Aký sortiment najčastejšie nakupujete v lekárni?

ivana_drmax
16. máj 2016

Keď sa necítim úplne fit, zvyknem si v lekárňach kupovať doplnky výživy ako napríklad vitamín C, ale keď sa chcem odmeniť, zájdem si do nich aj po dobrú kozmetiku. Nedávno mi pani lekárnička poradila dobrý šampón, ktorý je vhodný na citlivú pokožku, takže môj obvyklý sortiment možno rozšírim. 🙂 Pre aké produkty najčastejšie chodievate do lekárne vy?

misel0806
16. máj 2016

Ibalgin ten musi byt doma vzdy,tak isto aj vitamin C.. Syncekovi kupujem martankov alebo vibovit na imunitu... 🙋

cukricek12
16. máj 2016

Z voľnopredajných liekov kupujem len probiotiká a potom už kupujem len to, čo mne alebo malému predpíše lekár.

lyrrya
16. máj 2016

u nas je to najcastejsie Pamycon... a nie, nie som za to stastna, ale tak nenavyberame si. starsie dietko chodi do skolky a s tym mladsim sa rad podeli, hlavne so soplami. to su u nas najcastejsie riesene choroby.

erikaemkina
16. máj 2016

Naštastie sme ani raz chori neboli , mala ma rok a klop klop .. ale jasne stále je doma niečo ak náhodou

kupcovci
16. máj 2016

@ivana_drmax my najcastejsie kupujeme vitaminy,mliecnu vyzivu,nosove roztoky pre najmladsiu,sem tam niaku koxmetiku a kedze starsi chodi do skolky tak pomerne casto aj lieky .

macko35
16. máj 2016

Môj muž posiluje v posilnovni a tak každý deň užije Cečko a Multivitamín.Moja 2 ročná dcérka fičí na Aloe Vera

catherinah
16. máj 2016

Probiotika
Magnex
Condrosulf (Kamzík)
Sarapis Plus
MIG 400 alebo Ibalgin
Inofolic
Folandrol
Biohar

+ na predpis

ivica7
16. máj 2016

Ja tiez vitamin c a potom magnesium. Kupujem aj guaranu, no nie z lekarne, ale objednavam na guaranaplus sk a ked z lekarne, tak najcastejsie na pilulke, este sa daju najst aj zlavove kody k nakupu, napriklad na kuponyzdarma alebo zlavovy-kod sk ich maju vela

jarnicka
16. máj 2016

LIEKY A VITAMÍNY 🙂 KEĎ MUSÍM

catherinah
16. máj 2016

ešte Zinkosel som zabudla 🙂

lujzamisko
16. máj 2016

Červený olynth panadol A vitamín C . 😀😀 A teraz už začíname aj sudokrem 😀

katka_drmax
16. máj 2016

@lyrrya Ahoj, nedá mi neopýtať sa, používaš aj preventívne nejakú morskú vodu do nošteka pre deti? Pravidelným čistením sa zvykne predísť bakteriálnym infekciám a obmedziť potom Pamycon. 🙂

jajkakk
16. máj 2016

Raz do roka kúpim niečo proti teplote v období chrípky, aby sme doma mali niečo v pohotovosti. Ale pravidelne kupujem leukoplasty, obväzy a dezinfekčné spreje na rany pre mojich štyroch chlapov 😀 😀 Nezvykneme byť chorí, a ak áno, zatiaľ nám postačujú bylinky, ktoré si sami zbierame 🙂

lienkaviva
16. máj 2016

@ivana_drmax Brufen, Paralen, Nurofen, Bio-gaia, Sudocrem, Sampon Vichy + na predpis

minulin
16. máj 2016

Eucerin kremy pre synceka na atopicku kozu, sprchovy gel, telove mlieko vsetko tejto znacky... Najviac zinkovu mast, skvelo ekzem vysusi a zahoji. Vsetky lieky na predpis a vitaminy, laktobacily a tak... Co treba, aj ked clovek by bol rad, ak by nemusel :(

katka_drmax
16. máj 2016

@macko35 Ahoj, teším sa že dbáš o svoje zrdavie aj o zdravie dcérky, avšak podľa toho čo píšeš, mi nie je jasné, akú formu aloe vera máš presne na mysli. Pri niektorých sa totiž neodporúča užívať u detičiek do 12 rokov. 🙂 Pre istotu sa možno pozri na infomáciu, čo uvádza výrobca na obale. 🙂

lamey
16. máj 2016

Najčastejšie kupujem kozmetiku Bioderma. Moja najobľúbenejšia a najlepšia kozmetika 😀

rozpravkaa
16. máj 2016

Do lekarne chodim na probiotika BioGaia, Mundisal na zubky/dasienka a Panadol a pre tatka sumivy Celaskon. No popravde, som rada, ked tam nemusim ist kupit nic. 😉 A v posledom case som sa nahanala za konvickou na vyplach nosa, nikde som ju nevedela zohnat...

lucik194
16. máj 2016

nakupujeme vzdy online vo viacerych lekarnach....
zubne kefky curaprox pre dospelych, elmexky pre deti,
pre deti gumenne vitaminky rakytnickovia (rozne typy)
pre starsiu povinne kvoli zaludocnym problemom probiotika

a na recept najcastejsie krem pre mladsiu, v minulosti hlavne miesanu kyselinu mliecnu na premastenie a teraz vo velkom excipial

ivana_drmax
autor
16. máj 2016

@rozpravkaa Ahoj. Pozerala si v našom eshope www.drmax.sk? Máme od značky Vincentka aj s koncentrátom. https://www.drmax.sk/vincentka-nasalis-startova...

karolin2
16. máj 2016

Jasle či už teraz škôlka je to boj so soplíkmi, kašeľ, infekčné choroby takže nás neminie kúpa sinupretu, nosových roztokov, vitamínov, probiotík, a maličká teraz všetko schytá od väčšej. Takže u nás duplicitná liečba. Teraz čo bola taká miernejšia zima, chytám sa aj ja, čo sa týka tých infekčných chorôb, popritom už dlhšiu dobu predtým som nebola chorá. A aby som nezabudla, aj kozmetiku.

petra0103
16. máj 2016

U nás zase fičí Camilia a morská voda pre našu dcéru a teda aj umelé mlieko. A nesmú chýbať ani probiotiká.

katka708
16. máj 2016

2 x do roka u vás doplním zásoby v podobe Sinupretu, sirupu Nurofen, a gumenných vit. rôznych výrobcovo, nejaký sirup od kašlu, pre muža Ibalgin. Raz do mesiaca tam chodím aj pre antikoncepciu a sem tam nejaké vitamíny na vlasy a pravidelne ma tam muž posiela pre Muconasal :( Ale naposledy som si cez váš web kúpila sadu krémov od Eucerin a to ma najviac potešilo 😀

anka2103
16. máj 2016

Pre deticky vacsinou,UM,vitaminy,sirup na teplotku..

tereskah
16. máj 2016

ja našťastie do lekárne často nechodím, no dnes som si bola po doplnky výživy, ktoré sa na určitú dobu stanú určite mojou súčasťou... predsa len by bolo najlepšie, keby žiadne lekárne nemuseli existovať, žiaľ to je nereálne, tak nám aspoň pomáhajú pri zdravotných problémoch...

xevulax
16. máj 2016

Kedze moje 3 krasavice byvaju casto chore,tak kazdy druhy mesiac vzdy beru antibiotika (kazda), k tomu samozrejme kupujeme probiotika- berieme dlhsiu dobu aj po dobrati antibiotik. Nas sortiment obohacuju litre morskej vody do nosa a nejaky detsky nasivIN alebo otrivin. velmi casto kupujeme taktiez kalciovy sirup u nas dvojicky robokid a starsia cokoladovy. Laryngitida je nas kamarat. Samozrejmostou je aj nejake mukolytikum- najcastejsie Solmucol. A co nesmie chybat v kazdej lekarnicke- panadol a ibalgin. V minulosti sme dost slapali na kamilii ked isli zubky. Ked su zdrave na jar a jesen kupujeme imunoglukan na podporu imunity,teraz sme skusali kolostrum. A dostavaju aj cebion (nie celorocne,ale tak podla chorobnosti). Pre nas dospelych je samozrejmost ibalgin a paralen,pte mna algifen c vitamin a magnezium. Z kozmetiky kupujeme krrmy znacky Avene- nepouzivame na dennej baze lebo by sme skrachovali,hlavne na zimu- starsia dcerka ma problematicku pokozku. Na leto opalovacie mliecka. Ked idem s detmi vzdy musime kupit aj detske naplaste s peknymi obrazkami. Bohuzial my sme v lekarni ako doma. Nase lekarnicky nas uz velmi dobre poznaju. Uprimne, ked mam ist do lekarne uz sa mi hlava toci zo sumy ktoru tam.necham,hlavnr ked su chore to je katastrofa.

maryon1
16. máj 2016

Do lekárne asi najčastejšie chodím po vitamíny, morskú vodu do nošteka pre deti, a tiež probiotiká. Nechávam tam vždy kopec peňazí, preto som rada, že máte vo svojej ponuke produkty Vašej značky, ktoré sú cenovo prijateľné.... Naposledy som kupovala Lactobacily 6 pre manžela, keď mal angínu a dostal antibiotiká....

ivana_drmax
autor
16. máj 2016

@maryon1 sortiment našej značky obsahuje viac ako 200 produktov a pocas tohto týždňa sa budeme snažiť predstaviť vám ich co najviac. Nezabudni využívať aj svoju Dr.Max Club kartu,pretože mozes získavať body a body zamienať za zľavy ako aj produkty. 😉

maryon1
16. máj 2016

@ivana_drmax na Club kartu určite nezabúdam 🙂 využívam ju už pekných pár rokov.... 😉

ivana_drmax
autor
16. máj 2016

@maryon1 ktoré zľavy najčastejšie využívaš?