Akými zdravými raňajkami štartujete svoj deň?

ivana_drmax
16. máj 2016

Ja si už dlhšiu dobu zvyknem dávať ovocnú šťavu s ovsenou kašou, aj keď sem tam zhreším aj rožkom s maslom. 🙂 Elle teraz najviac chutí jogurt s Chia semiačkami, mám z toho radosť, lebo obvykle jej zdravé veci až tak nešmakujú. 🙂 Zaujímalo by ma, čo zdravé zvyknete raňajkovať, aby ste dobre naštartovali svoj deň?

tobnuf
16. máj 2016

Kavou 😕😂

lulkamamka
16. máj 2016

ahoj, ja sa snazim den zacat zdravo, bud ovsenymi vlockami s mlieckom a ovocim alebo posledne 3 dni zacinam len s ovocim ala smooty no potom musi byt kava s mliekom, ci skor mlieko s kavou 😉
a kedze som na materskej s 1,5 rocnym synom, tak ten zacina samozrejme s mojim mlieckom, potom zasa mlieckom ak sa podari tak nieco zje a potom to zapija zasa mlieckom. cicavce sa rozdeluju na masozravce, bylinozravce a vsezravce no ja mam doma mliekozravca 😅 krasny den

anka2103
16. máj 2016

Narezanou cibulou k hriankam 😉

kim_rossi_stuard
16. máj 2016

ovsene vlocky s roznymi druhmi mlieka, ci sparene vodou, s ovocim, orechami, medom, agavovym sirupom 😅 😅 😅 mnam, aj deti to miluju 😉

luma1
16. máj 2016

Poväčšine tiež kávou ale aj biely jogurt ok+vlocky+chia+ domaci pupavovy med alebo banan mňamka

nakupvikea
16. máj 2016

vacsinou slane ranajky, knackebrot, sunka, syr a kopa zeleniny a malokedy zacinam den na sladko, ale ak tak ovsenna kasa so skoricou a pijem cerealny kavovy istantny napoj, kavu s kofeinom nepijem

kkristinka
16. máj 2016

ryžové pukancové chlebíky s arašídovým maslom 😎

horana
16. máj 2016

Zeleninovy alebo ovocny salat s dresingom. Zeleny caj.

matinka
16. máj 2016

Ja vo vacsine ranajkujem probioticky jogurt+sypane musli alebo smootie alebo celozrnnu hrianku potretu cesnakom s medom alebo domacim lekvarom. Slane ranajky mi nechutia ani dobre netravia

miskakyska
16. máj 2016

Čista voda s citronovou šťavou 🙂. 🙂. 🙂

petra141181
16. máj 2016

u nas je to bud ovsena kasa alebo prazenica s cz alebo spaldovym pecivom a zelenina

katka708
16. máj 2016

keď rozlepím oči, tak si dám citrónovú vodu a neskôr ovsenú kašu s malinami alebo jahodami a kešu maslom poliatu javorovým sirupom. Toto chutí aj 2,5r synovi ale bez toho kešu masla. a teraz keď už mám vlastnú zeleninku tak si dávam na raňajky tanier plný reďkoviek, mladej cibulky, šalátu a k tomu celozrnný chlebík s maslom 🙂 A zakončiť to musím každý deň pressom s mliekom. bez toho to žiaľ nejde 😀

katka1981
16. máj 2016

smoothies, cela rodina uz skoro 1,5 roka

kupcovci
16. máj 2016

Ahoj kedze mam male deti snazim a ist prikladom a jest zdravo zvykneme papat ovsene vlocky s ovocim,biele jogurty,kvalitne syry ,a mala zboznuje zeleninu.moj najvacsi prehresok je asi kava ale bez tej by som ani nevstala 🙂

rainyafternoon
16. máj 2016

Kazdy den rovnako - nalacno Aloe Vera Juice do maleho mnozstva vody, po polhodine 50g ovsenych vlociek a proteinovy shake v roznych prichutiach

erikaemkina
16. máj 2016

Zelenina Ovocie . A poriadna grilovačka 😀

minulin
16. máj 2016

Ovsene vlocky s ryzovym mliekom a susenym ovocim

blbovina
16. máj 2016

Ahojte. Ovsene vlocky s medikom a mletymi orechami v mliecku. To je dobrotka! A kava musi byt.

janca0079
16. máj 2016

rano citronova voda....potom kava...nieco lahke....celozrnna kaizerka s maslom salatikom rajcinou redkovkou....

lucka011
16. máj 2016

Jogurt s celozrnnymi ovsennymi vlockami, s ovocim a orieskami. Rozmiesam si ich v jogurte a este necham chvilu postat kym sa trosku v tom jogurte nenapiju, nezmaknu. Take by som dokazala zjest aj za vagon, mnam 🙂

karolin2
16. máj 2016

Každý deň sa usilujeme si dopriať k raňajkám koooooopec zeleniny

trudy1717
16. máj 2016

Najcastejsie jogurt s ovsenymi vlockami 😊

1mirka1
16. máj 2016

Rano zacinam pol litra zelenym cajom alebo vodou s citronom, neskor kava , musi byt a pocvicim ak cas dovoli alebo skor dieta a potom ranajky podla chuti ale vacsinou sladke kase s ovocim alebo naj su lievance s ovocim a na slano vajicka,avokado sunka🙂

lubi2002
16. máj 2016

Ovsena kaša s hrozienkami, jogurtom a ovocím

martinkaha
16. máj 2016

Mozzarella, ementál, eidam, cottage cheese + paradajky, uhorka, paprika, reďkovka, mrkvička 🙂 😉 🙂 ...

vilaamalka907
16. máj 2016

Ahoj
Ja začínam svoj den so smoothie, ktoré obsahuje hlavne zihlavu pupavu skorocel a rôzne ine liečivé kvietky a rastlinky našej krásnej prírody a k tomu ovocie podla chuti 🙂 banán lesné plody jablko hruška Mango ananás 🙂
Alebo druha varianta vločky pšeničné klíčky otruby hrozienka a sušené ovocie zalejem horúcou vodou a mam super teple raňajky 🙂
No a zelený čaj musi byt po predbdenych nociach s mojou dcérkou 😀

drnda303
16. máj 2016

Uz asi mesiac frcim na vlockach s bielym jogurtom, chia semienkami, lanovymi semienkami, susenymi brusnicami, hrozienkami a pripadne cerstvym ovocim - jahody alebo jablko. Skvely start do dna😉

tenerifka
16. máj 2016

Asi som jedina, co neznasa sladke rañajky a celkovo ovsene vlocky. Rañajky zacinam zelenym cajom a za tym nejake orechy, syr, redkovku, sunku......to si pekne zobkam pri prezerani PC predtym, nez idem do prace

misel0806
16. máj 2016

Velkym poharom mrkvovej stavy ja aj syncek+ cerealie s mlieckom🙌