A štartujeme nie len Dni s dm, ale aj náklaďáky, aby stihli doručiť všetky vaše objednávky z nášho čerstvo spusteného online shopu! Počuli ste už o www.mojadm.sk? Stihli ste si už niečo objednať? Preferujete nákupy online, kde môžete nakupovať, kedykoľvek len chcete alebo si radšej veci "ohmatáte" v predajni, a tak nakupujete? 🙂
Ano, pocula som o tej moznosti, nevyuzila som, mam dm predajnu 10 minut peso od bytovky, cize sa mi neoplati platit postovne a cakat na kuriera
Vitam a prajem krasny dnik. Nemam doma oblast, na ktory by som nepouzivala znacky vyhradne Dm. Milujem tie vyrobky a nielenze su v top cenach, ale ako jedine po vacsine plnia ucel.
Tesim sa na informaciami nadupany tyzden 🙂
Ano uz vien o spusteni eshopu ale z bytu do dm to mám na skok takze mne vyhovuje predajna a rada si tam krátim čas 😊
Najradšej nakupujem v predajni, ale keď som v DM Rakúsku alebo v Česku, tak si nakúpim radšej tam, lebo majú lepšie ceny.
Ja napr o online shope neviem asi mate slabu reklamu
Az teraz som to zistila
A mne to napr vyhovuje taky online shop
Hlavne ludia z dedin a co maju dm dalej to ocenia
odradila ma cena poštovného, a to 3,99 eur ...
@sisa_dm áno, ja som už nakúpila online a za mňa veľká spokojnosť! Tovar mi prišiel do 2 dní, aj s darčekom a nemusela som otravovat muža o odvoz a čas. Samozrejme aj s 10% zľavou a dopravou grátis, keďže som robila väčší nákup. Ono sa to osobnej návšteve nevyrovná, zdala sa mi o hodne menšia ponuka ako v predajni, ale občas to aj takto veľmi pomôže.
Nevedela som o eshope a dmku mam kusok tak viem vybehnúť. 👍 vyhovuje mi strategia rozmiestnenia, mnoztva vyrobkov a chvalim personal, kt.vyberate-radost tam chodit. Mile, ochotne predavacky.
Ahoj pocula som uz o tejto možnosti ale ja mam najradsej nakupovanie priamo v predajni,kde sisa vsetko popozeram ,predavacky poradia a ja sa ,,vyvencim" 😀
Z jedným si spravíte plus(E-shop) a hneď na to musíte aj mínus (zrušiť registráciu babybonusu)
Mala by som vyskusat,ale nic sa nevyrovna nakupu v kamennim obchode
Ja to povazujem za velmi velmi zle pre moju penazenku, lebo uz som nakupila cez eshop za 40 eur a chystam sa robit dalsiu objednavku, lebo na predajni pri dvoch malych detoch nemam cas prechadzat si dmkove produkty, citat etikety atd, tak sme vzdy nabehli cielene, zobrali a leteli prec. Takze teraz si mozem doma v klude prejst vyrobky, precitat si zlozenie a povyberat.
Akurat som sklamana, ze neviete spojit eshop s kartou dm a zbierat body a uplatnovat a vyhovorka, ze to nejde je tak chaba. Dnes je mozne vsetko. ITckari naprogramuju aj nemozne, len treba povedat, ze to stoji peniaze a to uz asi nie je dmko ochotne investovat.
A ze to stoji 3,99 eur? A co, pre mna je cas straveny s detmi vonku viac ako ho travit v obchode s klimatizaciou pri nakupoch, z coho byvaju vzdy do tyzdna soplavi.
S velkou krabicou sa este teraz deti doma bavia a robia si z nej lod, viac sa s nou vyhrali ako s najdrahsiou hrackou.
A musim pochvalit, ze vazne stihli dodat do 2 pracovnych dni, brala som tu info s rezervou a neverila som.
Takze za mna velke plus a dakuje
radšej idem do predajne, ale nevylučujem ani možnosť nákupu z pohodlia domova...🙂
Odkedy môj mladší syn nesedí v kočíku a chce nakupovať zásadne sám a všetko, čo mu príde pod ruku 😀🙏, do DM chodím máličko. EShop ma preto veľmi potešil 🙂 ešte som ho len pozerala, neobjednávala som, ale chystám sa. Je to skvelá možnosť 🙂
Ja milujem nakupovat a bavia ma obe formy nakupovania, hoci "naživo" je to zabavnejsie 😀 Že sa spustil online predaj je super, ešte som nevyužila, ale v prípade, že je dieťa choré a ja sa z domu nedostanem aj niekoľko dní, alebo plánujem veľký nákup, určite vyskúšam ...👍
No mám rada priam milujem nakupovanie, ale čo sa týka dm rada DM rada tam chodím osobne 💙❤️
zatial som o nom nepočula..U nas v Sabinove tato drogeria nieje :( ale chodíme do Prešova a tam si nakupujem,,preferujem,,-vidim,chytím a kupim 🙂 mám niekolko vecí,ktore si pravidelne chodím kupovat 🙂 rada si nakuknem aj do vašho internetoveho obchodu a nasledne v kamennom vyhladám 🙂😉
@misinka0611 samozrejme, každému vyhovuje niečo iné 🙂 Ale ako si napísala, ľudia, ktorí majú obmedzenú možnosť dostať sa do predajnem majú takto šancu nakúpiť všetko čo potrebujú a kedykoľvek len chcú 🙂 Tešíme sa, že k nám radi chodíte!
@sisa_dm Ano presne. Ja keby fakt nemám možnosť sa dostať resp. je pre mňa pohodlnejšie nakupovať cez internet nakupujem tak 🙂 Navyše aj nákup cez internet má výhody, napr. tá spomínaná 10% zľava a darček k nákupu 🙂 Všetko má výhody a nevýhody a je len na nás aký spôsob nákupu nám vyhovuje viac. Ved každý máme iné možnosti a iný životný štýl 🙂
@janhe Tak potom sme radi, že sme tento týždeň tu a môžeme vám povedať o našom eshope! Online shop je super vec, nie len pre tých s ťažkou dostupnosťou do predajne, ale aj tých, čo neradi nosia ťažké nákupy! 🙂 Napr. také ťažké pracie prostriedky nemusíte vláčiť z obchodu domov, ale dm vám to prinesie priamo pred dvere, - stačí len pár "klikov" na mojadm.sk 🙂
@lili235111 síce sme zrušili registráciu do babybonusu, ale za to pripravujeme niečo NOVÉ! 😝 🙂)
@sisa_dm len kedy 🤔 keď ani operátorky ani vedúce predajni nevedia o ničom 🤷♀️
Mna velmi potesilo,ze ma dm eshop,no mohlo by byt postovne upravene,alebo nad urcitu sumu zadarmo. Velmi vela nakupujem v dm drogerii. Teraz,ked mam babatko, vyuzivam hlavne eshop,kedze byvam na dedine. To je len moj postreh.
V DM nakupujem pravidelne uz viac ako 10 rokov. V meste mame tri predajne, takze ja eshop vyuzivat nebudem, ale urcite sa tejto moznosti tesia mamimy z dedin alebo mesteciek, kde DM predajnu nemaju 🙂.
Eshop bol určite krokom vpred pre DM drogériu, no ešte som cez eshop neobjednávala. Odradilo ma to, že sa cez Eshop nedajú zbierať body, ktoré ja zbieram aby som ich potom mohla využiť či už v detskom týždni, alebo ako produktového jokera na 1 ľubovoľný výrobok 🙂 Dm - ku mám dosť blízko, ale verím tomu, že ľudia kt. sa majú možnosť do nej dostať možno 1-2x za mesiac sa eshopu veľmi potešili 🙂
Dm drogéria je moja obľúbená a zhodou okolností, som dnes poslala priateľa do nej a tiež študujem dm babybonus knižku,ktorú dostal synček k polroku, lebo sa chystám na detský týždeň 🙂