°COOL inšpirácia: Viete, prečo je °COOLTEA baza ideálnym osviežením na cesty?

lucia_borikova
11. jún 2015

Ľahko ho zbalíte ako pomocníka proti nevoľnosti v aute či autobuse, čo ocení najmä ubolený žalúdok. 😉

drobecbobo
11. jún 2015

A je dobrý aj pri migréne či bolesti hlavy, ale aj pri nespavosti 🙂 Ja mám teda pri dlhších cestách migrény a baza v akejkoľvek forme ju stlmuje.

dankaa78
12. jún 2015

Dakujem za tip🙂

irenaliza
14. jún 2015

@lucia_borikova
Vaša COOLTEA čajík BAZA je vynikajúci, osviežujúci, cez víkend sme boli s mojimi 4 dcérkami na výlete na hrade BUCHLOV a zobrali sme si zo sebou vaše čajíky no super, osviežili nás a naše dcérky mali pri dlhšej ceste žalúdočne ťažkosti, musím povedať, že teraz s Bazou super, cesta aj horúčavy zvládnuté a s Vašim čajíkom sme si dali Hrnčekový koláč, ktorý mi pomohli upiecť dcérky, vie.
RECEPT- zmiešame hrnček mlieka, hrnek práškového cukru, 2hrnčeky polohrubej múky, 1/2 hrnčeka oleja, prášok do pečiva, 1vajce, vymiešame, vylejeme na pekáč, pridáme marhule a čierne ríbezle a pečieme 30minút na 200st.Celzia. Výborná pochúťka na cesty a k tomu čajík BAZA a ČIERNA RÍBEZĽA- výborná kombinácia. Prajem pekný večer a ďakujem za super tipy Vašich čajíkov, ostaneme verný a dúfam, že sa Vám páčila kresba, ktorú dcérky nakreslili a nežiadúcich účinkoch sladkých nápojov, pridali sme k prirodným čajom. ĎAKUJEME.

fxcvikotova
14. jún 2015

Ahoj,opýtaš sa mi na ten stratený balíček,či náhodou neostal na podávajúcej pošte ďakujem J.@lucia_borikova