Ako vám chutí nová príchuť °COOLTEA baza?

lucia_borikova
11. jún 2015

Baza je v súčasnosti jednou z najobľúbenejších príchutí čajov či limonád. Je podľa vašej chuti? 😉

drobecbobo
11. jún 2015

😵 Áno je, je to najobľúbenejšia príchuť čajov, sirupov aj malinoviek v našej domácnosti

irenaliza
11. jún 2015

BAZA je výborná a vo Vašom prevedení super, moja najstaršia dcérka bazu miluje a teraz, keď ochutnala vaše CooLTEA, najviac jej chutia a naraz vypila 2 poháre a ďalšie, že si dá večer na oslave, ale už nemohla vydržať, lebo vonku je horúco a BAZA osvieži super. 🙂 🙂

bonaqa2013
11. jún 2015

je supééér.

isabella22
12. jún 2015

tiez som veeeeeeeeeeelmi spokojna...ked este nebol cooltea vzdy sme mali po ruke bazovy sirup 🙂

kareta21
12. jún 2015

U nas rozhodne najlepsia prichut z COOLTEA cajov 🙂

erika630
12. jún 2015

je vynikajúca 🙂

bubloska135
12. jún 2015

este sme neskusali

ivankajar
13. jún 2015

Dobry den
dnes som si bola pre baliček. Bol krásne zabalený a vňom všetky príchute čajov. Už sme ochutnali a baza je naozaj super, ale tak isto aj ostatne čajiky. Ďakujem toto leto bude vďaka Cooltea osviežujúce. 😉

janettan
13. jún 2015

výborná 🙂

dankaa78
13. jún 2015

Ano ano sno.Je velmi lahodna😉

moncicip
13. jún 2015

Ano vyskusali sme uz a baza je super 🙂

marthuska
13. jún 2015

Vsetky cooltea su naozaj vynikajuce, baza taktiez. A ako bonus, vsetky su bez cukru🙂) specialitka: bazovy Cooltea spravit podla navodu a pridat listky cerstvej maty🙂) vynikajuce.

greta123
14. jún 2015

aj by som chcela ochutnať, ale u nás v obchode nie je🙂) baza nám rastie v záhrade, takže žiadny problém, každý rok si lahodnú chuť bazy môžeme vychutnať, teraz vo forme bazovej limonády s citrónom a cez zimu ako sirup, jej vôňa nemá chybu a tiež sušenú máme na čajík🙂)

lucia_borikova
autor
14. jún 2015

@greta123 Ak ste ich nenašli u vás v obchode, veľmi jednoducho a pohodlne si čajíky °Cooltea (a nielen tie) môžete objednať z nášho eshopu http://goo.gl/qbYRYQ 😉

saska02
14. jún 2015

Ma vynikajucu,osviezujucu chut🙂,

janka301
14. jún 2015

najviac chutí cerveny pomaranč,fajný kyslasty...teda aspon nam...

🙂

greta123
14. jún 2015

@lucia_borikova ďakujem za radu, ale pozriem sa v blízkom neste, tam ju určite budú mať, u nás je len jeden obchod, takže nemám inú možnosť 🙂 veľmi rada ju ochutnám baza je vynikajúca🙂)