Vypínate na chvíľku?

marton_popradske
Moderátor
21. okt 2018

Vypínate na chvíľku milé mamičky? Dá sa Vám to? Dajte nám vedieť, akým čajíkom dávate pri relaxe a pohode prednosť. My máme pre Vás tip ako definíciu dokonalej chute. Vyskúšajte čajík medovka malina. Táto dokonalá kombinácia Vám určite ulahodí. Každopádne milé mamičky, čakáme na Vaše tipy na nedeľný čaj😊

cupakabricka
21. okt 2018

Dobré ránko 🙂 u nás po krásnom počasí už niet od včera ani stopy :( večer pršalo a rozfukalo sa :( teraz tiež fúka a brrrrrr zimaaaaaaaa :( dnes bude papučová nedeľa s týmito skvelými cajikmi 🙂
Krásny deň prajem ;)

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@cupakabricka krásny deň aj Vám. Aj tu pod Tatrami je riadna kosa. Vrcholce sú už biele a vyzerá akoby malo snežiť aj tu. Krásny deň s našimi čajíkmi a ďakujeme.

drdrdr
21. okt 2018

Mne sa relax spája s vôňou skorice... a preto hlavne večer, keď už obidve deti spia, si rada vychutnavam vonavy Magic time alebo Jablko a skorica 😍 po ochutnani cajiku Marhula a levandula k oddychovým čajom pridavam aj tento... ale keďže teraz u nás zúria bacily, oddychujem pri cajiku Citrón a zazvor😊 a naša trojročná Linda si vyberá zásadne len "macíkový" Mistral čaj 😍

livizi
21. okt 2018

Najmenší dnes popíjajú malinu+jahodu a my dospelí máme čierny čajík a slivku+jazmín, mňaaam. Krásnu nedeľu všetkým 😉

miminkaaa3
21. okt 2018

Ja zazvorovy velmi lubim a moj manzel zihlavovy

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@drdrdr ĎAKUJEME Vám za priazeň. A pozdravujeme Lindu, macíkový Mistral chutí aj mne 🙂

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@miminkaaa3 dobrá voľba.

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@livizi tak to sme veľmi radi, že Vám naše čajíky chutia 🙂

onmaria
21. okt 2018

Nevypinam,nemám kedy.prave som mužovi hovorila,že čo by mi/nám úplne prospelo je,že by sme kdesi vypadli na dva týždne sami,najlepšie bez mobilov,alebo len s obmedzeným signálom 😂 proste reset.aj keď vôbec si neviem z druhej strany predstaviť,ako by som to zvládla bez detí.zvladnut by som to zvládla,len by mi bolo straaasne smutno.
Tento čajík vyzerá tiež lákavo veru.bykinky ozaj môžem a kombinácia s malinami vyzerá dobree

cadulka2908
21. okt 2018

Deti dnes banan-cucoriedka ,,opicový,, a my Sedembylinny a na mocove cesty

sperka
21. okt 2018

@marton_popradske vypínam keď aj moje deti vypnú, takže buď neskoro večer alebo oddychujem v robote. Vtedy si vychutnám bylinkový čajík.

rude_baby
21. okt 2018

teraz som dve hodiny zehlila a teraz by som rada vypla napr. pri vasom rakytnikovom caji s malinou 😉

jana_eyre
21. okt 2018

priznavam, ze odkedy mam deti a vela povinnosti vypnut neviem.. aj caj si vypijem v pohybe, vzdy je co robit ale nikdy nevidno.vysledok.. nestazujem sa ale, len konstatujem..

klauduska33
21. okt 2018

Aj u nás je to ako v domácnosti s dieťaťom oddychujeme, keď spí poobede pred telkou a s čajíkom. Začala nám sezóna a momentálne relaxujeme s týmto.