Overené čistiace prostriedky

sisa_dm
Moderátor
12. apr 2018

Určite máte každá aspoň jeden čistiaci prostriedok, ktorý vám doma nesmie chýbať. Podeľte sa s nami o vašu čistiacu "vychytávku", či už z oblasti upratovania, prania, čistenia .. 🙂
Náš tip: Denkmit Tuhé žlčové mydlo na fľaky! Vynikajúca vec, ktorá vyčistí vážne všetko. (A fakt veľmi dobre funguje na detské plienkové nehody).

majocka24
12. apr 2018

Je toho viacej aj my použivame žlčové mydlo je fakt skvelé dlho vydrži ale teraz som si ja oblubila tuto avivaž 🤗

sophinka17
12. apr 2018

moje top su vsetky jednorazove utierky na kuchynu, kupelnu, wc od Denkmit 🙂 a este dezinfekcny sprej Denkmit

puskaruka
12. apr 2018

Na tuhé zlcove mydlo nedám dopustiť...to vždy operie silné škvrny....inak siaham na čistenie kúpeľne bežnými prostriedkami ako sóda bikarbóna, ocot,lieh....

viktoriadiana
12. apr 2018

U nás jednoznačne čistiaci prostriedok na riad. Náš obľúbený ❤

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@majocka24 Tá aviváž krásne vonia 🙂

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@sophinka17 vlhčené utierky nesmú chýbať ani u mňa doma 🙂 Dezinfekčný sprej som ešte neskúšala, pomáha?

misha10
12. apr 2018

No, u nas je nr.1 ani nie tak cistiaci prostriedok- su to DenkMit obrusky na pranie/proti zafarbeniu pradla- pridavam do kazdeho prania, aj do bieleho a biela je potom skutocne biela! Ale zlcove mydlo isto vyskusam.

monika11m
12. apr 2018

Vlhčené na všetko. Žlčove mydlo na bielenie. Praci prach tiež super. Vsetko z dm, všetko používam dlhodobo a nemenim.

zbt138
12. apr 2018

@sisa_dm JAR PLATINUM,a síce to nie je čistiaci prostriedok,ale handricky na zachytenie farieb a špiny pri praní DENK MIT (a super cena)👌

sophinka17
12. apr 2018

@sisa_dm no ja verim ze pomaha :D minimalne mam po pouziti lepsi pocit , pise sa ze nici 99,9 % bakterii tak som potom taka spokojna 🙂

5ka500
12. apr 2018

Topka je zlcove mydlo tekute s kefkou!!!! Taktiez pouzivam tablety do mycky....

beton
12. apr 2018

@sisa_dm žlčové mydlo nosím aj na dovolenku, topka absolútna. Ale mám jeden problém, ktorý nezvládlo : fľaky z dužiny stonky púpavy. Nejaké tipy na toto?

siste
12. apr 2018

Ja som nedávno objavila prostriedok na umývanie riadu Denkmit Nature hneď sa stal mojim
umývacím favoritom 🙂

fefe123
12. apr 2018

tak, DM je jeden z mojich najobľúbenejších obchodov... tam sa dá nakúpiť snáď všetko, sortiment ukážkový a hlavne veľa produktov, čo nie sú inde, personál super, ... 🙂

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@misha10 aj ja ich používam, pretože periem všetky farby naraz a nikdy sa mi nestalo, že by sa mi niečo zafarbilo 🙂 Takže súhlasím, sú super. 👍

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@sophinka17 jasné, asi už len pre ten pocit je to fajn 🙂 A pri malých deťoch je hlavne čistota dôležitá, preto je super, že aj takéto spreje existujú 🙂

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@beton tak to by veru aj mňa zaujímalo, čo na fľaky od púpavy.. Nejaké tipy? 😕

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@siste ten je super a dokonca je to ešte aj ekologický prostriedok! Čiže dva v jednom 🙂

katarinka26
12. apr 2018

DM zlčové mydlo ako píšeš, je TOP a tá cena ešte lepšia, nedám dopustiť na utierky proti zafarbeniu od DM, a minule som neplánovane kúpila dm pracie gelové kapsule, a skoro som odpadla aké sú skvelé, používam roky Denkmit fialový prašok na pranie, vtedy bol výpadok tak som si povedala, že ok za tú cenu vyskúšam. Prádlo krásne vyperú a tá vôňa , wau. Teraz mám doma aj prášok aj gelové kapsule , na biele používam zelený Denkmit , plus používam Denkmit osviežovač bielého prádla. Musím sa priznať , že tak biele prádlo som nemala , ale Top topiek pre mňa sú vlhčené utierky Denkmit , mám ich v aute , doma , v práci, na chate, vďaka nim mi deti začali pomáhať pri upratovaní - prach, podlahy ... Denkmit = I lovin it

lienka525
12. apr 2018

Naj topka je sprej na trubu..👏👏👏 je neskutocny

pivonka17
12. apr 2018

Tak u mna je uuplna topka prasok na pranie a to zeleny Denkmit. Mam male deti a skvrny od vsetkeho a vsade a ziadny P...il ani z rakuska a ani z Nemecka mi absolutne nic nevypral. Baby, tento prasok na pranie (ja, ze za 2 Eura vyskusam...ved keby nieco, miniem ho na ponozky a rifle) mi vypral tusim vsetko a aj zaprate flaky hlavne na kuchynských utierkach a bodickach a bielizen je kraaaaasne biela))). ODPORUCAM. Potom tekuty gel na pranie (tmavomodry) je podla mna Ariel...uplne identicka vona. Super su aj tablety do umyvacky Denkmit Revolution. Kupujem uz iba tie a vsetko mi krasne umyju.

olivka84
12. apr 2018

Zlcove mydlo je super a tekutý prací prostriedok dm na čierne oblečenie. A síce nie od DM ale súper je ešte fixinela taka tuhá pasta . Tu mám na všetku odolnú špinu a nerez je lesklá bez smuh

nicol_ka55
12. apr 2018

U mna nesmie chybat cif 🙂 S tym cistim fakt skoro vsetko 😀😀

tinka1601
12. apr 2018

Aj u nas je top zlcove mydlo,denkmit praci gel sensitive,avivaz denkmit,obrusky denkmit na nabytok. Celkovo znacku denkmit som si oblubila

44janica44
12. apr 2018

Cca pol litrova tmavo modra flasa s bielym vrchnakom na odstranovanie vodneho kamema denkmint umyvam nim celu kupelnu dokonca vybielil aj vanu.... nic nedrhnem iba vsetko tym poutieram a oplachnem ziadny cif a podobne sa mu nevyrovna

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@44janica44 u mňa má presne túto istú funkciu Denkmit - Multi-Power univerzálny čistiaci prostriedok 🙂

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@tinka1601 myslím si, že všetky produkty Denkmit ponúkajú super kvalitu za super cenu 🙂

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@olivka84 fixinelu používa moja mamina už veľmi dlho a je pravda, že je super 🙂

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@lienka525 ten sprej je hotový zázrak 🙂 Ja som ho síce neskúšala, ale videla som všetky príspevky, čo ste dali tu na MK, keď ste ho testovali ..takže máte pravdu, ten je super! 🙂