Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
drogéria....šampón, mydlo, vložky...😉
Jednoznacne cistiace prostriedky ako prve. Topka
dm - pohoda a cas pre moje dve baby, s ktorymi si chodim do DMka oddychnut
Pre mna DM-ka znamena "necakajte ma" :D Kupujem tam vsetko okrem beznych potravin a kozmetiky.
Dm-momentalne prvé čo ma napadne sú detské plienky baby love ,predtym to bol lak na nechty,sprirala,ceruzka na oči .vždy keď som si chcela urobiť radosť tak som vedela kam ak ísť
Ja si vždy vyhradim jeden deň v mesiaci a aspoň na hodinku vojdem do toho voňavého sveta 😍 prechádzam sa pomedzi regáli a nakupujem všetko, čo “potrebujem”. Takze pre mna jednoznačne kozmetika, krémy, lesky na pery a v súčasnosti už aj plienky a detské vlhčené utierky ❤️
Pre mňa je už cca 2 roky táto drogerka veľkým parťákom keďže som tam začala nakupovať keď sa mi narodil prvý syn..odvtedy dm pre mňa znamená - dojčenské mlieka Babylove..vreckovky..plienky..cumle flase..kefy...kaše..vyživy..atd..atd..samozrejme tam nakupujem aj veci pre mňa..vždy sa teším na časopis s kupónmi...babybonus.. najnovšie tam vytláčam aj fotky..neskutočná drogéria..veľa som tam už ušetrila..a btw..aj dnes sa tam chystame 😘
mna napadne vzdy - ah zase som pri poslednej navsteve nieco zabudla kupit :D vzdy tam idem a zahladim sa do niecoho ineho a potom zabudnem, ze doma nemam mydlo.. este som chcela lak na nechty .. a tak dalej a tak dalej :D dnes idem zas a znova lebo som naposledy zabudla avivaz a detsky prasok, ale za to som si kupila Dupetky a bref do zachoda a puder........ :D :D
DM - to sú pre mňa tie najlepšie výrobky. Vždy keď idem okolo, zablúdim do predajne a nikdy neodídem s prázdnymi rukami. Jednoducho táto predajňa je pre mňa ako droga. A u nás je DM top pre všetkých od detí, cez ocina a maminu 🙂 Proste všetci ju zbožňujeme a nikdy neodoláme. Deťúrence zbožňujú kozmetiku a zdravé sladkosti, maminka s ockom taktiež kozmetiku a čistiace prostriedky. A deťom sa ráta, keď im vždy pani predavačka s úsmevom podá balónik.
líčenie aj drogérka 🙂 vždy keď prídem tak nemôžem vynechať proste si niečo kúpiť ako je napírklad očné tiene , špirálu, líčenku atď.
ale tak isto dostatočne využívam aj krémiky nakolko mam atopicky ekzém 🙂
Najprv farby- cervena a oranzova-prijemby a hrejivy pocit, potom regale plne kremov, gelov, samponov roznych farieb a voni- esteticky zazitok a pastva pre oci, a na zaver super ceny za naozaj kvalitne vyrobky- potecha pre moju penazenku 🙂
Babylove pre krpca ❤ a pre mna dekorativna a cistiaca kozmetika, vzdy najdem vsetko co potrebujem 👏👍
dm u nás prvé miesto má či pre mna či priatela a aj naše detičky vždy tu kúpim čo potrebujem mám to tam rada no a asi ako každá žena sa tam rada túlam medzi regálmi a už j mladší synček rád tam somnou nakupuje 😉
Pre mňa znamená slovo DM moja najväčšia radost, šťastie, láska. Nakoľko je spojena s mojou dcérou. Mojej dcérke tam nakupujem všetko. Je toto nas obľúbený obchod aj ked ona este spinka v kociku, ja môžem pokojne nakupovat ovoniavat. Celkovo je tam príjemná atmosfera a je to môj obľúbený obchod kde stravim dlhi čas ❤
DM - najlepšia drogéria, príjemné prostredie, príjemná vôňa všetkého :D, široké uličky s regálmi plnými kvalitných výrobkov, bezkonkurenčné ceny, mnoho testerov a zrkadiel, personál ochotný vždy pomôcť a dobre poradiť. Je to miesto, kde si manžel obľúbil posedenie na lavičke, pretože vie, že sa rada vždy zdržím. ďalej sa mi toto miesto spája s telovými olejmi, ružovou vodou, špirálou a voňavými balzamami na vlasy, toho času však najmä s plienkami Babylove a špaldovými výrobkami pre môjho syna, mňa a manžela. 🙂 🙂
DM pre mna znamena miesto kde si oddychnem a zaroven najdem vsetko co potrebujem od potrebnych veci do domacnosti az po sladke zdrave maskrty 😊😊😊
pre mna je DM zavislost :D kupujem u vas cistice kozmetiku a vzdy mam pocit ze u vas necham polku vyplaty :D navyse vase obchody su aj priestranne, ciste, bavi ma chodit pomedzi regaly a nakupovat...
Do DM drogérie som išla väčšinou párkrát za rok s úmyslom kúpiť si overenú kozmetiku, ktorá mi doma došla. Moc toho odskúšané nemám, keďže DMku máme najbližšie 35 km od nás.
Ale aktuálne sa mi s dm-kou hlavne spája to, že sa budeme v lete sťahovať a dm-ku budem mať relatívne blízko, asi 10 min. od nás tak už sa teším na skúšanie novej drogérie a kozmetiky. 🙏🙂
DM - detský týždeň a veeeeeeeľkýýýýýýý nákup pre naše dve detičky
@sisa_dm DM = u mňa podmanivý pocit radosti z krásnej čistej predajne s množstvom lákadiel: ) DMku nemám po ruke, takže zájsť do nej je pre mňa vždy "sviatok". Páči sa mi aj osvetlenie, široké uličky, podopĺňané poličky. Ponuka tovaru je super, vlastné kvalitné značky sú dobrým ťahákom. Mnohé produkty predčia aj pomerom cena/kvalita/obal. Takže len tak ďalej! 🙂
super drogeria s velkym mnozstvom kvalitneho tovaru, niekedy vybornych akcii a zliav. A samozrejme velky vyber bio produktov pre deti ☺️
Skladaci dazdnik, ktory som si pred rokmi kupila v Berlinskej dm-ke a stale je v super forme, uz 1000x ma zachranil. Boli sme na vylete, ja tehotna, dalsie dieta v kociku, ja s detmi cely den sama, chcela som sa prejst centrom mesta tak, ako s mojim ockom pred 30-timi rokmi, ked som tam s nim bola na vylete ako male dieta, mokla som v jarnom dazdi, dieta bolo v kociku pod prsiplastom a jedina istota ktoru som v tej zufalej situacii mala, ze v DM spolahlivo kupim bud dazdnik alebo prsiplast za normalnu cenu.
@sisa_dm
Milujem vsetko z dm a velmi rada tam nakupujem, ci pre seba alebo pre deti. Super sa ciim v obchodoch dm
Ked sa povie DM predstavim si ako prve znacky Balea, Denkmit a Babylove, ktore mi zjednodusuju a sprijemnuju moj kazdodenny zivot a setria peniazky v penazenke 🙂 A v neposlednom rade aj kvalitne produkty DMbio 🙂 Nakupovanie v DM je pre mna relax a tesim sa z toho, ze naozaj kvalitne veci sa daju kupit aj za velmi vyhodnu cenu 🙂 Joj uz sa vidim, ako sa zase premavam medzi ulickami a plnim si nakupny kosik 😀
Dm drogeria - pre mna znamena plno skvelych výrobkov , ktore najdem na jednom mieste pokope. Pre mna Dm znamena, najlepsi obchod pod slnkom 🙂
Pre mna je Dmka hlavne kozmetika Balea na vlasy, telo... koli tomu tam vzdy idem a popritom nakupim vela dalsich potrebnych "zbytocnosti" 😊.
Relax😂
@sisa_dm Môj muž by vedel o tom rozprávať. Chodím väčšinou nakupovať s ním, a aj keď ideme len po jednu konkrétnu vec, tak už je pripravený na to, že to také jednoduché nebude. Proste vojdem tam a okamžite sa rozbieham, a neviem kam skôr, či nájsť novú bieliacu pastu na zuby, či novú ovsenú kašu, či nový čistič na sporák. A o dekoratívnej kozmetike ani nehovorím pretože tam trávim dlhý čas pretože stále nájdem niečo absolútne nové, čo proste musím mať.Čiže pre mňa DMdrogéria znamená OBCHOD PLNÝ OBJAVOV 🙂
pre mna sa slovo DM spaja so slovom laska 🙂 ,milujem vsetky vyrobky tejto znacky,doma mam od samponov,kondicionerov,dezodorantov cez depilacne pomocky,caje,proste vsetko. Tak isto aj pre deti kupujem len vyrobky DM-plienky,sprchacem,sampony,balzamy na usta,dokonca uz aj dcera ked vidi obchod DM tak hned tam chce ist.Zoberie maly kosik a uz ide do oddelenia pre deti a naklada :D .A ked zbadame nejaku novinku,to je este len radosti 🙂