Ako vám chutia prírodné ľadové čaje MISTRAL °COOLTEA s príchuťou jablko, citrón, červený pomaranč a čierna ríbezľa?
@lucia_borikova Cerveny pomaranc je naj.
u ás vyhráva pomaranč a ribezla , mnam len keby boli lacnejšie 😒
Používame - v zime s vlažnou vodou-keď maly ráno ide do školy-ideálne a rýchle riešenie k raňajkám 🙂 v lete výborne osviežia 😉
tieto som ešte nemala ale určite skúsime lebo kupujeme ovocné Mistral čaje a tie sú výborné.
U nás vyhráva citrón sú skvelé 🙂
milujeme ich 🙂
sú skvelé, u nás červený pomaranč a citrón 🙂
Našim deťom chutí jablko a čierna ríbezľa, len škoda že nie vždy sa dá kúpiť kedže sú drahšie ale keď chcem ich potešiť tak ich rada kúpim. 🙂
mala som cerveny pomaranc a chutil 🙂 urcite spokojnost, rada by som vyskusala aj ostatne, ked bude na ne akcia urcite sa nakupia 🙂
mame prichut cierna ribezla.Intenzivna chut🙂Prijala by som mix ovocia.
myslim ze ta cena vela ludi odradza k nakupu, mna tiez dlho odradzala az som ich raz pila na jednej detskej oslave.... a odvtedy ich kupujeme..... za nasu rodinu je naj jablko...
Čajíky sú výborné, niekedy ich kupujem. Ale fakt je, že tá cena sa mi zdá mierne neprimeraná 🙂
citrón a červený pomaranč sú u nás top 🙂
Ja som ich pila na dovolenke pri mori. Osviezi lepsie ako sladene vody.
Najradsej mam ciernu ribezlu... idem si urobit, je mi poriadne teplo.
Najradsej mame cerveny pomaranc a citron 🙂!!!
jablko je super 🙂 dcére veľmi chutí
Najlepší je červený pomaranč...potom jablko...
No ja teda neviem, ja som asi ina, ale mala som iba cooltea citron.. a bola som velmi sklamana.. to si radsej zarobim cistu vodu a citron, a ma to aspon nejaku chut. a usetrim peniazky 🙂
jablko a citron, mnam 🙂
Prepacte za otazku,ale mam dcerku 1,5 rocnu ,za chvilku,moze to pit aj ona?oslovilo ma,ze su bez cukru,ale neprezenie ju to?
Mne najviac chuti čierna ríbezľa a červený pomaranč, ako vidím, pomaranč celkovo vedie🙂
@katarina1984 Katka, čajíky °COOLTEA odporúčame podávať deťom od 3 rokov. 🙂
@ivanakal Samozrejme, sto ľudí - sto chutí. 🙂 Prípadne vyskúšajte aj inú príchuť.
Rada by som odskúšala 🙂. Asi si kúpim jablko
@lucia_borikova dam tomu este sancu 🙂
@ivanakal Môj osobný favorit je samozrejme baza a čierna ríbezľa! Treba naozaj len vyskúšať, verím, že vám niektorá chuť zapasuje. 🙂
Asi dva-tri týždne dozadu som sa pokúšala (márne) doplniť zásoby v obchode. Nenašla som v žiadnom (a to som skúsila kaufland, tesco aj moja samoška). Bola nejaká "zimná prestavka" a teraz už sa v obchodoch vyskytujú?
ja ich mám veľmi rada , už som mala všetky príchute 🙂