Čítate rady inšpiratívne články?

sisa_dm
Moderátor
10. apr 2018

Krása. Rodina. Život. Pôžitok a množstvo iných tém nájdete v časopise activebeauty, ktorý máme nie len v tlačenej forme, ale aj online na www.activebeauty.sk. 🙂
Aj vy si rady prečítate tipy a triky pre krajšiu pleť a vlasy? Alebo sa rady dozviete čo sa nosí a necháte sa inšpirovať bytovými doplnkami? V našom časopise je toho množstvo. Stačí tam len nakuknúť. :P
Zaujalo vás niečo podobné na tieto témy v poslednej dobe? Inšpirujte aj nás a podeľte sa s tým s nami!

majocka24
10. apr 2018

Ano rada si prečitam , nechám sa inšpitovat ale najviac ma vzdy zaujmu recepty par som ich uz vyskusala ale zaujima ma aj domacnost a moda 😊 ale aj rady a tipy ako sa starat o pokozku ci vlasy ☺

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@majocka24 to nás teší, že čítate 🙂 Je tam množstvo skvelých nápadov, ktoré dokonca aj fungujú 😉

fialka2612
10. apr 2018

recepty sem tam vyskúšam, na článkoch mi ako človeku, ktorý dobre ovláda cudzie jazyky, vadí ich slabá jazyková úroveň - tie preklady do slovenčiny sú často hrozné. Je to ako pri zle preloženej knihe, prečítate si aj originál a zistíte, že tá kniha je vlastne celkom fajn. Nebolo by možné prečítať si na vašej web - stránke články z vášho magazínu v origináli?

cilkau
10. apr 2018

ano niektoré články si prečitám krása,rodina,život,trendy moda,kozmetika🌜🙂😉😀😍😘❤👍

ferihegy
10. apr 2018

casto a rada citam tipy aj rady pre vsetko mozne 🙂

cupakabricka
11. apr 2018

Ahoj. Online som necitala, radsej si precitam casopis a prelistujem aj viackrat. Hlavne nejake novinky pre kozmetiku drogeriu nieco detske ak je a rada si pozriem aj nejake ucesy a doplky ci uz bizu alebo nejake satky do krku...
Stale je tam nieco na citanie 🙂

karolin2
11. apr 2018

😘 Rada by privítala viacej článkov zamerané na zdravie človeka, bio produkty, ktoré má dm a ich využitie, či už v kuchyni alebo niečo osvedčené babské z bežného života. 😘

spring1808
11. apr 2018

Vždy si rada prečítam inšpiratívne články. čo sa týka vášho blogu, mám rada recepty a z článkov ohľadom starostlivosti o seba ma v poslednej dobe zaujal článok nové trendy ohľadom farby pre vlasy, Vyvážená starostlivosť pre vyvážený život. Značka Barnängen je super.

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@karolin2 ďakujem návrh 🙂 Určite to poviem kolegyniam, ktoré majú activebeauty na starosti, aby vedeli na čo sa majú do budúcna viac zamerať 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@cupakabricka časopis je časopis 🙂 Aj ja mám radšej, keď môžem listovať po stránkach 🙂. Máte pravdu, vždy je tam čo čítať - novinky sú vždy ;)

vivab
11. apr 2018

Ako prvé si vždy prečítam inšpirácie,sú poučné a zaujímavé.Pravdaže,ako každá žena si prečítam články o kráse a samozrejme recepty 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@fialka2612 na slovensku po slovensky 🙂 Myslím si, že články sú preložené tak, že sa dajú prečítať a majú obsah, akoby mali mať.

flowwwly
11. apr 2018

Jasne sme zeny citame vsetko pekne farebne a hlavne o nas 🙂ako byt krajsie zdravsie pritazlivejsie..lebo spokojna mama/zena/partnerka 🙂je najviac ;)

jabucko
11. apr 2018

ja mam rada clanky o bytovom.dizajne, recycle starych veci, chytre andenie noveho zmyslu starym veciam a podobne. o kozmetike ani nie. paci sa mi jemne licenie, no nemam pre to cit. ani mi to veri nenapadne, ze by sa patrilo namalovat sa. kazdopadne inspirativne clanky su super. vedia posunut vpred, motivovat

fialka2612
13. apr 2018

@sisa_dm
obsah možno, ale správnu štylistiku a často aj gramatiku určite nie 😎 Možno by stačilo dobre zaplatiť prekladateľa a nedať to preložiť do SJ hocikomu 😉

sisa_dm
autorModerátor
15. apr 2018

@flowwwly presne tak! 🙂

sisa_dm
autorModerátor
15. apr 2018

@jabucko máš pravdu, inšpiratívne články vedia motivovať. Hlavne o bytovom dizajne. Vždy to rada pozerám a zakladám si strany, že toto si dám do bytu a toto si tak spravím a toto kúpim 🙂 A niekedy poskytnú nápad, ktorý je šetrnejší z ekologického aj finančného hľadiska a vtedy to teší najviac 🙂

sisa_dm
autorModerátor
15. apr 2018

@fialka2612 časopis nám prekladá profesionálny prekladateľ 🙂