Milé dievčatá, tak čo ako trávite utorkové poobedie? My z Popradu pokračujeme v predstavovaní našej čajovej novinky. Po Ruži a čerešni tu máme fantastickú Levanduľu s marhuľou. Levanduľa má upokojujúce účinky. Nádherne vonia a my sme ju položili do marhuľového kúpeľa. Čaj s prívlastkom: „Pokojný“ Vás zahreje, ale aj dostane do absolútnej rovnováhy. Ak Vám dnes ostane chvíľka pre seba, vychutnajte si ju s čajíkom Mistral. Každopádne, dajte nám vedieť, keď sa nájde chvíľka iba pre Vás, ako ju využívate? Tým najzaujímavejším tipom pošleme celý rad ovocných čajíkov z kvetmi. Krásny deň všetkým 🙂
Keď mám chvíľku pre seba vždy sa ju snažím využiť čo najlepšie 🙂buď si napustím vaňu a relaxujem, kľudne si doprajem k nej aj dobrý čajík 😊 alebo si ľahnem, urobím čaj a čítam knihu. To mám najradšej a takto si dokážem najlepšie oddýchnuť a vychutnať chvíľu len pre seba ♥️😍 niekto chodí nakupovať a ja sa radšej zakryjem s dekou, do jednej ruky kniha a do druhej čaj 😍🔝 no nie vždy len oddychujem, keď mám takúto chvíľu. Popravde, väčšinou sa chytím do upratovania a upratujem celý dom, či záhradu 😀i tak sa dá a baví ma to. Potom mám aj dobrý pocit z toho, že som ju fakt, že naplno využila 😉🙂
ahoj ja tiez nemam vela casu na svoju chvilku cez den ja ju mam az vecer ked dam deti spat apotom si uzivam s muzickom svoju pohodu aj s cajikom ktory som uz aj ja vyskusala levandula marhula je super dokonca aj muzovi chutil on nema rad taketo kvetove caje ani bylinkove . rada vyskusam aj ostatne caje amyslim si ze budu tiez super tato znacka vie vzdy prekvapit paaa😍
Pri troch deťoch veru nemám veľa voľných chvíľok. O to sú mi, ale vzácnejšie ☺️ keď naozaj môžem relaxovať tak si rada vezmem dobrú knihu, uvarím si voňavý čajík a zabalená v deke si užívam kľud 🙂. A nedávno som začala kváskovať a piecť chlebíky pre moju rodinku, a aj také miesenie chleba môže byť veľmi relaxačné a ukľudňujúce 😉
@irenaliza Krásny dobrý deň. Ďakujeme za Váš tip aj Vaše slová. Pekný deň. - Jano
Som mama, takže nikdy nie som sama. Ale chvíľku pre seba mám, keď malý spinká a robím všetko, čo ma napĺňa a na čo nemám už veľa času - maľujeme, čítam, cvičím jogu. Ale najviac milujem, keď si sadnem na gauč so šálkou čaju a užívam si pokoj, ticho a počúvam len zvuky chladničky :D Toto je moja chvíľka :D
@henuskah ĎAKUJEME za tip. Krásne babie leto prajeme. - Jano
@jankaajanko tak to je super. pozdravujeme manžela.
@nikulka1133 ĎAKUJEME. - Jano
Chvíľku pre seba mám, keď uložím 1,5 ročné dvojičky na obedný spánok a starší dvaja sú ešte v škôlke, škole...to si uvarím kávičku a chutný čaj , nachystám nejakú maškrtu, zapnem telku, popozerám čo nové na mk 😀, čítam knihu, zacvičím si, alebo robím všakovaké ručné výrobky a dekorácie, skrátka na čo mám chuť 🙂 zvyšok dňa je u nás frmol zase až do večera..
Mám syna rok a pol je to poriadne šidlo takže voľnú chvíľku pre seba mám len keď spinká 😍ale keď spinká je mi tak smutno také ticho príde do nášho bytu 😉najradšej mám voľné chvíľky s mojou rodinou pri dobrej kávičke alebo fantastickom cajiku😍😍😍keď je nás plný dom 😍čo by sme robili bez rodiny 😍takže cajiky do zásoby by veľmi potešili😍😍😍🤗celú rodinku😍takže relaxujem snimi a pri nich😍
Ja si tú chvíľku pre seba teda nachádzam aj viackrát za deň, pri každej šálke čaju ju mám. chytím šálku do dlaní (mám studené ruky, ale žeravé srdce 🙂 ), pomaličky vdychujem jeho vôňu, hladím do diaľky a len tak relaxujem. A večer milujem pri ňom čítať knihy. Práve mi začína vhodné obdobie na kombináciu kniha a čaj. Tešííím sa. Muž o niečo menej 😝 .
@marton_popradske dakujemm
Voľné chvíle využívam nie len pre seba, ale patria i mojím najbližším❤️ keď sa takáto chvíľa nájde, najradšej ju využívam tak, že pečiem rôzne koláče, zákusky, či dezerty😁😀veľmi ma to baví, napĺňa radosťou, dodáva mi to energiu a takto najradšej aj relaxujem.. Doma v kuchyni 😉a keď nepečiem, tak väčšinou varím, alebo zas upratujem 😀a baví ma to, je to pre mňa najlepší relax 😊
Ak mam pri tom nasom 5rocnom sidle a pracovnom zhone cas na seba, sadnem pred telku so salkou caju v ruke. Obvykle Jogi ayurveda alebo cierny s kardamonom, ak mam chut na ovocny, tak Mistral jablko-skorica. To je taky bezny pracovny tyzden.
A ked mam naozaj cas iba sama pre seba a viac menej neobmedzeny, beriem fotak, sadam do auta a idem niekam do hor. Tento tyzden netrpezlivo sledujem vyvin pocasia a ak sa nepokazi, v piatok mierim smer Fusch am Grossglocknerstrasse a v sobotu/nedelu si uzijem samotnu Grossglockner Hochalpenstrasse. 🙂
Travenie volnych chvil posledne dva mesiace.
Pridem z prace,pripravim si jedlo(vela jedla)caj,nieco na maskrtenie a hodim vonave vankusiky naplnene levandulou do mikrovlny ,aby sa zahriali.
Nalozim si jedlo na stol nech sa najblizsie 3 hodiny nepohnem,oblozim si vankusikami bolavy chrbat a citam Modreho konika,lebo akukolvek temu zadam do googlu,vzdy mi to vyhodi Modreho konika😂 (verim,ze konik je najvetsi vyhladavac a nie google)
Okrem rad co s mojim chrbtom hladam co na zlepsenie spermiji.🤐(nic nezabera )
Po 3 hodinach mam chaos v hlave,nahrievam opat vankusiky a presuvam si ich pod hlavu,lebo z tolkych informacii z MK ma akosi aj hlava zacne pobolievat.
Cez vikend kona necitam,tak chodim na cely den do prirody na prechadzky a spalujem kalorie ktore sa na mna nalepili cez tyzden.Pribalim si jablcko a v tomto pocasi uz aj vela vonaveho caju bez cukru.
Akokolvek travite svoje dni,hlavne budte s priatelmi,rodinou a majte zabavu😀
@marton_popradske v poslednej dobe sa mi parkrat podarilo "uchmatnut" si chvilku len pre seba.... stravila som ju nie vo vani, pri prijemnej voni sviecok,ci s horucim cajom v ruke zabalena do hrubej deky na terase, ale v konskom sedle...boli sme si s manzelom zajazdit na blizkej farme...kedysi,ked sme este nemali deti,sme chodievali castejsie, toto bolo take pripomenutie si cias minulych... jazdu na 🐴🐴🐴 odporucam kazdemu...uzasny relax pre mna...krasna jesenna priroda k tomu... a samozrejme, muz, ktoreho lubim po mojom boku ❤
ked je chladno ráno alebo večer si spravím čaj pri relaxiis knihou a sviečkach 🙂👍🍀📓🌞🎁
ked mám čas pre seba tak si urobím popradský čajík alebo kávičku a čítam knihu alebo pripravujem plány detom ked sa zobudia čo budeme robiť radi tvoríme chodíme doprírody no bez detí si už ten čas sama neužívam radšej s nimi 🙂
Dobrý deň. Ja mám málokedy chvíľku pre seba ale už keď všetci doma zalahnu tak si urobím pred spánkom čajík. Momentálne doma máme žihľavovy harmancekovy a materinu dusku 😀 práve teraz mm aj izabelka aj náš hafan chrapu a ja relaxujem 😀 tentokrát pri poobednej kávičke ;) na večer si dám skvely PU erh 🙂
Ja pestujem levanduľu v záhrade, suším ju, dávam do skríň, na stoly do vázičiek, do spálne, jej vôňa je nádherná. Obdarujem ňou rodinu aj priateľov. Varím z nej sirup a pridávam ju aj do cukru, ktorý používam na pečenie, či do zmrzliny. Tiež je výborná aj do kúpeľa, ktorý upokojí a výborne sa pri ňom relaxuje. A samozrejme čajík i limonáda z levandule, spolu s citrónom sú vynikajúce. Čajík v zime a limonáda osvieži v lete😍🙂😀
Mam dve deti a popritom sa staram o svoju leziacu starku a pritom este zahrada dom . Vela casu na oddych a relax nemam ale ked si ho najdem vylozim si nohy urobim si cajik alebo kavu a pocuvam hudbu. Ale mojim relaxom je aj zahrada kde som velmi rada. A ked si uz potrebujem naozaj oddychnut tak sa s celou rodinkou vyberieme do Čičmán kde vladne pokoj a klud a tam to mam naozaj rada. Sadnem si na zahradu a len tak si uzivam den. Krasny den a tyzden prajem
Sice je ta chvilka vzacna ale vylozim si nohy na gauc a v rukach kava alebo caj vo svojej oblubenej salke...
Najradšej mám, keď si sadnem, dám si niečo hrozne nezdravé, teplý čaj a Ťažký týždeň s JG. ale takých chvíľ je málo😊
@marton_popradske rada relaxujem v mojej zahrade... pestujem vela ruzi,kvetov,byliniek,rada sa cez zahradu prechadzam, kludne aj s cajikom ci kavou v ruke, vdychujem tu kraaaasne vonu... ruze,bylinky,zboznujem medovku ci levandulu, zanechavaju krasnu vonu na rukach.... levandulu susim,a davam do platennych vrecusok, robievala to tak moja starka, tieto vrecuska davala do skrini s oblecenim proti moliam.
No a vacsinou nezostanem len pri prechadzke a kochani sa krasou rastlin, zoberiem motycku,noznice,okopavam,striham, vzdy odchadzam s kyticou kvetov,ktore dam vna kuchyni do vazy. To su take moje chvilky, pokoj/relax,I ked obcas taky aktivny 🌺🌻🌼🌷🌹🌸
@marton_popradske Dobrý deň, chvíľka pre seba je veľmi, veľmi zriedkavá. Pri malých deťoch je ťažko si ju vychutnať. Áno, rada si ju vychutnávam s čajíkom a dobrou knihou - v zimnom období,
v lete samozrejme aktívne napr.: zbožňujem bicyklovanie a plávanie.
Hola! caje mistral som zaregistrovala uz velmi davno, bolo to hlavne pocas studentskych cias 😅 (ozaj krane spomienky 😉) co sa tyka casu pre seba, asi si ho kradnem, ked studujem spanielcinu 💃
svoje volne chvilky si vychutnavam dvomi sposobmi prvym je ze obujem tenisky na behanie a vybehnem do vinohradov behat a druhy sposob je ze pustim si na telefone poriadnu seversku kriminalku a "zacnem sa bat"
Kedze uz som v kazdodennom beznom kolobehu deti-praca, tak moc chvilok pre seba nemam. Ale vzdy ked sa da tak cez vikend rano kym vsetci este spia, naskocim na kolieskove korcule a to je iba moja 🔝🔝🔝🔝 chvilka ❤
Ja veľa tých"chvilok pre mňa" nemám,nakoľko mám doma tri malé deti,aleeeeeeee..dnes večer ju budem mať,maaam totiž narodeniny! 👍 Takže chvíľka pre mňa bude vyložené nohy,kapucinko a zmrzlina 😉
Krásny deň, ja ako mina 4 dcér až tak veľa chvíľ len pre seba nemám, cez deň v práci ale večer, keď dcérky zaspia, niekedy okolo 22:0hod a hoci je v byte ako po výbuchu, ja sin sadnem vychtnám ticho, vyložím nohy dám si väčšinou čajík s citrónom a iba sedím a to je pre mňa to naj, a ajke´d to trvá iba pár minút, tak naberiem energiu a potom upratujem, chystám do školy... ale život je aj o tom, inak krásny super týždeň, mne stále spríjemnite deň a čajíky kvetiové sú úžasné, už sme s dcérkou najstaršou skúšali a wau a aj ostatné čaje a cez deň, ale referujem Popradskú kávičku tá je super .