Hľadanie ochutnávačiek ukončené, víťazi nájdení 🙂 Gratulujem vám!
@tiumen @xxxxxnnnnn @mirkami7 @mawka @sissy27 @vonava007 @alenata @miroslavan @gradula @mimca77 @ivankajar @fxcvikotova @manzanillaa @aluxka @martinkaha @bianca @jarnicka @mery333 @naolina @katarina247 @anna318 @martina0511 @taaja @marecek1 @purinkaa @katusska1 @marmaris @petrarac @moncicici @moncsi198
P.S.: Nezabudnite, na vaše kontaktné údaje čakám v IP-čke. Čajíky vo všetkých príchutiach sú už pripravené a teším sa na vaše hodnotenia! 🙂
Ja už som sa stala ochutnávačkou pri prvej súťaži,takže takže čakám na čajíky, ale keby sa dala ešte, ale viem, že to všetky. my sme 6-členná rodinka, takže ochutnávať má kto. Prajem všetkým krásny horúci deň, určite ho spríjemní aj Váš COOLTEA. 🙂 🙂 🙂
Super, tešíme sa.........hlavne moje dvojičky sa tešia 🙂 Takéto čajíky milujú
aj my by sme radi ochutnali 🙂 tiež nás je 5,takže bude mať kto ochutnávať🙂
aj ja rada ochutnam a otestujem. snad sa uz zadari 😀
no čistá voda u nás doma úspech nemá a veru už niekedy neviem čo vymyslieť, tak veľmi radi by sme ochutnávali 🙂
Jeeeee,ochutnávka týchto cajikov bude určite úplná lahoda🙂 Tajné dúfam......🙂🙂🙂🙂🙂 pekný deň🙂
Prajem pekný deň. Tešíme sa na ochutnávku.... 😉
S radosťou Vám popíšeme aké pôžitky zažívame pri pití COOLTEA ❤️
Takisto by sme radi ochutnali 🙂
prosiiiiiiim nech konecne raz uz vyjde aj na mna 😀
Dobrý deň veľmi rada poteším svoju rodinku týmto čajom. Dakujem
rada ochutnám🙂
Veľmi rada sa pridám a ochutnám🙂
Veľmi rada by som bola medzi tými 30-timi maminami a spoločne s rodinou by sme ochutnávali čajíky COOLTEA no a potom už len dokupovali 🙂
Aj naša rodinka by rada ochutnala! 😉
juj milujem.Ale neochutnala som vsetky 🙂
Rada by som vyskúšala tento čajík. Som cajickarka a zatiaľ som tento čajík ešte nepila. Dakujem
Aj naša rodinka by sa veľmi rada pridala k ochutnávačom čajíkov COOLTEA. Ďakujeme. 🙂 😉
nasa 4-clenna rodinka tiez by chcela ochutnat 🙂 Manzel denne vypije 4litre, ja len 1liter, deti vypiju 2litre denne.Uz ani neviem cim ich mozem prekvapit- takze my radi vyskusame nieco nove 🙂
Aj ja chcem vaše čajík sú mnamka prave pijem jabĺčko
Aj my by sme sa radi pridali k ochutnávke čajíkov,pijeme celoročne takže by sme radi vyskúšali túto značku 🙂
chcem ochutnať
Jéééj aj my s dcérkou by sme chceli byť ochutnávačkami,tiež sme čajíkové a akurát sme aj choré a máme dodržiavať pitný režim 🙂
Aj my sa radi pridame k ochutnavackam 😊
Mnamky....radi ochutname s dcerkami....🙂
Tiez radi ochutname 🙂
Aj my by sme sa radi stali ochutnávačmi. Milujeme čajíky. 🙂
aj my by sme radi ochutnali 🙂 🙂 🙂
Aj my by sme radi ochutnali😉
Aj bazové sa ochutnávajú ? Ja milujem bazu 🙂