Celý tento týždeň sme vám predstavovali rôzne typy mám z Rajeckej doliny. Zosobňuje ich šesť rozkošných zvieratiek – žaba, sýkorka, sova, srna, vydra a vlčica. Pomôžte nám vybrať, ktorá z nich je NAJ!
Kritérium hodnotenia necháme na vás – či na to pôjdeme cez výzor, lesklosť srsti alebo hustotu peria, prípadne sa vám zapáčila svojou osobnosťou – prezraďte nám tú „vašu“ zvieraciu mamu🙂 Jednu odpoveď dnes vyberieme a odmeníme obľúbeným macom Bobom (ostal nám len jeden posledný!). ZAPOJTE SA! 🙂
Gratulujeme víťazke @ludka140281 k získaniu posledného macka Boba! Tešíme sa a prajeme krásny nedeľný večer - rovnako ako aj všetkým zúčastneným, boli ste úžasné 🙂
Mne sa páči žabka...malý ich ma rad 🙂 asi preto že je taká zelená....ale všetky sú krásne 🙂 mňa našťastie nikto nevola žiadnym zvieratkom 😃
Ja si vyberám žabu, aj môjho syna volám žabiačik🐸
@danica_rajec
Tiež si myslím, že všetky zvieracie mamky sú krásne, hlavne, keď sa s láskou starajú o svoje zvieratká. Za nás je po dlhej debate naj srnka.
Ťažko vybrať všetky sú prekrásne.Dcérka má najradšej sovičky☺. Tak dame hlas jej 😁
vsetky su zlate 🙂 ale vybrala by sm sovičku 🙂
Srnka. 💙💙💙
Myslím, že v živote by malo byť všetko správne vyvážené a práve preto sa v mnohých z nás "skrývajú" všetky tieto zvieratká. Je fajn byť napríklad "sovou", ktorá je múdra a keď treba, svojím "sovíčatám" rada poradí, ale pritom nie je premúdrelá a nemyslí si, že vie všetko úplne najlepšie. Tiež sme mamy-vlčice: starostlivé a láskavé, ale v prípade ohrozenia vieme vytasiť pazúriky, "vyceriť zúbky" a pobiť sa hoci aj s celým svetom za tie naše "vĺčatká" 🙂 A - áno, neraz objavíme v sebe aj čosi zo srnky či sýkorky: možno sme nenápadné a zdanlivo plaché, ale máme v sebe nesmiernu silu, ktorá nám pomáha prežiť aj v zlých časoch "zimy a chladu". Presne ako žabka s vydrou, ktoré si dokážu rovnako dobre užívať život na súši, ako aj vo vode. Ako tieto zvieratká, aj my sme každá úplne iná. Ale jedno máme predsa spoločné: neochvejnú a úprimnú lásku k tým našim "mláďatkám", ktoré pre nás znamenajú všetko na svete ❤
Vyberám sovičku, moja malá dcérka ich má veľmi rada a len čo nejakú zbadá, hneď huhuka 🙂
@evka160516 aj moj ked vidi sovu tak huhuka...akurát on strašne kričí ...:D
Srnka - nádherné, milé, nežné zvieratko. Dcérka ľúbi srnky a jelenčeky ;)
Nám sa páči vlčica 🐾🐾🐾
moja dcerka zbožnuje sovičky ma ich plnu izbu , takže hlasujem za sovičku <3 🙂
Vybrať iba jednu je naozaj krásne, všetky zvieratká sú nádherné a najprv skláňam klobúk pred tou maminou, alebo maminami,ktoré ich urobili, ja som mamina , ktorá nedokáže ani poriadne zašiť záplatu, a tieto sú nádherné a keďd si jednu vybrať mám tak asi sýkorku si vyberám, a prečo? Lebo jekásna farebná a aj ke´d odletí /ako mimaminy do práce../ tak sa stále vrátime k svojimi malým sýkorkám a aj keď tieto podrastú stáôe maminy sýkorky sme a pod krídla aj väčšie deti zosrberieme a stále pomôžeme a aj keď niečo vystroja vždy maminka sýkorka nakrmi a krídla roztiahne, nimi prikryje aj rany a pritúli vždy svoje krásne aj keď nezbedné a rozlietané veľké či malé deti. mamy sú tu stále pre nich. krásnu nedeľu prajem.
Sova je u nás top ,počúvame ju keď zaspava ,pootvorim okno a keď sa započuva tak je počuť jemne hukanie z lesa🐾🌲
Vtáčik 💙💙💙
@luckusik ktory? ;)
@petra0017 tak tu musí byť super 🦉🦉
@danica_rajec ak myslíte s obrazka tak ten modro žltý , ale inak všeobecne kanárik
@luckusik ano myslela som z obrazka, je to totiz sova aj sykorka 🙂 dakujem pekne uz teda viem🙂
My hlasujeme za sýkorku 🙂 Teraz je to naše obľúbené zvieratko - máme doma nové kŕmitko pre vtáčiky, ktoré sme zavesili na dvore, a teraz s deťmi cez okno sledujeme, ako k nám každý deň prilietajú práve sýkorky - a je ich dosť, aj 5-6 naraz, a kŕmia sa u nás. ❤
Sýkorka 😉 otestovala som sa a som mama "rozlietaná sýkorka", a aj to na mňa platí - nemám problém behať s deťmi kade-tade, a to už máme doma sýkorčatá tri 😘
Sovička jednoznačne 🦉🦉🦉🦉🦉
@konvalinka404 aspoň vie že má ísť spinkať a sovicka je už taký rituál
@danica_rajec Ktora mama je NAJ? Kazda, ktora za svoje "mlada" bude bojovat ako vlcica, nech sa deje cokolvek. Taka, ktora bude kludne aj celu noc hore, ked sa "mlada" rozhodne, ze v noci sa spat nebude. Taka ktora bude za "mladatkom " lietat s potravou ako sykorka. Taka, ktora sa bude s "mladatko" santit po vonku ako vydra vo vode. Taka, ktora "mlada" vzdy odlozi na bezpecne miesto ako srna. Taka, ktora "mladata" vychovava v tom naj prostredi pre ne, ako zabka zubrienky vo vode.
Mne podla vasho testu vyslo, ze som "mama zaba" . Vyberam si teda zabku! 🙂🌞
u nas fici sovicka 🙂
Sovicka-od svadobneho oznamenia az po doplnky domacnosti a veci pre deti musia byt sovoveeeee 😊
Srnicka😍
Moj syn miluje vsetky zvieratka 🙂 Ja som vraj sova podla vas. Mam problem si vybrat :D a tak to nechavam na synovi, ktory vraví, ze vlcica 🍀😎🐺🐾