SÚŤAŽ: Najobľúbenejší výrobok

sisa_dm
Moderátor
12. dec 2018

Určite aj vy máte obľúbený výrobok, pre ktorý sa vždy vraciate k nám do dmky! Napíšte, ktorý je ten váš a zajtra na obed vyberiem 4, ktoré dostanú dm balíček 😎😊

anka2103
12. dec 2018

Keby len jeden. Toto je moja topka a mám x ďalších 😉

anelehka
12. dec 2018

Sprchove gely pre zeny🙂 nikdy si neviem vybrat len jeden🙂

onmaria
12. dec 2018

Za mňa Balea sprchace..a potom Babylove vlhčené servítky..tých u nás doma nie je nikdy dostatok,ako pri malých detoch

etnatn
12. dec 2018

Plienky, plienky a este raz plienky...k nim samozrejme patria aj vlhcene (vsetko Babylove), odkedy moja slecna papa aj tuhu stravu, tak nedam dopustit na Oxi power a ak mam cas aj na seba, tak nejake Alverde novinky vzdy popozeram, momentalne je u mna top ten rodinny sampon..

nataliaviktoria
12. dec 2018

@sisa_dm vložky 😁 jessa alebo hocijaké skrátka vložky

pretoria
12. dec 2018

Kozmetika pre deti Babylove je super👍 Používame ju denne od kedy sa dcérka narodila a som veľmi spokojná a ona tiež😉

adoela
12. dec 2018

Javorový sirup.

nmhc
12. dec 2018

Proteinove vyrobky 🙂

erikaemkina
12. dec 2018

Vlhčene utierky

zuzanar2
12. dec 2018

Aj u mňa sú to vložky jessa 🙂 a moji chlapi zasa obľubujú vlhčený wc papier....ale samozrejme je toho viac, čo máme v DM obľúbené.

ivusik29
12. dec 2018

Ja hlavne babylove vlhcene obrusky, balea sprchove gely, deodorant, babylove susienky (pre mna) 🙂

kerensa1
12. dec 2018

@sisa_dm dm plienky c.3

baska268
12. dec 2018

Takmer vsetko od Babylove, pouzivame uz roky 😉

nina7792
12. dec 2018

Nedávno som objavila vašu skvelú marcipánovú a kokosovú tyčinku v horkej čokoláde 😋 Odvtedy sú u mňa top! ⭐

lelusa
12. dec 2018

Plienky babylove, alverde kozmetika 👍👍👍

zschneider
12. dec 2018

Takych vyrobkov z DM-ky je plna fura, pre ktore sa tam rada vraciam. Od detskej kozmetiky pre maleho(vlhcene obrusky, kremiky, plienky,...), cez kozmetiku pre manzela(sprchovy gel, sampon,...) az po kozmetiku pre mna(sprchace, tel. mlieka, sampony, krem na ruky,...). Dalej tam rada nakupujem sviecky profissimo, z ktorych dalej tvorim...na obrazku prikladam aj ukazku. A vraciame sa tam pre mnoho inych dalsich veci😘

dzanet
12. dec 2018

Denkmit zlcove mydlo

evulienkaslx
12. dec 2018

natierky DmBio Nuss-Nougat, Zartbitter, detskz princeznovsky sampon a malinovy sprchovy gel Balea

karajazviny
12. dec 2018

@sisa_dm ja som si veľmi obľúbila značku denkmit... takže od pracieho gélu, odstraňovača škvŕn, prípravku na vodný kameň, mastnotu.... už kupujem jedine u vás...a samozrejme nesmiem zabudnúť vyzdvihnúť babylove vlhčené utierky (od narodenia malého, už 2apol roka, len tie😊)

evicaopica
12. dec 2018

Balea odlicovac na oči pána na holenie atd

jankaajanko
12. dec 2018

Juj najviac chodim na sanpony a sprchace vlhcene a prachy a avivaze a plienky ale tie uz teraz nepotrebujeme a este vsetko co mi padne do.oka

jamila
12. dec 2018

@sisa_dm zlcove mydlo, vlhcene obrusky a mliecko. Sprchace su top a dcerka velmi lubi tie zelatinove cukriky 😘 no len ma mrzi ze v nasom meste DM zrusili 😢

nelly761
12. dec 2018

U nas ficime na velmi vela veciach z dm ci uz drogeria alebo potraviny. Ale nasa srdcovka co nemoze doma chybat je olivovy olej, rastlinne mlieka, prasok na pecenie, trstinovy cukor, cervena sosovica, cicer, vanilkovy puding, .... 😂😂😂

chcemradu
12. dec 2018

Balea balzamy na vlasy, kedze uz nemate v ponuke kokosový šampón ani balzam swiss opar v bielom balení. A tak isto aj balea maska na cierne bodky.

siska20
12. dec 2018

Ja mám veľmi rada čistič kúpeľne denk mit a rôzne tyčinky pre športovcov 😍

curcuma
12. dec 2018

Je toho veľa, ale napríklad
....... že aké mňaaaaam mini špaldové maslové keksy polomáčané v mliečnej čokoláde

lenush278
12. dec 2018

Nedam dopustit na Balea pletovu vodu s mandlovym olejom 😊

because
12. dec 2018

Nedam dopustit na alverde kamilkovy balzam na pery😍milujem ho uz roky a pouzivam len ten, dalej skvela balea cistiaca pena ružová, zlcove mydlo a plienky a vlhcene obrusky BL🤩 top 5tka pre mna... 👍

klamarka5
12. dec 2018

Velmi som si oblubila vyrobky dmBio, napr. Kokosove chipsy a oriesky. Ako zena, ktora sa chce pacit taktiez casto siahnem po dekorativnej kozmetike znacky s.he, najviac asi vedu laky na nechty.