Športujú vaše deti? Športujete s nimi? Nezdá sa vám, že vaše deti majú niekedy viac energie než vy? 🙂
Stačí im telesná v škole alebo chodia na rôzne krúžky? Aké? 🙂
@sisa_dm od 6(rokov) korculujem na kolieskových,od 8 na ľade,bicyklujem ani nepamätám odkedy 😂 milujem plávanie a kým som žila v KE často som bola na plavárni už ráno o 6 😁 ľahká turistika,žiaľ zimu nemám rada a tak sa vyhýbam zimným športom. Ako deti sme veľa hrávali futbal,hádzanú,bedminton a basketbal. Naša dcérka ma ešte len 4 mesiace malú určite ju budeme viesť v duchu športu. Manžel bol futbalista,žiaľ už len príležitostne,kvôli obom operovanym kolenam. Neterka býva často u nás. Sme na ňu pyšný,ed mala 22 mesiacov prvýkrát bicyklovala bez pomocných koliesok. Ako 4a pol ročná už bicyklovala na 20" bicykli. Korčuľovať som ju učila ja najskôr na ľade ako 3 ročnú a 4rocnu na kolieskových. O mesiac bude mať 6 rokov a teraz chceme aby už plávala aj bez rukavnikov 😊
Ahoj. Ja moc nesportujem :( bolia ma kolena ale obcas si s Izabelkou zaskaceme a zacvicime 🙂 ja dam sem tam nejaky brusak a vela chodim peso 🙂 🙂 🙂teraz v lete sa tesim ak mi vyjde cas tak obujem kolieskove korcule 🙂
Áno 5 x týždenne si zacvičim 2 dnii v týždni nechám telo oddýchnuť zregenerovat deti su živé majú pohybu celé dni si riadne neoddychnu a ano chodia si zahrať futbal starši bycikel a v zime sa snažime aspon dlhé prechádzky 😊
dcerka plavanie, ja pilates😉
ja som pred 2 rokmi zacala behat, maximalne 10km, aj na CSOB behu - 10km s birrellom som bola 😉 .... baby ma boli povzbudit....
cela rodina chodime v lete na bicyklove vylety, starsia uz odbicykluje toho dost, mladsia pomenej, ked nevladze dame ju na tyc.... starsia chodi pocas roku na kruzok skakania na svihadle, mladsia maju v skolke kurz korculovania aj plavania, v zime lyzujeme aj korculujeme.... snazime sa deti viest k sportu vseobecne, ked budu vacsie nech si vyberu same, co chcu....
VŽdy sme s rodičmi športovali a preniesla som to aj do mojej rodiny. Športujem pravidelne aj nepravidelne. Pravidelne je to bedminton a nepravidelne je to všetko ostatné. Lyže, bežky, turistika, korčule v lete i v zime, bicykle, plávanie. Hlavne 6 ročná dcéra je šikovná, ma zmysel pre rovnováhu, takže na lyžiach začínala ešte s plienkami na ritke, bežky zvládla ako 4 ročná. Odvtedy hrá aj bedminton a postupne priberá kadečo ině. Miluje pohyb, miluje preteky.
Športujeme s malou a to tak že , nesiem ju do škôlky ráno , poobede po ňu idem tak nechodíme sa , doma ak je tak si pobehuje , či už vonku alebo dnu , skáčeme na trampolíne . .
.. nachodíme sa
Ja žiaľ nie, ale syna by som k tomu rada viedla, pretože mne sa to vypomstilo ... Som ťažká a kĺby mi to vyčítajú ... ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro ... tak snáď aj ja uz začnem ...
Anooo . Som vdacna a stastna ze obe dcery miluju vodu. U oboch som zacala s plavanim ked mali cca 4. Mesiace a je to to najlepsie co som mohla urobit. Teraz je to trosku o "držku". Starsia 9.rocna ma treningy 4x do tyzdna a skoro kazdy vikend preteky... a ta mladsia dvojrocna? Ta mi zacne vrieskat ked ideme z vody von - s nou chldime 2x do tyzdna.. inak samozrejme stretavame sa s kamosmi a mame aj neorganizovane sportovanie napr.na tramposke.hih
Nasa bude mat v maji 6rokov, manzel ju chce dat na tenis, ona chce byt baletka 😁
Ale je sikulka, bavi ju turistika, kedy sa da bicykluje a uz si pyta aj.kolieskove korcule...
No a mladsi syn mal teraz tri roky a to je taky pohodak a lenivcek, ale uz sa zacina rozbiehat. Tento vikend zdolal Zobor tak verim ze uz sme na dobrej ceste 😊😊😊
Nas krpec ma len 23 mesiacov ale pri nom sa clovek nezastavi uz rozmyslame kde vsade bude chodit aby ho niekto unavil lebo mi uz nevladzeme :(vdaka bohu za telesne vsetky miesta kde moze clovek deti vybehat sport je ta najlepsia vec co moze dieta robit
športujem o106...hlavné náčinie-varecha,hlavné cvičisko-kuchyňa...vedľajšia športová činnosť prebieha s motykou na záhradke striedaná s behom s kosačkou a pod.🙂
Naša 5-ročná Nellka bicykluje od necelých 3r. Teraz začala chodiť 3x do týždňa na plavecký a samozrejme behá po ihrisku, preliezkach 🙂
obaja synkovia plavaju. a su velmi pohybovi. tak travime.vela casu vonku. prekazky, futbal, vozidla, cokolvek ... miluju pohyb. nebyt toho, ze ich "vypnem" na spanok , su nezastavitelni
@sisa_d dobry dennedali, v skolke mame iba tanecnu a vytvarnu raz tyzdenne, okrem toho chodi dcerka dvakrat do tyzdna na judo. A samozrejme aj vonku sportujeme este 🙂
Nasa ma 3,5r.,a chodí už rok na tanečnú ..ja som momentálne sportovo neaktivna,kvoli tehu a predoslemu potratu,zato muz sportuje aj za mna;)10 rokov futbalovy rozhodca,pravidelne behá a obcas aj posilňuje..
Pravidelne chodime na turistiku. Ja cvim pilates. Deti len na bicykloch
@sklenarova je super, že už od mala vediete malú k športu, k tancu obzvlášť 🙂 Ja si myslím, že tanec je perfektná vec pre malé, ako aj veľké deti - stres aj zlá nálada ide pri tanci bokom ;)
Syn má len 7 mesiacov, takže zatiaľ športuje len na detskej podložke, ale s priateľom ako bezdetní sme si radi chodili zahrať tenis, máme radi prechádzky a tiež ten šport radi sledujeme. Najradšej máme hokej 🙂
@mucilienka super! 🙂 Vám určite pohyb nechýba 🙂
Naša chodí 3x do týždňa na volejbal a 1 deň v týždni vybíjaná. Samozrejme večer aj napriek športovaniu vydrží hore aj do druhej rána 😂