Ahoj Dievčatá, mám tu pre vás ďalšiu súťažnú otázku o tri výhry (jeden balíček a dvoch plyšových dinosaurov)
Aký je vás najzaujímavejší zážitok z víkendu s Vašim dieťatkom?
(Môžete napísať alebo poslať fotky, súťaž sa bude vyhodnocovať budúci piatok)
Wau!
Tak moja malá 15 - mesačná Janka mala perný víkend 🙂 Konečne prišla na to, že nohy sú aj na chodenie a nielen na lezenie. Takže začala chodiť a tým pádom celý víkend skúšala ako to teda funguje 🙂 A aby sme jej to aj trošku uľahčili, tak sme s ňou boli u kamošky na koňoch a ukázali jej aj svet z konského chrbta.
Tak pre mna su zažitkom s detmi všetky dni-ked Milan vyhral prvé jazdecké preteky,ked Michal prví raz reprezentoval Slovensko v armwresltlingu-no ozaj super zažitok som mala vo vedeckom centre pre deti Antlantis-objavovat vedu-mam tu z neho velky album ale aspon zopar fotiek-na prvom je simulacia zemetrasenia,potom klamstvo optiky/Marek tam stal maozaj celý/,ako funguje kladka,kyvadlo,ako sa miešajú farby a mnoho dalších vecí...odporúčam kto sa bude nachadzať nedaleko Bratislavi z detičkami cca od 3r.-tie urcite zaujmú maxi bubliny 🙂
@danonino_lucia
moj najvasci zazitokje ked sa moj 6 mes. syn ucil papat a moj starsi syn mal za jeden den 5 padov. mali sme to velmi zaujimave a verim ze si z nas kazdy nieco zapamata.boli to pozitivne chvile aj negativne.aha a este k tomu pribudlo kopec zabavy na grilovacke.
Cez vikend sa konala prva ochutnavka spenatiku. Na nase prekvapenie sa nas vikendovy oslavenec 7-mich mesacnin zhostil svojej porcie s takou chutou, ze pri jednom suste hmatom a la pravy hak vytrhol mame lyzicku a pokracoval v jedeni sam....ta radost, ze moze robit lyzickou zelene frky smerom na mamu a vsade okolo seba bola neopisatelna...Ani Pepek namornik by sa za tento hrdinsky vykon nehanbil!
@danonino_lucia Dobrý večer, kedy je vyhodnotenie súťaže? či už bolo?..neverím, že mám šancu, ale zaujíma ma víťaz 😉
Dobrý večer dievčatá, nechcela som súťaž zatvárať skoro, keby sa ešte niekto chcel pridať 😉
A musela som dlho premýšľať, lebo všetky príspevky skvelé. Bohužiaľ mi ostal už iba posledný balíček a štyri Dinovia, tak som sa rozhodla dnes nerobiť súťaž a podeliť to medzi vás.
Balíček posielam jeane98 a plyšových Dinov pošlem titkovamiriam, tosomja, mija5252 a katuska80. Všetky ste naozaj úžasné, ja som iba zo svojho pôsobení tu na Koníku nadšená, lebo je super, čo všetko deťmi robíte 😀
@danonino_lucia ešte raz ďakujem veľmi pekne, Vikinka sa poteší Dinkovi 🙂
@danonino_lucia ďakujeme a na oplátku posielame srdiečko:D
@danonino_lucia dakujeme 🙂
dakujeme 🙂 už sa nevieme dočkať Dina 🙂