Milé dámy, dni s dm sa končia a ja by som vám veľmi pekne chcela poďakovať za krásny týždeň strávený na Modrom koníkovi. Za všetky vaše príspevky, rady, nápady, reakcie... 🙂.
Nezabúdajte, že nakupovať v dm je teraz ešte jednoduchšie - stačí zájsť na www.mojadm.sk a môžete nakupovať, kedykoľvek len chcete!
Budeme sa i naďalej snažiť, aby ste boli s nami spokojní!
Teším sa na ďalšie stretnutie s vami! (minimálne na našom evente snov) 😉
ĎAKUJEM a prajem ešte pekný zvyšok nedele ❤
Bol to super týždeň,skvelé tipy,nápady,recepty!! Už sa teším na ďalšie podobné ❤
Ja dakujem bolo to fajn,skoda,ze skoncilo....Tesim sa nabuduce...budem sledovat😊
Dakujeme aj my a prajeme vela uspechov do buducna.
Aj my ďakujeme, bolo to milé spestrenie😊ostávame verní DM❤
Ďakujem za krásny týždeň, spestrenie MK super článkami, radami, skúsenosťami, fotkami a super výrobkami z mojej obľúbenej DM drogérie 😘
Dakujeme velmi pekne...🙂
Pripájam sa a tiež ďakujem za krásny týždeň. Bol príjemným spestrením a obohatením popri každodenných povinnostiach. A prajem veľa úspechov, aby ste mali stále viac a viac spokojných zákazníkov.. 🙂
aj ja ďakujem za krásny týždeň s DM drogériou
Aj ja dakujem za zaujimavo straveny tyzden😊
co ja viem.cakala som od dm viac sutazi,vyhier..neviem.nuda.ani sa mi nechcelo zapajat.
najsuper tyzdne su duplo a hipp
Dakujeme velmi pekne. 😊 krasny den
Ahoj. Dakujeme aj my za tvoje prispevky a spestrenie tyzdna s Dm drogeriou,našou oblubenou 🙂 🙂 ;) prajem vela uspechov 🙂
Aj nadalej ostavame verni DM ;)
Prajem krasny den vsetkym ;)
Vdaka 🙂
Dakujeme aj my a prajem dalsiw avzdy lepsie napady do buducna 😉