Odfoťte nám, ako vyzerajú vaše prípravy na veľkonočné sviatky práve teraz! Tešíme sa na všetky pomaľované vajíčka, vyzdobené stoly a tiež na dobroty, ktoré pripravujete pre šibačov 🙂 Tri fotky odmeníme krásnymi Rajec rámikmi na fotografiu (pre každú víťazku po 2 kúsky). A súťažíme až do 19:00 hod, tak neváhajte a zapojte sa 🙂
-----
Ďakujeme krásne za veľkonočné foto z vašich príprav. Nebolo jednoduché vybrať veru dámy. 🙂 Našťastie vyberáme až tri fotografie.
Fotorámiky Rajec v tejto súťaži získavajú: @lyrrya @evulienkaslx @janettan
Gratulujeme 🙂
U nas sa takto na sviatky nakupuje, len jeden kosik je nam malo. Potom sa takto chysta, ze viac roboty s detmi a nakoniec sa takto ochutnava.
U nás zatiaľ takto
My sme mali dnes pekné sviatočné veľkonočné doobedie. Ráno sme boli nakúpiť pre šibačov sladkosti - pre najmenších veľkonočné brumíky, pre väčších čokoládky. Ozdobili sme dvere výzdobou, ktorú vybrala moja 5 ročná dcérka a mala z nej veľkú radosť. Potom sme šli k starým rodičom, mužská časť našej rodiny bola nazbierať prútiky na korbáče, ktoré plietli a dcérka nám zatiaľ vymaľovala obrázok, ktorý potom použijeme ako veľkonočnú výzdobu. Zajtra sa ešte pôjdeme prejsť do prírody nazbierať nejaké rozkvitnuté konáriky do vázy a upečieme nejaké koláčiky. Ostatné roky som už tieto sviatky nemala rada, ale odvtedy ako už aj dcérka a malý synček vnímajú tieto sviatky a tešia sa z nich, tak ich opäť aj ja "milujem" 🙂
Ďakujeme krásne za veľkonočné foto z vašich príprav. Nebolo jednoduché vybrať veru dámy. 🙂 Našťastie vyberáme až tri fotografie.
Fotorámiky Rajec v tejto súťaži získavajú: @lyrrya @evulienkaslx @janettan
Gratulujeme 🙂
@danica_rajec Ďakujem pekne, veľmi ste nás potešili 🙂
@danica_rajec jeeej, dakujeme moc. Deturence sa potesia. 🙂
@danica_rajec Dakujeme, tesime sa 🙂
Momentalne takto a kopa riadu inac velkonocna pohoda 😉