Určite aj vy máte obľúbený výrobok, pre ktorý sa vždy vraciate k nám do dmky! Napíšte, ktorý je ten váš a zajtra na obed vyberiem 4, ktoré dostanú dm balíček 😎😊
Sprchove gely pre zeny🙂 nikdy si neviem vybrat len jeden🙂
Za mňa Balea sprchace..a potom Babylove vlhčené servítky..tých u nás doma nie je nikdy dostatok,ako pri malých detoch
Plienky, plienky a este raz plienky...k nim samozrejme patria aj vlhcene (vsetko Babylove), odkedy moja slecna papa aj tuhu stravu, tak nedam dopustit na Oxi power a ak mam cas aj na seba, tak nejake Alverde novinky vzdy popozeram, momentalne je u mna top ten rodinny sampon..
@sisa_dm vložky 😁 jessa alebo hocijaké skrátka vložky
Kozmetika pre deti Babylove je super👍 Používame ju denne od kedy sa dcérka narodila a som veľmi spokojná a ona tiež😉
Javorový sirup.
Proteinove vyrobky 🙂
Vlhčene utierky
Aj u mňa sú to vložky jessa 🙂 a moji chlapi zasa obľubujú vlhčený wc papier....ale samozrejme je toho viac, čo máme v DM obľúbené.
Ja hlavne babylove vlhcene obrusky, balea sprchove gely, deodorant, babylove susienky (pre mna) 🙂
Takmer vsetko od Babylove, pouzivame uz roky 😉
Nedávno som objavila vašu skvelú marcipánovú a kokosovú tyčinku v horkej čokoláde 😋 Odvtedy sú u mňa top! ⭐
Plienky babylove, alverde kozmetika 👍👍👍
Takych vyrobkov z DM-ky je plna fura, pre ktore sa tam rada vraciam. Od detskej kozmetiky pre maleho(vlhcene obrusky, kremiky, plienky,...), cez kozmetiku pre manzela(sprchovy gel, sampon,...) az po kozmetiku pre mna(sprchace, tel. mlieka, sampony, krem na ruky,...). Dalej tam rada nakupujem sviecky profissimo, z ktorych dalej tvorim...na obrazku prikladam aj ukazku. A vraciame sa tam pre mnoho inych dalsich veci😘
Denkmit zlcove mydlo
natierky DmBio Nuss-Nougat, Zartbitter, detskz princeznovsky sampon a malinovy sprchovy gel Balea
@sisa_dm ja som si veľmi obľúbila značku denkmit... takže od pracieho gélu, odstraňovača škvŕn, prípravku na vodný kameň, mastnotu.... už kupujem jedine u vás...a samozrejme nesmiem zabudnúť vyzdvihnúť babylove vlhčené utierky (od narodenia malého, už 2apol roka, len tie😊)
Balea odlicovac na oči pána na holenie atd
Juj najviac chodim na sanpony a sprchace vlhcene a prachy a avivaze a plienky ale tie uz teraz nepotrebujeme a este vsetko co mi padne do.oka
U nas ficime na velmi vela veciach z dm ci uz drogeria alebo potraviny. Ale nasa srdcovka co nemoze doma chybat je olivovy olej, rastlinne mlieka, prasok na pecenie, trstinovy cukor, cervena sosovica, cicer, vanilkovy puding, .... 😂😂😂
Balea balzamy na vlasy, kedze uz nemate v ponuke kokosový šampón ani balzam swiss opar v bielom balení. A tak isto aj balea maska na cierne bodky.
Ja mám veľmi rada čistič kúpeľne denk mit a rôzne tyčinky pre športovcov 😍
Nedam dopustit na Balea pletovu vodu s mandlovym olejom 😊
Nedam dopustit na alverde kamilkovy balzam na pery😍milujem ho uz roky a pouzivam len ten, dalej skvela balea cistiaca pena ružová, zlcove mydlo a plienky a vlhcene obrusky BL🤩 top 5tka pre mna... 👍
Velmi som si oblubila vyrobky dmBio, napr. Kokosove chipsy a oriesky. Ako zena, ktora sa chce pacit taktiez casto siahnem po dekorativnej kozmetike znacky s.he, najviac asi vedu laky na nechty.
Keby len jeden. Toto je moja topka a mám x ďalších 😉