Dostali sme veľa otázok, kde sa dá náš Rajec macko kúpiť. Preto ho odteraz môžete vyhrať! 🙂 Pošlite nám fotografiu, kde všade s vami naša dojčenská voda v 0,33 litrovom balení už bola - na ihrisku, na nákupoch, v škôlke alebo len tak doma... Až tri z vás odmeníme špeciálnou cenou – maskotom našej novinky v podobe originálneho, ručne háčkovaného macka, ktorých je na Slovensku iba pár kúskov!
Táto súťaž potrvá až do nedele 27. 03. 2016 do 19:00 hod, aby ste mali dosť času na fotenie 🙂 Tešíme sa na vaše fotografie 🙂 🙂 🙂
------
--------
Vyhodnotenie:
PLETENÉHO MACKA RAJEC vyhrávajú: @zoizoi @irenaliza @haidi
Gratulujeme!
Rajec Voda je skvelá vec, vie to malý aj veľký šarvanec.
tento nový krásny dizajn je super vec, krásne nám sadne
všetkým doma do rúčiek.
Máme ho všade, keď sme smädné,
pri raňajkách my mladšie zo štyroch sestier.
Dve staršie sestričky si vodu berú do školskej aktovky.
teraz sme zásobu Rajec vody na sviatky pripravili, snáď
vystačí nám aspoň na dva, tri dni a potom hor sa opäť
vodu Rajec s mackom, ale aj pre väčších nakúpiť.
krásne dni všetkým v RAJEC firme prajeme.
Dobry den , rajec aj doma aj na cestach. Velmi rada ju pouzivam od jej narodenia. Mliecko sme zarabali s vodickou rajec a teraz prenu aj stej vody varim polievocku ci cajik. Unas sa mina velmi rychlo 🙂 preto by sa nam zisla aj vadsia zasoba vodicky kedze unas ju ani nepredavaju v coop a to ma aj mrzi.
Dojčeneckú vodu RAJEC nosíme vždy so sebou, či ideme na nákup, na výlet, na návštevu, alebo len tak na prechádzku. Malá sa s fľašou rada hráva aj keď je doma. Má krásny dizajn, praktické balenie pre menšie detičky. U nás to je jednotka na trhu. Háčkovaný macko je krásny, dcérka by sa z neho veľmi tešila a ja tiež 😄 🙂 🍀
škoda nestihem uz kupit a vyfotit (0,33l) a zajtra odchadzame k babake na sviatky ale inak je s nami vodička Rajec všade a veľmi nám chutí 🙂
Dobry den, ahojte.. Vodicka Rajec nesmie chybat v mojej taske na kocik.. Aj ked zatial ju pijr iba moja maminka a ja ju potom pijem v mliecku od maminky 💟