Krásne ráno milé dievčatá. Včera sme si predstavili naše nové fantastické čajíky Mistral. Ako prvý na Slovensku sme do čaju zakomponovali kvety. Chcete sa stať našimi testermi? Napíšte nám aký čajík máte najradšej a prečo. My trom z Vás pošleme tri nevšedné čajíky ktoré sme si včera predstavili a do Vašich schránok Modrého Koníka krátky dotazník. Tešíme sa na spoluprácu. Krásny deň😊
Ja milujem čaj melón a jahoda, od vás 🙂 je úžasný, svieži, dá sa piť aj za studena..no proste 🔝 čajík. Lepší nepoznám ❤️
Ouuzzz, tieto vase novinky priam milujem, predavame ich v praci a laska na dusok, akurat vcera som kupila slivkovy🤤 nevsedna chut, pekne balenie a ta vona! Palec hore vasej znacke👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
@marton_popradske ja zboznujem magic time. To je moj zimny caj. Ten nesmie u nas chybat. Uz ho mam aj u mami a u sestry a iny mi v zime ani nerobia 😊
Mala som moznost otestovat tieto cajiky a su vyyyborne. Mna najviac oslovila prichut ceresna&ruza. Super osviezujuci a varim si ho kazde rano :D Dcerke sa najviac paci prichut Marhula&levandula ❤❤❤
Ja čaje striedam raz pijem ovocné rôzneho druhu a potom zase bylinkove. Jedného času som pula len ovocné, ale nerobili mi dobre, mala som z nich premyslený žalúdok, odvtedy ich striedam a všetko je
OK.
Ja rada stieram a skúšam nové príchute, no veľmi mi chutia ovocné čaje ako napr. marhuľa +levanduľa, melón +jahoda a magic time sú mňam 😋😉
Ja by som rada testovali aj s sdcérkami a ktérý čajík najradšej asi podľa nálady ale najviac bylinnkové a Vaša čerešna je famozna
@marton_popradske odjakziva Mistral Kamilka, to je moja srdcovka a velmi rada mam aj Lemon twist, nas maly zasa Jahoda + Malina, ktory nielen vyborne chuti, ale potesi aj detske ocko peknym obalom s medvedikom 🙂.
@marton_popradske ahoj. Najradšej mám čaj s bazou. Tá vôňa, tá chuť. Čaje Mistral ma naučil piť a kupovat môj chlap. Nerada to priznávam, ale mal pravdu. Sú NAJ🙂
Najlepší pre mňa je biely čaj s jazminom a mangom 😋🍵
Čerešna&Ruža a prečo? No je najlepší a chutný
@marton_popradske
Rada skusam nove chute u cajikov, vzdy najdem nejaky, ktory sa na urcity cas stane mojim "topom", momentalne mi chuti vasa baza,
urcite by som rada vyskusala aj vase kvetinkove novinky 🌼❤
Milujem netradičné chute a asi najviac mi chutí levanduľa marhuľa ten by som mohla piť do konca života heh
Dobre ráno,za mňa jednoznačne Green Tea.Zboznujem neochuteny zelený čaj.Ja kávu nepijem,tak si chuť cajiku vychutnávam o to viac.Dokonca aj môj malý syn si chodí odpit z maminkinho čaju.😉A deťom chutí hlavne čaj s melónom, možno im pripomína leto a sezónu melónov,a preto ho majú tak radi.
@marton_popradske milujem medovkovy caj, s medom, krasne vonia, chuti... medovku mam z mojej zahrady, o tu sa staram s laskou ja, med tiez domaci, o vcely sa zasa s laskou stara manzel. Takze salka medovkoveho caju je pre mna salka plna krasnej vone,chuti, a lasky.
Vase vonave novinky by som rada vyskusala 😘
Celá rodina milujeme čaje, či v zime tak aj v lete. Rada by som vyskúšala nejakú novú nevšednú príchuť.
Ja som nedavno objavila v obchode caj Mistral Baza a musim povedat ze je skvely!!! A takisto mi chuti aj Mistral Rakytnik....maloktory ovocny caj sa da pit bez cukru, resp.medu, ale tieto su perfektne take ake su 😉 rada by som vyskusala aj dalsie caje od Mistralu...
Mätový 🙂
Mätový 🙂
Ja mám najradšej zelený, neviem prečo, proste mi chutí. A potom jasmínovy. Ten okrem skvelej chuti vo mne vždy evokuje exotiku.
Mne čaje veľmi chutia, pijem ich denne a rada ich aj striedam. Ak si mám však vybrať ten najobľúbenejší, tak jednoznačne Jablko - škorica. Zbožňujem jablká aj škoricu, tej chuti jednoducho neviem odolať.
Cajiky pijem denne. V lete bol moj najoblubenejsi cajik Melon-jahoda a teraz zase cajik Jablko-škorica. Teraz ma napriklad boli hrdlo a kasel, robim si cajik z lipy a pridavam si med...🙂
Najradsej mam levandulovy,lebo levandulu povazujem na najkrajsiu vonu.Doma som obklopena jej farbou a vonou 🙂
Najradsej mam citron - zazvor. Ma vynikajucu vyvazenu chut. Vyskusala som uz viacere znacky tejto prichute, no Mistral jednoznacne vitazi. Kupujem si ho stale, som na nom zavisla 🙂
mne chutia najviac bylinkové. Pri tých ovocných mám taký pocit, ako keby boli slabé. Žiadna poriadna chuť. Iba vôňa. Ako keby tam bol iba ten sáčok samotný vymáčaný.
Ja mám najradšej ovocné čaje, tie pijem niekoľko šálok denne.
Magic time je pre mňa v chladných dňoch top už roky 😍😍😍 inak mám rada bylinkové čaje 😊
U nás idu najmä ovocné čajíky moje detičky ich zbožňujú mistral čaj
Milujem skoro všetky príchute, ale asi najviac ovocné, alebo bylinné 😊a prečo? Lebo majú skvelú chuť a teplý čaj si vždy veľmi rada vychutnám pri každej príležitosti 😉a určite by potešila výhra a veľmi 🌹