A je to tu! 🙂 Ani sme sa nenazdali a tento týždeň končí a spolu s ním i Dni s dm. Ďakujem všetkým za váš čas, diskusie, kreativitu, nápady a zábavu. Pre mňa bol tento týždeň veľmi náučný a zábavný. Verím a dúfam, že aj vám sa tento týždeň páčil rovnako ako mne.👧
Nakoniec by som rada vyhodnotila posledné súťaže. Poctivo som losovala, žrebovala..Ak sa nájdete v zozname výhercov, tak vás poprosím poslať mi vašu adresu do správy. Balíčky budem posielať všetky naraz tento týždeň.
Vianočný balíček
@margieamatusko
@blbovina
@andreakukelova
@petawoman
DEIN BESTES a mlsné jazýčky našich domácich miláčikov
@86488648
@marecek1
@bazar_luci
Starostlivosť o detské zúbky:
@lillylea
@z3
@tin007
Vianočná chutná inšpirácia
@lienka175
Výhercom gratulujem! Prajem vám všetkým krásne prežitie vianočných sviatkov a úspešné vykročenie do roku 2019 ❤🍀
Aj my dakujeme za mily a zabavny tyzden, prajeme krasne a pozehnane Vianoce a v novom roku nech sa Vam dari este viac ako doteraz! 😊🌠
ďakujem krásne, nielen za výhry, ale aj za super spestrenie týždňa... vďaka príspevkom Tvojim i ostatných dievčat som sa dozvedela o mnohých nových výrobkoch, takže budeme postupne skúšať 🙂 a teraz už len popriať Tebe aj všetkým ostatný požehnané sviatky a veľa krásnych dní aj v nastávajúcom roku ♥
Dakujem, pisem spravu a tesim sa na vyhru. ❤
Dakujeme krasne
Dakujem krasne za vyhru a aj ostatnym blahozelam a veru usiel rychlo tyzden. Prajem prijemne sviatky kazdemu 🎄🎄🎄🎄🎅🎅
@sisa_dm výhercom gratulujem!
Ani mne sa nepodarilo nič vyhrať,ale ako som písala v jednom z mojich príspevkov,treba snívať,darčeky potešia,ale to podstatne,ten najväčší dar mám doma pri sebe.moju rodinu.
Každopádne ďakujem za súťaže,boli super a fakt oceňujem to,že si rozdávala veľa darčekov a reagovala na komentáre,tak to má byť 👍.pekne Vianoce! 🌲
Aj ja ďakujem za príjemné spestrenie týždňa a prajem krásne a pokojné Vianoce. A hlavne všetkým veľa zdravia!
Srdecne dakujem. Ani som nedufala, velmi sa tesim.
Dakujem krasne za balicek velmi potesil 🙂
Dakujem velmi pekne a prajem vsetko dobre.
Gratulujem vyhercom😊