Dojčenská voda Rajec v novom 0,33 litrovom balení 😎
Je to fľaša akurat do nášho skolkarskeho ruksaku a ked ju niekde nechá ci stratí nie je to taka tragédia ako ked sa stratí fľaša s ibrazkom transformera ci mimona
Oceňujem, ze nie je ochutena akoze materinou duskou ci iným zázrakom
nielen detičky ale aj my v Rajci sme sa do tohto balenia úplne zaľúbili 🙂
@danica_rajec aj moja mala veru 🙂
Môj malý ešte nepil z tejto fľaše, ale mne sa veľmi páči. Viem si to predstaviť pri prechádzkach- hodím do kabelky a kedykoľvek vytiahnem, keď bude smädný. Myslím si, že dobrý nápad.
Je super, našej najmenšej 20 mesačnej sadnem akurát do rúčky a aj škôlkarka a školáčky ju milujú a nosia do školy, je proste super a aj obal super s mackom paráda, dobrý ťah
Perfektne 🙂 ideálne balenie
perfektné,všade sa zmestí a najlepšie do ručičky mojej dcérky,či do mojej kabelky
to sú skvelé správy 🙂
idealna veľkosť pre deti 😉 aj do kabelky 😉
Teším sa, určite ju vyskúšame 🙂
som si ju nevsimla v obchode... musim pozriet urcite vyskusame 🙂
0,33 balenie je pre nas praktickejsie ako pollitrove flasky, lepsie padne do detskych ruciciek a ten "cucacik" je to co mame radi 🙂
@danica_rajec tak to sa moj syn potesi,lebo ma rad male flasky. 🙂
ja som ju dostala v porodnici v tom balicku pre mamicky a deticky a prvy dojem bol- ze niekto nalial do politrovky vriacu vodu a zbehlo sa to 😀 😀 😀 az neskor som citala ze to je novinka pre deticky v praktickom baleni, aj mi teda dobre padla na ceste z porodnice 😵 neskor ju urcite budeme kupovat, lebo davame detom len cistu vodu a nekupujeme ziadne cukrove, ochotene a pod. Cista voda mnam, nech hasia smad tak 😉
kde sa da zakupit? este som ju nikde nevidela ale chce juuu 🙂 🙂
Je super, drobec ju zboznuje a napriek tomu, ze ma autizmus, sa konecne naucil sam si ju otvorit... Za nas velkyyyyyyyyy LIKE
@minulin to je najväčšia radosť aj pre nás 🙂
@danica_rajec 😉
@nona2007 Na Slovensku predávame DV Rajec vo formáte 1,5l v sieťach Metro, Kaufland, Tesco
Carrefour, Billa, CBA, Coop a tiež v eshope Tesco, odkiaľ nákup prinesú priamo domov. DV Rajec vo formáte SK 0,33 nájdete v Dm drogerie, IKEA, Metro, Kaufland, CBA, Tesco, Coop, Diligentia a takisto v eshope Tesco. Na rozširovaní našej predajnej siete neustále pracujeme 🙂
mz ich mame doma. su super do rucky a syn si ich rad braval na klzisko. a ked sa vypili, davam do nich cajik, prenho je to nieco nove a vtedy mi vypije pekne za den kolko ma. inokedy ho musim nahanat
@danica_rajec takze v bille nekupim nove balenie DV Rajec 0,33l?
A tak uz som dnes zakupila v tesco, syncek sa tesil 🙂 mile balenie je to fakt 🙂
@janca0079 veríme že je to len otázka času a bude aj v Bille 🙂
Vyzerá to super,ideálne balenie do kabelky či detského ruksaku🙂dúfam,te sa mi ju skoro podarí kúpiť🙂
@danica_rajec aj my v Alltoys predavame nejaky mesiac tie 0,33 bal
super, moj manzel, ked ich zbadal, kupil cele balenie 😀
Aj nam sa velmi paci - oceňujem ten cucaci system, konečne nebyva pooblievany :D, a super padne do malej detskej rucky a netrapi sa ako s vacsou flaskou. A za mna velke plus, ze je tam cista voda a nie ochutena 🙂 jo, a ma velmi pekny, detsky a taky jemny nevtieravy dizajn
je super...moj muz vodu kupuje v Metre cele kartony. ocenujem take male flasky, beriem si ich, ked niekam idem...zmesti sa do kabelky...je to super....osobne nemam moc rada ochutene a to, ze tam je cista voda, tak ma viacej vyhod...malemu syncekovi z nej zarabam Nutrilon a dcerka ju moze pit hoci kde...som velmi spokojna... 🙂 😀 😀
@mimik79 ďakujem za info, budem vedieť do budúcna 🙂 krásny deň
My sme ju už vyskúšali . Veľmi som sa tešila deťom sa páčila a vypili všetko len aby mohli piť z takejto flaše takže super. A ešte ich todrži 🙂 , hlavne nie je to sladený nápoj, ktoré majú takéto balenie