Máte nejaké tipy na výlety s deťmi? Kde sa vám najviac páčilo a kam by ste sa určite chceli vrátiť?
Na Moravu do Valtíc. Boli sme tam vlani v lete. Pre deti super prostredie. Veľmi sa nám tam páčilo.
Alebo do Roháčov. Alebo kúpať sa do najteplejšej slovenskej priehrady Teplý vrch.
@juliet221
To ste dobrá 😉 A fotky sú veľmi pekné 😀
@vulka
Tak to ste mali pekný výlet, v lete sú Valtice nádherné. Ale ta cesta tam 😒
U nas sa miluje voda,takže thermalne kupaliska ako Veľký Meder,Dunajská streda,Senec-su naše naj destinacie a keďže som Bratislavčanka milujem výlety na Kamzík,Devín,Železnú studienku a konečne som bola aj na Sandbergu 🙂.Výlety do Malých Karpát,sološnice na čertovu skalu,
No nas najstarši 4,5 povie že ked nejdeme na kopec tak to nie je výlet..........naposledy železnička čierny Balog odtiaľ lesnícky skanzem a nakoniec večer sme dali ešte vodopád bystré celý výlet bol super ale výlez rebríkami nad vodopád to sme u neho vyhrali
najmladšie 0,5roka sme tento krát nemali ale boli sme už aj zo všetkými tromi, nosíme v šatke najmladšie celý čas, protrednú dcéru 2,5 tak trištvrte cesty a najstaršiemu 4,5 už sem tam nestíham........."mami prečo zase stojiš? už poď"
@lula5552 my mame to iste. nas maly v kociku neposedi ani 5 minut, v zivote mi nezaspal v kociku a od kedy chodi este horsie . tiez som sa bala jak tam bude sediet a krasne sedele cely cas este aj pospal.. a ked ti nesi odkaza na ten najlacnejsi tak su aj bezpecnejsie aj pohdlnejsie ako nas. alebo niektore predajne napr. tu v pp 1 aj poziciava
My máme neposedné nohy, takže sme na výlete takmer každý víkend. Milujeme tak ako Vysoké tatry, termálne kúpaliská, hrady, zámky........ malý s nami chodil už keď bol v brušku a doteraz cestovanie zbožňuje........Jednoducho chodíme po slovensku krížom krážom.
No kam by som sa opäť rada vrátila, bolo "kamenné more" a Liptovský mikuláš termálne kúpalisko........ale sú aj miesta kde sme aj x do roka ako napr. Bojnice, Červený kameň a o Bratislave ani nehovorím, to je ako náš druhý domov 🙂
s detmi sem sli elektrickou z popradu do stareho smokovca tam sme presadli na lanovku ktora nas vyviezla na hrebienok a potom pekna tura peso z hrebienku na reinerovu chatu, studenovodske vodopady , bilikova chata a naspet na hrebienok. potom lanovkou dole do smokovca a opet elektrickou do popradu.