Behajú vám doma okrem detí aj domáci maznáčikovia? Aj u nich je dôležité, čo im dáme do bruška 🙂.Čím ich krmíte? Máte nejaké overené produkty pre maznáčov, s ktorými ste spokojný?
U nás v dmke nájdete okrem iného aj kvalitné krmivá, vyvinuté v spolupráci s odborníkmi 🙂.
Domácich miláčikov si deti ešte nevyprosili možno raz 😊
Ano, už sme vyskúšali, granule, pašteky, tyčinky ale aj kapšičky 🙂
My mame doma psa,macku,dvoch kralikov,dvoch jezkov a ryby,korytnacku.ideme stavat dom takze pribudnu psy,hydina,ovce,klokany mozmo raz aj kon :D mam vystudovanu vyzivu zvierat takze sa snazim krmit co najprirodzenejsou stravou-maso,kosti,vnutornosti,zelenina,ovocie,vajcia,oleje...bylinozrave osadenstvo zere hlavne zeleninu,ovocie,seno,travu...teraz mam zachraneneho jezka a toho sme teda vykrmovali konzervami aby rychlo nabral vahu.uz je pekne vypaseny tak pojde za chvilu naspat do prirody :D
Dein Bestes je super,nase havkacie osadenstvo miluje keksiky😁a mnaukacie zasa konzervy
@irenaliza jéj to je milé! Ďakujem a teším sa, že sa vám aj dcérkam dni s dm páčia a že ste sa aj niečo dozvedeli 🙂. Baby sú super, že aj napriek tomu, že sa boja zvieratiek, tak sa im snažia takto pomáhať. Pozdravujem dcérky a prajem dobrú chuť k obedu a peknú nedeľu 🙂
@majocka24 možno to raz príde 🙂 Ja keď som mala 3 roky, tak som si vypýtala môjho prvého maznáča,- chcela som slona :D.Nedostala som ho :(. Verím, že ak to u vás príde, že si deti vyberú aspoň zvieratko, ktoré sa vmestí do domu a pre ktoré kúpite krmivo aj u nás v dmke 🙂
@misinka0611 a chutilo? Viem, že niektoré zvieratká sú veľmi vyberavé😕
@erikaemkina jéééj ahoj Ema a Pipo! Ako poslušne sedí 🙂
@ludkka0407 majú to rozdelené 🐶🐱
@sisa_dm naša obľúbená značka Dein Bestes naše obľúbené je toto: https://www.mojadm.sk/dein-bestes-kuracie-platk...
a miluje tá naša psica aj paštéty 🙂 tak ju raz za čas rozmaznávame 🙂 produkatmi z Dm
toto je tak rozkosna tema a este rozkosnejsie komentare😍🐶🐷🐺🐴my sice este nemame zvieratka (chovatel nam odporucil pockat,kym bude mat chlapec cca 5 rokov,ked bude rozumnejsi,aby si vzajomne neublizovali)ale uz teraz sa velmi tesim,lebo zvieratka su moja dalsia laska...
@sisa_dm Ona nie je moc vyberavá, aj ked už sa stalo, že jednu nemenovanú značku krmiva odmietala 🙂
vzdy ked si idem do DMky kupit nejaku kozmetiku, myslim aj na mojho havkaca a aj jemu prinesiem nejaku drobnost, miluje vase Dein Bestes pamlsky 🙂
Krásnu nedeľu @sisa_dm prajem a musím povedať. že moje 4 dcérky sa zvieratiek boja, hlavne dve staršie, keď môžu tak by obišli celé mesto, len aby sa im vyhli, a tak krmivo domov nekupujeme, ale s dcérkami aspoň sme sa dohodli tak, že keď mali zbierku v škole tak sme v DM kúpili krmivo a aspoň takto pomohli a tak pravidelne kpujeme aj keď nie pre našich miláčikov, ale aspoň do zbiarok a určite sa zvieratká takto potešia, keďže inak naše dcérky sa k nim ani napriblížia, krásne dni @sisa_dm sú wau, ide niečo navariť pre dcérky a teším sa na celý deň s Vami, nakuknem pri učení a hraní a možno sa niečo ešte pošťastí, lebo som sa dozvedela veľa a dokonca aj moje staršie dcérky samé čítali a kmentovali- majú 12 a 10 amenšie 6,3, Ďakujem a užite si deň