Podeľte sa o najkrajší letný zážitok a vyhrajte čajíky °COOLTEA vo všetkých príchutiach aj s pohárom!
20 víťazov vyžrebujem v pondelok po víkende o 11.00. Teším sa na vaše °cool zážitky 🙂
Vyhodnotenie súťaže!
Skvelé letné zážitky, potešil každý jeden! Gratulujem víťazom a posielam darčeky 🙂
@aries2004 @vtacatko3 @daniela2709 @ip75 @olivka26 @evulienkaslx @lienkaxy @didi101 @jajkav2 @ekinka82 @vejinka @foolie @amelie123 @alenocka11 @beata75 @bandurka1979 @janina81 @katulka233 @anti13 @bettybetty
P.S.: Na vaše kontaktné údaje čakám v IP-čke 🙂
Nas najkrajsi letny zazitok bol ked sme boli pred dvomi rokmi na dovolenke pri mori, vtedy sme tam boli ja s priatelom a mojim synom, celkovo sme uz taka rodinka, pretoze toto leto nas caka dalsi a este lepsi zazitok v podobe prichodu nasej malej princeznicky, ktora sa ma narodit 1.8.2015, uz teraz sa vsetci na nu tesime a lubime 🙂
Najkrajsi letny zazitok bol na dovolenke kde presne 6.8.2008 som zistilia ze som tehulka,zial aj ked toto prve tehotenstvo nevyslo /potratila som/ nikdy na tento den nezabudnem.teraz mame 5rocnu slecnu,ktora nam naplnila nase zivoty smiechom,radostou a este vacsiou laskou🙂
Dobrý deň náš najkrajší letný zážitok sa stal presne 10.6.2010 keď sme s mojou ženou išli na krásnu svadobnú cestu do Bulharska. Boli to najkrajšie 2 týždne môjho života. Lebo hneď o 4 mesiace sme zistili že čakáme malého chlapčeka. A teraz bude z neho mali prváčik. Ľúbime ho najviac na svete. 🙂
Dobrý deň . Moj najkrajší letný zážitok by sa dal skor nazvať našťastnejším letným dňom 🙂
Bolo to minulý rok uprostred leta, keď mi po dlhých 2 mesiacoch dali dole sadru z nohy ;)
Naj zážitok, ktorý sa mi už nikdy nezopakuje bola maja svadba, ktorú som mala v auguste. Na to by nebolo nič zvlášne.No ja som ju mala v Chorvátsku na ostrove Silba. Zobrali sme tam len rodičov a súrodencov (môj 65 ročný otec bol tak prvýkrát pri mori). Užili sme si tam svadbu, dovolenku a zároveň aj svadobnú cestu. A stále nás to vyšlo lacnejšie ako klasická jednodňová svadba.
A ešte ďalší cool zážitok to minulé leto, keď sme boli na prvej dovolenke pri mori s našim 6 mesačným synom. Zobrali sme so sebou aj svokrovcov, aby to aj bola dovolenka 🙂 Malý sa vytešil vo vode, my sme si oddýchli a utužila som si vzťah so svokrou a svokrom.
Najkrajším letným zážitkom u mňa bolo keď som sa po 7 rokoch trápenia a liečby dozvedela že som tehulka a čakám dieťaťko 🙂 Bol to moj najkrajší darček a aj stále je - Dnes už má moj synček 21 mes. a robí mi nesmiernu radosť - a nikdy nezabudnem na ten deň 🙂 Lubim ho najviac na svete a je pre mňa všetkým
@lucia_borikova
Na túto otázku by asi najlepšie odpovedali naše deti.
Ale pokúsim sa.
Najkrajší zážitok je vtedy keď sme celá rodina spolu a deti nepozerajú stále do mobiloch a do počítača. Popravde nemáme peniaze na drahé dovolenky mimo Slovenska a väčšinou ideme na Domašu, do zoo, ku babke opekať, ísť do lesa hľadať huby, mätu a potom obidve sušiť.
Ak môžem poupravím otázku, náš najkrajší letný zážitok je z minulého roka.
Konečne sme našetrili na autičko a ja ako čerstvá vodička som sa vydala pre mňa "dlhú cestu" na Domašu. Zbaliť deti, nič nezabudnuť a ešte to nejak "narvať" do auta. Po dlhej ceste čo sme došli na Domašu začal lejak, hrmelo,blýskalo sa. "Super" začiatok výletu, hodinu (ak nie viac) sme sedeli v aute a hrali sme rôzne hry aby sme sa zabavili, od ,,Kolumbus šiel do Ameriky a zobral si...." a podobné hry. Keď prestalo pršať tak sme povyberali veci z auta, vyskladali stan a manžel vytiahol udice a ukazoval deťom ako správne chytať ryby. Ani sa deti nenazdali a pochytili rybky, ktoré ako správny rybári vypustili. V prvú noc sme sa poriadne nikto nevyspali a vôbec nie ja, čo celý čas som mala pocit že zniekadiaľ vylezie nejaká myš, had a podobná háveď...
V noci môj manžel sa radoval ako zmyslov zbavený lebo chytil sumca, prvého v živote (rybárom je od svojich 10 rokov, takže za 30 rokov rybárčenia sa dočkal sumca). Ráno im rozprával a ukazoval sumca a dcéra už gúľala očami ale syn ten počúval asi každé jedno slovo... Na ďalší deň chceli isť do vody, šli ale keď vyšli samé blato na nohách a nafukovačka už sfúknutá a loptu im odniesla voda... Malý si našiel drievko a manžel mu "vyzeral" akože nožík a deti to tak nadchlo že chceli zobrať drievka aj do babky a tam si vyrábať.Cestou domov sme šli do Stropkovskej Zoo kde sme nakŕmili zvieratká a dcéra si robila fotky asi s každým zvieratkom. Domov sme šli zas v daždi a uháňali sme pred búrkou rýchlo domov. Domov sme síce prišli zmoknutý ale šťastný a s kopou zážitkov. A bola som veľmi rada že keď sme boli doma tak mi staršia dcéra povedala že to bol lepší zážitok ako keby sme boli pri mori... A preto toto bol najkrajší letný zážitok. Pekný deň. 🙂
Naša svadba a následne svadobná cesta ! Úplne najkrajšie leto doteraz 🙂
Tych veselych zazitkov bolo viac, ale spomeniem si na jeden,ked sme boli s detmi v Pribyline,kde sa nachadza aj skanzen aj Tarzania.V tom case sme čakali našu Kristínku,bola som asi v 4 mesiaci.Tato odbehol a ja som šla s detmi do Tarzanie,nech sa potrapia s terenom.V tom case tam okrem nas troch nebol nik okrem instruktora.Dostali vybavenie aj prilby.Boli perfektni a vela sa medzi sebou rozpravali. Zdolavali prekazky jednu po druhej a navzajom sa povzbudzovali...spomenuli si na tatula, "ze kde je a ze by urcite pod tymi prekazkami spadol a ze je trosku okruhly,.....ze ma trosku velke brucho, jeden vravi, ze ma 105 kil, v tom druhy,ze schudol zo 108 na 100 a tak dalej"...ten instruktor sa smial spolu somnou🙂
Pred 2 rokmi sa nám v lete narodilo bábätko 🙂 Bol to nádherný zážitok, boli horúčavy a ja som bola šťastná, že to mám za sebou, lebo som už bola celá opuchnutá a ťažko sa mi v tých "štyridsiatkach" pohybovalo 🙂
Keď mi manželka oznámila že čáka naše bábätko, potom spoločná dovolenka pri mori a veľa veľa ďalších vecí pretože v lete spolu ako rodina strávime veľa času na túrach, v lese na hubách, na kúpaliskách alebo u nás v záhrade grilujeme s priateľmi a užívame si letný čas 🙂 Už len to že sme spolu je najkrajší zážitok - ale najkrajším zážitkom pre mňa stále bude pôrod - že som mohol byť pri pôrode nášho spoločného dieťaťa a byť manželke oporou.
Najkrajší neviem či zrovna letný no zato rozhodne bol najkrajší zážitok-10.9.2014 stala som sa mamkou,pôrod bez komplikácií,za hlavou manžel ako opora .. vidiet nasho synceka,pocut ho,citit ho..No proste neskutočne ,neopisatelne,nádherné,
moj najkrajsi letny zazitok bol s mojou rodinkou-vyletik v ZOO 🙂 ukazovali sme dcerke zvieratka,jedli nezdrave hranolceky a nanuky...prechadzali sme sa a vychutnavali ze sme spolu
Niekto si mozno povie ze je to obycajny vylet,ANO,ale pre mna bol najkrajsim zazitkom hlavne pre to ze sme boli spolu s nasim tatkom,ktoreho mame cez rok strasne malinko doma,preto vsetky chvile,ked sme spolu(aj ked je ich malo su pre mna nezabudnutelne)
Najkrajsi letny zazitok je to ze budeme vsetci spolu ♡ lebo nas tatino je veeeelmi malo doma s nami :(
Najkrajsi letny zazitok mame z minuleho roka. Aj ked cez prekazky,ale presne 1.7. sme sa stali trojclennou rodinou.o necely mesiac bude mat nasa mala cucoriedka 1 rocik a uz sa vytesuje v pieskovisku a beha po dvore so psom.kazdy den je pre nas krasnym zazitkom,hlavne ked mala vbehne psovi do misky s vodou a chlipe ju ako on 😀 - imunita.takze mame uz dve najkrajsie leta za sebou 🙂
Náš najkrajší letný zážitok?
Jednoznačne to bol august r.2005,kedy sa nám narodila naša prvá dcérka. Čiže v lete budeme oslavovať krásnych 10rokov našej slečny a odvtedy sa nám postupne narodili ešte 3 krásne dcérky. Keďže som už skoro 10rokov doma,čo má aj negatíva, ale..
Ale práve v lete to má pozitíva, nemusím rozmýšľať, kde dám svoje školopovinné deti ale na celé dva mesiace spolu cestujeme na východné Slovensko k mojim rodičom a synovcovi a mojej sestre a tam prežívame najkrajšie letné zážitky. Dievčatá sa s babkou a dedkom a svojim bratrancom vyšantia, keďže ony bývajú v dome, my nie, tak celé dni spolu sa hrajú, zavárajú,zbierajú maliny,hrášok, okopávajú kvetinky, alebo len tak kecajú, vtedy moji rodičia, keďže už majú 70 a 76 rokov, akoby "ožili", môj otec nemá čas myslieť, že ho niečo bolí, ťažko sa mu chodí. Stačí, ak si moje dcérky k nemu sadnú a povedia mu dedko my sme všetky Tvoje, to sa nedá opísať. Netrávime čas pri mori, ale takáto letná dvojmesačná dovolenka je pre mňa na nezaplatenie a prináša mne aj mojim deťom tie najkrajšie zážitky a energiu,z ktorej potom čerpám ostatné dni v roku. Pre mňa najkrajším letným zážitkom je MOJA RODINA-a hlavne moji rodičia, ktorým vďačím za veľa a úsmevy mojich dcér.
Za najkrajší zážitok považujem minuloročnú letnú dovolenku po transylvánskych hradoch. Spolu s manželom a vtedy ročnou dcérkou sme si pozreli krásne hrady, zámky aj prírodu. Tento rok sa chystáme zas🙂
Tak keď sa bavíme o čaji a lete, tak ja pridám jeden síce nie najkrajší, ale zato aktuálny zážitok 😉... Boli sme v obchode, mali sme takmer všetko nakúpené a v tom mi napadlo, že ešte treba kúpiť čaj a tak hovorím synovi: Poď, musíme ísť ešte kúpiť čajík. A syn začal plakať a hovorí: maminka, ale ja nebudem piť čaj, dám si radšej vodu... Pýtam sa že prečo 😕 ? A syn na to: preto, lebo oni kvôli môjmu čaju musia zabiť čajku 😅 !? Tak sme si to vysvetlili, kúpili čajík a odišli sme domov 😉
Pre mna su naj zazitkami posledne tri leta tieto: uzasna svadobna cesta v 2012, top je pred takmer 2 rokmi - narodila sa nam dcerka, o rok sme mali super oslavu 1. narodenin u prastarych rodicov spolu so vsetkymi starymi rodicmi, velka oslava, opekacka, velmi fajn a potom sme sli na dovcu do Turecka
Ja si myslim, ze tie najkrajsie zazitky by mali prezivat najma deticky a preto si dovolim opisat zazitok nasich deti z dna den deti tohto roku. Roky sme byvali v meste no minuleho roka sme sa prestahovali na dedinku, peknu tichucku...je tu krasny park kde by sa nazbierali urcite dalsie kasne zazitky no bohuzial momentalne je zatvoreny... Tento rok sa v nasej dedinke konala akcia na den deni, deti mali moznost zasutazit si v roznych sutaziach,prisli aj kinologovia ukazat detom ako vedia vycvicit psov,policjti ktry umoznili detom aspon na chvilku mat pocit byt "verejnym cinitelom PZ" 😀 dalej prisli aj hasici a deti mohli vyskusat hasit a rozne ine blaznovstva pre deticky.Dostali pekne darceky no nasa cesta tam neskoncila 😅 vybrali sme sa do ziliny kde som mala pre nich pripravene prekvapenie a to 5D kino,cestou domou sme sa stavili na zakusok do cukrarne a samozrejme bodkou dna bol "Detsky Sen" to je stredisko ktore je plne vybavene hrackami,preliezkami 😕 proste detsky blazinec 😀 Deti sme tak vystavili uplne ze uz cestou driemkali 🙂 Nasa najstarsia bambulka este zo sna povzbudzovala 😀 asi sestricku ak v jej sne prave sutazila 😀 ........ takto sme mi prezili tento rok Den deti a verim ze kazdy rok vymyslime nieco ine 😉 nech maju nase deti plno len tych peknych zazitkov.
Mojim nezabudnuteľným zážitkom, bolo leto, keď som bola s mojou tetou na dovolenke. Som veriaca, ale nikdy som to s vierou nepreháňala. Moja teta ma poprosila, či by som s ňou absolvovala výlet na jedno putnícke miesto v Chorvátsko, moc sa mi nechcelo, ale šla som. Nikdy som si nemyslela, že zažijem niečo takéto silné ....... Na konci cesty som sa od šťastia rozplakala a tento výlet mi pripomínajú fotky, ktoré si veľmi rada niekoľkokrát do roka pozerám 🙂
V lete som sa spoznala s mojím mužom 🙂 v lete sa nám narodili obe deti 🙂 ... a toto leto im chceme urobiť najkrajšie zážitky 🙂 ... a už začíname, dnes nás čaká výletik 🙂
Dobry den nieje to ani tak letny ale musim sa podelit dnes som sa vratila s obchody aj vasimy cajikmi do studenej vody v citronovej a jablkovej prichuty,urobila som citronive a zaliala vodou a syncek to po 10 minutach vypil a po brusku s rukou spravil ze fajne ,a povedal mnam mnam ,a lubim dakujem ze ste nieco take vymysleli