Končíme a ďakujeme! 🙂

sisa_dm
Moderátor
16. dec 2018

A je to tu! 🙂 Ani sme sa nenazdali a tento týždeň končí a spolu s ním i Dni s dm. Ďakujem všetkým za váš čas, diskusie, kreativitu, nápady a zábavu. Pre mňa bol tento týždeň veľmi náučný a zábavný. Verím a dúfam, že aj vám sa tento týždeň páčil rovnako ako mne.👧

Nakoniec by som rada vyhodnotila posledné súťaže. Poctivo som losovala, žrebovala..Ak sa nájdete v zozname výhercov, tak vás poprosím poslať mi vašu adresu do správy. Balíčky budem posielať všetky naraz tento týždeň.

Vianočný balíček
@margieamatusko
@blbovina
@andreakukelova
@petawoman

DEIN BESTES a mlsné jazýčky našich domácich miláčikov
@86488648
@marecek1
@bazar_luci

Starostlivosť o detské zúbky:
@lillylea
@z3
@tin007

Vianočná chutná inšpirácia
@lienka175

Výhercom gratulujem! Prajem vám všetkým krásne prežitie vianočných sviatkov a úspešné vykročenie do roku 2019 ❤🍀

evicaopica
16. dec 2018

Gratulujem vyhercom😊

igiana
16. dec 2018

Aj my dakujeme za mily a zabavny tyzden, prajeme krasne a pozehnane Vianoce a v novom roku nech sa Vam dari este viac ako doteraz! 😊🌠

lienka175
16. dec 2018

ďakujem krásne, nielen za výhry, ale aj za super spestrenie týždňa... vďaka príspevkom Tvojim i ostatných dievčat som sa dozvedela o mnohých nových výrobkoch, takže budeme postupne skúšať 🙂 a teraz už len popriať Tebe aj všetkým ostatný požehnané sviatky a veľa krásnych dní aj v nastávajúcom roku ♥

tin007
16. dec 2018

Dakujem, pisem spravu a tesim sa na vyhru. ❤

anka2103
16. dec 2018

@sisa_dm Sice sa nič nepodarilo vyhrať, no Dmku milujem a ostanem stále verná 🙂. A do ďalšieho roku prajem ešte viac úspechov 😉

cadulka2908
16. dec 2018

Dakujeme krasne

lillylea
16. dec 2018

Dakujem krasne za vyhru a aj ostatnym blahozelam a veru usiel rychlo tyzden. Prajem prijemne sviatky kazdemu 🎄🎄🎄🎄🎅🎅

domculik
16. dec 2018

@sisa_dm Dakujeme za tyzden s dm! Vyhercom blahozelam ! Krasne Vianoce vsetkym !

onmaria
16. dec 2018

@sisa_dm výhercom gratulujem!
Ani mne sa nepodarilo nič vyhrať,ale ako som písala v jednom z mojich príspevkov,treba snívať,darčeky potešia,ale to podstatne,ten najväčší dar mám doma pri sebe.moju rodinu.
Každopádne ďakujem za súťaže,boli super a fakt oceňujem to,že si rozdávala veľa darčekov a reagovala na komentáre,tak to má byť 👍.pekne Vianoce! 🌲

evamajercak
16. dec 2018

Aj ja ďakujem za príjemné spestrenie týždňa a prajem krásne a pokojné Vianoce. A hlavne všetkým veľa zdravia!

cupakabricka
17. dec 2018

Ahoj. V prvom rade ďakujem za krásny týždeň s DM 💕
Mrzí ma že som tu víkend nebola ale nedalo sa :(
Vyherkyniam gratulujem a všetkým prajem krásny dník a kraaasne Vianoce a všetko dobré v novom roku ;)
Cez víkend sme si lepili a vystrihovali 🙂 ešte nie je dokončené 😁

marecek1
17. dec 2018

@sisa_dm dakujem ❤ vyhra potesila ❤

blbovina
17. dec 2018

Srdecne dakujem. Ani som nedufala, velmi sa tesim.

lulistek
8. jan 2019

Dakujem krasne za balicek velmi potesil 🙂

blbovina
8. jan 2019

Dakujem velmi pekne a prajem vsetko dobre.