Čo dnes varíte? Odkedy som mama, mám pocit, že sa celý môj život točí okolo nakupovania a varenia a pritom stále kuchtím zopár obľúbených receptov...
Čo je hitom vašich stravníkov? Pokojne pošlite recept alebo fotku a inšpirujme sa navzájom🙂 Jednu z vás okrem množstva dobrých tipov odmeníme aj rajcovným fotorámikom! Víťazkou sa stáva mamička s nickom @ajino! 🙂 Veľká gratulácia od nás a ja osobne vám prajem ešte pekný piatkový večer a užite si nejaký pekný film alebo chvíľku s vašimi najbližšími 🙂
Hitom pre moju stravničku je brokolička, tekvička a hlavne sladké zemiaky. Potom jogurt od nemenovanej značky😀 pre malé detičky a ten je u nás TOP.🙂
U nás je veľmi obľúbená quinoa so zeleninkou a la rizoto 🙂
@danica_rajec u nas spargla telacie maso , spenat batat zltok uvareny a ovocny salat mrkva hrozno jablcko hruska, alebo iba take ciste avokado
Najvacsim hitom pre moje dievcata je dobry kuraci vyvar, ten by som mohla varit stale a nikdy sa ho nevedia dojest. Ale na dnes sme si vymysleli zemiakove placky a zeleninovu polievku. Placky zasa nerobim az tak casto, takze to bude sviatok
Keďže môj chrustík je ešte maličký, tak stále varím len také veci, ktoré ľúbim ja a môj manžel. No dnes som nič špeciálne nestihla ukuchtiť a preto sme mali len vajičkové cestoviny zapekané so syrom. No variť zbožňujem ale už teraz mám pocit, že moc nestíham ako pred tehotenstvom 🙂
my si dnes s dcerkou pochutnavame na spenatovo - hubovom rizotku 😋
My sme si dnes varili brokoličku na cesnaku, so syrom a vajíčkom.
Ja som dnes robila hovädzí vývar a palacinky. 🙂
Moja má rada pečené zemiaky A kuracie prsia V marináde 🙂,, dnes som robila paradajkovu polievku, ktorý tiež zbožňuje 🙂 A na druhé jedlo masko A zemiaky 🙂 fotku už nedám lebo sme všetko spapali 🙂
Môj malý ma veľmi rád ryžu a mäsko na kmíne. Keď sa ho opýtate, čo by jedol, tak vám povie túto kombináciu aj stokrát za sebou. Dokázal by ich jesť na raňajky, obed a aj večeru. 🙂
@danica_rajec My sme dneska ukuchtili kuracie kusky s gyrosovym korenim, k tomu americke zemiaky (korenie na slovenske zemiaky) upecene v trube, este biely jogurt so salatovou uhorkou a tzatziky je na svete 😉
Kombinácia gyros+americke+tzatziky je TOP😉
Aromaticke a postekli chutove kanaliky 🙂
K tomu na pitie Rajec 😉 👌💋
@danica_rajec my sme mali dnes brokolicovu polievku a lososa so zemiacikmi s maslom...drobec mal cestovinky svoje oblubene☺
mrkvová kremová polievočka a zemiaky zapekané s paradajkou syrom a smotanou 🙂
My sme dnes s manzelom mali v praci buchty na pare. Tak sme da rozhodli nezjest vsetjy aby chalani mali na veceru radost a mali buchty na veceru z prace.. 😎😎😎
Fazuľová polievka a mäsko na šťave s tarhoňou 🙂
Tak u nas dnes porkova polievka a tvarohove gulky 😆
Ahojja som dnes robila paradjkovu polievku a druhe cestovinovy salat s kuracim mäsom ☺