Čo robíte, keď nemusíte robiť nič..?

danica_rajec
Moderátor
18. jan 2018

Nalejme si čistej horúcej kávy sovičky – ktorá z nás niekedy nebola riadne ospalá? A možno by sme si mohli aj na chvíľku oddýchnuť, ale keď to sa na materskej jednoducho nenosí... 🙂

Typická ospalá sova poletuje od únavy už tesne nad zemou, pohľad na kopu riadu či neožehleného šatstva ju rýchlo preberie k životu. A tak namiesto vysnívaného odpočinku prichádza na rad starostlivosť o domácnosť či domáce práce, tváriace sa ako naše hobby. Možno už dokonca ani žiadne skutočné hobby nemáme! Alebo...?

Čo by ste robili vy, milé ospalé sovy, keby ste nemuseli robiť skutočne nič??

danica_rajec
autorModerátor
18. jan 2018

tupo premýšľam kedy som naposledy nemusela robiť nič.. a ťažko sa mi spomína veru! :D väčšinou to skôr býva na výletoch keď tak nevarím a večer, keď deti pospia, máme čas pokecať si s kamošmi. alebo spať :D

diana20
18. jan 2018

Keď nemusím robiť nič tak Idem KONEČNE SPAŤ! 😄😄 ale naozaj.. piekla by som, čítala konečne dobrú knihu, hrala by som zase na klavír, spievala, sportovala.. Všetko čo som predtým robila a zbožňovala a nemám na to teraz čas. ☺️ ale aj keď mi chýbajú všetky tieto veci, za nič by som nemenila 😊nie je nič krajšie ako vidieť, že moji drobci sú šťastní 😊

paulinoocka
18. jan 2018

Keby nemusim absolutne nic? Lahnem si na gauc, pustim si nejaky stary romanticky film a spokojne pri nom podriemkavam :D

phulakova
18. jan 2018

podľa mňa veľa ľudí (mamičiek) sa tvári, že stále musí niečo robiť, ale nemusí. jasné, že vždy by sa našlo niečo, čo treba uložiť, upratať, poumývať, povysávať...veľakrát je to len o rozdelení času a priorít. sadnem ku knihe, zalejem si kávu, vyšívam a užívam si ticho :D 🙂 a niekedy sa aj priamo pozerám na niečo, čo by sa možno zišlo upratať...ALE NO A ČO! naučila som sa, že môj malý vesmír sa kvôli tomu nezrúti.

phulakova
18. jan 2018

a osobne by som sa zbláznila, keby som nemusela vôbec nič. veď si zvyknem aj hľadať, čo by som robila 🙂 a asi aj preto počas MD a RD pracujem z domu...nevydržala by som sa len točiť okolo domácnosti a dieťaťa. treba robiť aj niečo zmysluplné. aspoň u mňa.

klauduska33
18. jan 2018

Ja som na tom podobne, po narodení nášho drobca je veľmi málo takých chvíľ, keď naozaj nemusím nič robiť. Ak sa náhodou nájde tak sedím pri ňom na zemi, pijem kávu a pozerám ako sa to naše šťastné dieťa hrá a ja si naozaj aspoň na chvíľku oddychnem.

cadulka2908
18. jan 2018

Veru clovek je stale v jednom kolotoci povinnosti a aj ked na chvilu sadnem hned vstavam a nieco robim. Ale brala by som taky romanticky vikend s manzelom a lenosenie. Len to by starki rodicia dostali zabrat.

tami2014
18. jan 2018

Ja by som asi pol dna presedela pri dobrej knihe a pol dna prespala.

emmusska
18. jan 2018

to sa mi nestalo uz ani nepamatam ale keby sa stal nejaky zazrak a fakt by som nic nemusela, doma by bol klud tak by som cely den citala a snazila sa docitat vsetky knihy, ktore mam rozcitane 🙂

poisonblu
18. jan 2018

citala by som, hackovala, pozerala telku, pocuvala hudbu, len tak sedela na gauci :D ja mavam take dni, kedy nerobim nic, nastastie

niobe7
18. jan 2018

No keby som nemusela robiť nič tak by som asi pol dňa prespala. Len ja musím vždy niečo robiť a neobsedím. Väčšinou večer keď mi dcérka spí tak pozerám telku a niekedy aj cez deň stíham chodiť na net.

opica_skorica
18. jan 2018

Vymalovanky pre dospelych🙂 zoberiem farbicky a kreslim o dusu😉
Relax ako stvoreny pre oddych mysle😉
A samozrejme, ked nic nerobim, tak lezim hore pupkom, heh🙂😉

miroslavan
18. jan 2018

Ked nemusím robiť nič - čítam knihu... Často si pritom nahlas komentujem dej, smejem sa, plačem - moj starší syn často nechápe a pýta sa ocina, či je to podla neho normálne 😀

s1m.one
18. jan 2018

to by bola nuda, ci? ja si zacivicim alebo idem zabehat a niekedy aj par stran z knihy padne a film by som si tiez niekedy pozrela, ale mam pocit ze je to momentalne strata casu

rembura
18. jan 2018

velmi rada citam knihy a skusam sa ucit spanielsky jazyk pre samoukov, aspon po troske, mam aspon pocit, ze pre seba nieco robim, aj ked len malo 🙂

ema234
18. jan 2018

Relaxujem,spim, dokonca ked nemusim robit nic tak bud varim alebo peciem zo zaluby 🙂

tatianasevcikova
18. jan 2018

Keď nemusím robiť nič tak si jednoducho sadnem a sedím v obývačke a vychutnávam sú ticho a pokoj a horúcu šálku kávy alebo čaju ....a veľmi rada ličim a skúšam kozmetiku takže aj to je môj relax a oddych ❤️

simonettav
19. jan 2018

Cvičím 🙂

jaska_c
19. jan 2018

@danica_rajec vždy sa nájde niečo, čo treba urobiť, a práve preto sa snažím aspoň krátke chvíľky ničnerobenia zaraďovať do denného harmonogramu. Napr. keď uspím drobca, uvarím si šálku čaju a niečo si prečítam, alebo aspoň prelistujem časopis, alebo nakuknem, čo sa deje na MK 🙂

katarinanad
20. jan 2018

Mal som doma tyzden svokru tak som nemusela zehlit a manzel mi kupil umyvacku riadu-nieco uzasne;) malovala som omlovanky;) perfektny relax