 🙂 https://www.drmax.sk/lekarne/dermaporadenstvo
zažili sme poradenstvo v lekárni dr. max, kde nám lekárnik odmietol predať dva druhy liekov, lebo sa navzájom bijú. pozadie kúpi neriešil. no, napokon nezarobil ani na jednom....
Lekáreň Dr.Max v našom meste teda nema ochotný personal. Len s veľkou nevôľou mi otvorili vitrínu, aby som si sama prečítala popis kremu, zamestnankyna davala prednost pozeraniu do blba... A môj obľúbený Ducray tam aj tak nemajú.
ani ja som o dermoporadenstve nevedela. az..minuly tyzden som zhanala v lekarni Dr. Max u nas v TN v Kauflande jeden produkt a tam som sa dozvedela dve veci - jednu, ze ho nemaju a druhu, ze mam zajst do Laugaricia a tam maju okrem toho produktu aj dermoporadenstvo. Velmi ma to prekvapilo - v dobrom samozrejme a urcite prevadzku v Laugu navstivim v najblizsich dnoch
@ivana_drmax nevedela som, ze existuje nieco take